2777
2789
عنوان

نامزدی ک ادعا میکنه خیلی عاشقمه

378 بازدید | 33 پست

ولی ۲۴ساعت ازم بی خبره عقدیم هروز عادت داره دوبار زنگ و پیام میده امروز اینا هیچکدوم نبودن فقد سره حرفی ک خودش دیشب زد ناراحتم کرد و قط کردم

۱۹اردیبهشت فهمیدم اومدی تو دلم زندگی مادر♥️😍

چ حرفی سنتی بوده ازدواجتون؟الان نامزدین یعنی دوره پیدا کردن شناخت سعی کن به چالش بکشیش امتحانش کنی خسیس نباشه خوش اخلاق باشه بی محبتی زن رو پیر میکنه فکر کن تو بدترین دوران باشی همسرتم بی محبت نابود میشی پس خوب فکر کن و الان موقعه امتحان کردنه

Only Good can jude me 👉🫀🥀فقط خدا میتونه منو قضاوت کنه💜💛 رواشناس نیستم ولی زندگی اینقدر بهم درس داده که .....منو تو تایپیکاتون تگ کنین تا با تحربیاتم بهتون کمک کنم 🤤خدای سیاست هستم واسه همینه ک عروس دوردونه مادر شوهر و مدیر زندگی همسر هستم🙃دوست دارم از تحربیاتتون استفاده کنم و با تجربیاتم راهنماییتون کنم عسلای من😘اگ دوست داری سیاست و از من یاد بگیر تایپیک نمیزنم ولی هروقت هرکی سوال کنه حتما جوابشو میدم خوشحال میشم کمکتون کنم 🙃😍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چ حرفی سنتی بوده ازدواجتون؟الان نامزدین یعنی دوره پیدا کردن شناخت سعی کن به چالش بکشیش امتحانش کنی خ ...

عقد کردیم دیگه🥲

گفت کارایی ک من برات کردم وظیفم نبوده

بچه پررو😂😂 منظورش چه کاریه مالی؟ وقتی عقد باشین تامین مالی از اقا و محبت به همدیگه جفتتون دارین که.

میخواست بگی وظیفه تو نیست عباس آقا بقال سر کوچه وظیفشه؟

به تاریخ ۱۴۰۲/۰۷/۲۰ ازین سایت میرم. دلیلشم خانوما فیس افاده ای حیوون گریز بی درک و منطق و سطح دغدغه در لول وای شوهرم مادرشوهرم جاریم دماغ عملیم.
بچه پررو😂😂 منظورش چه کاریه مالی؟ وقتی عقد باشین تامین مالی از اقا و محبت به همدیگه جفتتون دارین که ...

اره چنبار فقد ۳۰۰برام ریخته یبارم ۳تومن داد واس گواهینامه

من با دوست پسرم همش بحث دارم ک یه ساعت کمه حرف بزنیم تایم امتحاناتشه واسه این پرسیدم ازت بنظر تو کم ...

خب ما دوتا یه ساعت حرف میزنیم خیلیم چت میکنیم

اره چنبار فقد ۳۰۰برام ریخته یبارم ۳تومن داد واس گواهینامه

خب چیشد گفت وظیفه من نبوده؟ بحثتون سر چی بود

فکرکنم تو فشار مالیه هرچقدم عاشق باشن مردا فشار مالی روشون باشه عشق و عاشقی یادشون میره انقد که تمرکز رو پوله.

واسه آشتی راستش نظرش اشتباهه خب حق با توعه. مگر حضوری همدیگرو ببینید سنگاتون وا بکنید بعدشم ماچ آشتی😂😂😂

به تاریخ ۱۴۰۲/۰۷/۲۰ ازین سایت میرم. دلیلشم خانوما فیس افاده ای حیوون گریز بی درک و منطق و سطح دغدغه در لول وای شوهرم مادرشوهرم جاریم دماغ عملیم.