2777
2789
عنوان

نامزدی ک ادعا میکنه خیلی عاشقمه

| مشاهده متن کامل بحث + 378 بازدید | 33 پست

مادر شوهرت میخاد حرصت بده توهم حرص نخور جوابشو بدی پیروز میشه ک حرصت داده موفق شده نه عادی باش بگو عه بسلامتی چه خوب چ جاری هایی دارم همیشه موفق باشن همه  بی تفاوت باش میفهمه نه تو زورت نیومده کارشو کنار میزاره 

Only Good can jude me 👉🫀🥀فقط خدا میتونه منو قضاوت کنه💜💛 رواشناس نیستم ولی زندگی اینقدر بهم درس داده که .....منو تو تایپیکاتون تگ کنین تا با تحربیاتم بهتون کمک کنم 🤤خدای سیاست هستم واسه همینه ک عروس دوردونه مادر شوهر و مدیر زندگی همسر هستم🙃دوست دارم از تحربیاتتون استفاده کنم و با تجربیاتم راهنماییتون کنم عسلای من😘اگ دوست داری سیاست و از من یاد بگیر تایپیک نمیزنم ولی هروقت هرکی سوال کنه حتما جوابشو میدم خوشحال میشم کمکتون کنم 🙃😍
مادر شوهرت میخاد حرصت بده توهم حرص نخور جوابشو بدی پیروز میشه ک حرصت داده موفق شده نه عادی باش بگو ع ...

اینم الکی میره ب شوهرم میگه من شیوا رو از بقیه عروسام بیشتر دوس دارم درصورتی ک عروس بزرگشو خیلی دوس دارع شوهرمم باور میکنه

سرویس طلا عروسیمو مادرشوهرم بدون حضور منو شوهرم با پول شوهرم رفت خرید برام

۱۹اردیبهشت فهمیدم اومدی تو دلم زندگی مادر♥️😍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینم الکی میره ب شوهرم میگه من شیوا رو از بقیه عروسام بیشتر دوس دارم درصورتی ک عروس بزرگشو خیلی دوس ...

خوب اون سیاست داره ب شوهرت اینو میگه ک اگ تو بدشو گفتی شوهرت برگرده بهت و بگه نه مادر من ترو میخاد تو باهاش بدی همین کار ک من گفتم تو بکنی 

Only Good can jude me 👉🫀🥀فقط خدا میتونه منو قضاوت کنه💜💛 رواشناس نیستم ولی زندگی اینقدر بهم درس داده که .....منو تو تایپیکاتون تگ کنین تا با تحربیاتم بهتون کمک کنم 🤤خدای سیاست هستم واسه همینه ک عروس دوردونه مادر شوهر و مدیر زندگی همسر هستم🙃دوست دارم از تحربیاتتون استفاده کنم و با تجربیاتم راهنماییتون کنم عسلای من😘اگ دوست داری سیاست و از من یاد بگیر تایپیک نمیزنم ولی هروقت هرکی سوال کنه حتما جوابشو میدم خوشحال میشم کمکتون کنم 🙃😍
خوب اون سیاست داره ب شوهرت اینو میگه ک اگ تو بدشو گفتی شوهرت برگرده بهت و بگه نه مادر من ترو میخاد ت ...

خیلی اشتبا کردم کاش تک عروس بودم

۱۹اردیبهشت فهمیدم اومدی تو دلم زندگی مادر♥️😍
2790
2778
2791
2779
2792