2777
2789
عنوان

نامزدی ک ادعا میکنه خیلی عاشقمه

| مشاهده متن کامل بحث + 378 بازدید | 33 پست
خب چیشد گفت وظیفه من نبوده؟ بحثتون سر چی بود فکرکنم تو فشار مالیه هرچقدم عاشق باشن مردا فشار مالی ر ...

بحث پول اینا بود گفتم پول بده ی دفعه اینارو گف خودمم هنگ کردم

۱۹اردیبهشت فهمیدم اومدی تو دلم زندگی مادر♥️😍
من با دوست پسرم همش بحث دارم ک یه ساعت کمه حرف بزنیم تایم امتحاناتشه واسه این پرسیدم ازت بنظر تو کم ...

عزیزم طبق تحقیقات چشمم خورد کاپل ها سرجمع کل روز شاید یه ساعت حرف بزنن. کمیت مهم نیست کیفیت مهمه. فکرنکن اونی که ۲۴ی با طرفشه رابطه عالیه بوده طرف شوهرش همش باهاشه نگو همیشه یه ساعت از سرکارش میزده میرفته دختربازی. معیارات چیزای مهمتری بزار تو رابطه. مثل صداقت اخلاق جنبه ووو

به تاریخ ۱۴۰۲/۰۷/۲۰ ازین سایت میرم. دلیلشم خانوما فیس افاده ای حیوون گریز بی درک و منطق و سطح دغدغه در لول وای شوهرم مادرشوهرم جاریم دماغ عملیم.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم طبق تحقیقات چشمم خورد کاپل ها سرجمع کل روز شاید یه ساعت حرف بزنن. کمیت مهم نیست کیفیت مهمه. فک ...

اها باشه عزیزم ممنون

من حس بی توجهی گرفتم اخه از نبودش و اینکه امتحانش مهم تره

)ببخشید استارتر سوال پیش اومد برام) 

اها باشه عزیزم ممنون من حس بی توجهی گرفتم اخه از نبودش و اینکه امتحانش مهم تره )ببخشید استارتر سوا ...

فدات اشکال نداره

بحث پول اینا بود گفتم پول بده ی دفعه اینارو گف خودمم هنگ کردم

بنظرم فایل صوتی کلید مرد از دکتر حبشی گوش کن. همینجا تو نی نی سایت یبار چشمم خورد الان ندارمش. حضور ذهن قوی ندارم وگرنه تایپ میکردم یه چیزیه از گوش کردنش پشیمون نمیشی. قلق مردا رو گفته.

به تاریخ ۱۴۰۲/۰۷/۲۰ ازین سایت میرم. دلیلشم خانوما فیس افاده ای حیوون گریز بی درک و منطق و سطح دغدغه در لول وای شوهرم مادرشوهرم جاریم دماغ عملیم.

من یبار شوهرم گفتم پول بزن گفت میزنم ولی وظیفم نیست گفتم اتفاقا وظیفته باید بدی تو ندی کی بده بقال سر کوچه میخاستم کار کنم شوهر کردم چرا بعدم تا ی هفته قهر کردم پولم نگرفتم تا ادب شد حالا خنده دار اچنجاش ک پول میزد ب کارتم باز من میزدم براش و چون قهر بودم اصرار داشت پولو بده 😂دیگ همون شد حالا تا میبینه ناخونم اومده حلو خودکار پول میرنه برا ترمیم ناخن و ...نمیزاره بگم 

Only Good can jude me 👉🫀🥀فقط خدا میتونه منو قضاوت کنه💜💛 رواشناس نیستم ولی زندگی اینقدر بهم درس داده که .....منو تو تایپیکاتون تگ کنین تا با تحربیاتم بهتون کمک کنم 🤤خدای سیاست هستم واسه همینه ک عروس دوردونه مادر شوهر و مدیر زندگی همسر هستم🙃دوست دارم از تحربیاتتون استفاده کنم و با تجربیاتم راهنماییتون کنم عسلای من😘اگ دوست داری سیاست و از من یاد بگیر تایپیک نمیزنم ولی هروقت هرکی سوال کنه حتما جوابشو میدم خوشحال میشم کمکتون کنم 🙃😍
اها باشه عزیزم ممنون من حس بی توجهی گرفتم اخه از نبودش و اینکه امتحانش مهم تره )ببخشید استارتر سوا ...

نه امتحانش از تو مهم تر نیست ولی مجبوره بگذرونه باهاش مدرک بگیره بره سرکار بتونه به تو برسه.

هیچوقت طلبکار نباش بگو چرا نیستی حس بد میگیره ببشتر دور میشه. توم سرت گرم کاری کن کمتر نبودش حس کنی تا این امتحاناشم تموم شه اگه بازم رفتارش ادامه داشت جدی باهاش حرف بزن.

من یبار شوهرم گفتم پول بزن گفت میزنم ولی وظیفم نیست گفتم اتفاقا وظیفته باید بدی تو ندی کی بده بقال س ...

من از بچگی شانس نداشتم الانم ری.دم با این شوهر کردنم

من از بچگی شانس نداشتم الانم ری.دم با این شوهر کردنم

نه انرژی منفی نده بخودت همه شوهر ها اخلاق بد دارن سعی کن با سیاست درستش کنی

Only Good can jude me 👉🫀🥀فقط خدا میتونه منو قضاوت کنه💜💛 رواشناس نیستم ولی زندگی اینقدر بهم درس داده که .....منو تو تایپیکاتون تگ کنین تا با تحربیاتم بهتون کمک کنم 🤤خدای سیاست هستم واسه همینه ک عروس دوردونه مادر شوهر و مدیر زندگی همسر هستم🙃دوست دارم از تحربیاتتون استفاده کنم و با تجربیاتم راهنماییتون کنم عسلای من😘اگ دوست داری سیاست و از من یاد بگیر تایپیک نمیزنم ولی هروقت هرکی سوال کنه حتما جوابشو میدم خوشحال میشم کمکتون کنم 🙃😍
عزیزم میشه یکم از سیاستت بهم بگی

خودتو مشتاق نشون نده مثلا اگ خیلی به خودش مینازه تایید نکن مثلا من همسرم میگع خوشحالی منو داریا من  ارزوی هیلیام نمیگم اره خوشبحالم میگم توهم با کم کسی نیستی منم کشته دادم بهش میفهونم ک من بهترم اعتماد بنفس اول خودتو دوس داشته باش اولا من غذا نمیخوردم ک اون بخوره دیدم محبت زیادی داره باعث میشه ک فک کنه ازم سره و من بهش احتیاج دارم و اگ نباشه من فلجم به خودم اومدم الان اول برا من میکشه منم میخورم یاد بگیر خودت مهم تری یجور رفتار نکن انگار اگ نباشه تو میمیری شاید سخت باشه ولی باید بتونی منم همسرم عین بقیه مردا بود ولی بارش اوردم الان باب دل من رفتار میکنه مثلا وقتی قهری سریع اشتی نکن تا منت کشی کرد بار اول زود اشتی نکن اگ موضوع مهمیه ک ناراحتت کرده و خیلی حیاتیه راحت آشتی نکن بزار بفهمه اشتباهشو و قهرت یراش سخت تموم بشه ک دیگ تکرارش نکنه من یبار همسرم پشت منو نگرفت حق با من بود قهر کردم تا طلا نخرید و از دلم ذر نیاورد باهاش حرف نزدم اگ میاد سمتت یا مثلا محبت میکنه خودتو تشنه نشون نده سریع وا نده یکم اولش خودتو بگیر براش بزار ناز بکشه بزار برات بجنگه من ماه اول بابام هی خودش همه کارا و میکرد همسرم پرو شده بود اهمیت نمیداد دیگ نزاشتم گفتم خودش بگرده دنبال خونه خودش بگرده دنبال تالار اولا میگفت بابات کاری نمیکنه ک راحته بعد ک نزاشتم افتاد گردنش گفت خیلی سخته دستش درد نکنه و هی تشکر میکرد ازش همه گفتن خاستگاری و سخت نگیرین گفتم نه باید هانوادم مخالفت کنن علکیم ک شده تا بجنگه برام ک فردا پس فردا اگ خاست خیانت کنه بگه نه این همونه ک با بذبختی بهم دادنش یا با بدبختی شمارشو داد قدرمو بدونه 

ببین من نمیدونم تو چ مواردی ضعیف عمل میکنی مثال برام بزن تا یگم اگ من بودم با سیاست چ رفتاری میکردم ک شما سری بعد بتونی ایده بگیری مثلا یکار ک همسرت میکنع و باعث دعوا میشه بخاطر بی سیاستی شما مثال بزن برام تا کمکت کنم

ببین من نمیدونم تو چ مواردی ضعیف عمل میکنی مثال برام بزن تا یگم اگ من بودم با سیاست چ رفتاری میکردم ...

یه اخلاق بعد که دارم کارا خونوادشو خیلی میزنم تو سرش

یا نمیدونم مادرشوهرم زنگ میزنه میگه عروسام لیسانسن میمونم چی جوابشو بدم

یه اخلاق بعد که دارم کارا خونوادشو خیلی میزنم تو سرش یا نمیدونم مادرشوهرم زنگ میزنه میگه عروسام لیس ...

نه نکن اینکارو ببین مردا عشقشون خانوادشونه هرچقدر خودتو مقابل خانواده قرار بدی بازنده تری فقط خودتو از چشم میندازی چون اون تا برع خونه مادرش یادش رفته همه همینن زنام همینحور توهم نسبت به خانپادت حساسی اونام همینجور من اولا مادرشوهرم کل کل میکرد باهام بعد اصلا به شوهرم نگفتم یا مثلا شوهرم یچی میگفت میگفتم نه مامانت خوبه و اینا یبار مادرشوهرم یچی بهم گفت شوهرم دید من هیچی نمیگم تو پشت سرشونم حتی شده به دروغ تعریفشو میدم میگم دوسش دارم یهو جبهه گرفت و به مادرش گفت زن من هیچی نمیگه تو هی بهش چیز میگی و این شمارو دوست داره منم تو دلم عروسی شد اولا میگفتم مامانت فلان بمان اونم حساس شده بود ک من با مامانش بدم و نمیخاست قبول کنه اون مقصره بعد دیگ‌تغییر رفتار دادم فهمید تازه قهرم کرد باهاشون تا مادرشوهرم اومد خونمون منم باز هیچی نگفتم تازه به شوهرم گفتم اشتیاه کردی هرچی باشه مادرته نباید اینحور کنی بخاطر من سیاست اینحوری خوبه