متخصص مغز و اعصاب باید بری بهتره شما هم مثل منی واسه مراسمت استرس داری؟ الان من اوج استرسم ع ...
اره عزیزم من خیلی استرس دارم . به اون روز فکرمیکنم اصلا حالم بد میشه. همه میان تالار همه نگاهها ب من ، چ جوری برقصم. از اینکه توجه همه بهم باشه خجالت میکشم .خیلی خوبه که دارو نمیخوری و با دمنوش خوبی . ولی اگه تاحالا آلپرازولام امتحان کردی همراهت باشه نیم ساعت قبلش نصف بخور . آلپرازولام 0.5 من تاحالا یکی هم خوردم چیزی نمیشه آروم و شاد میشم .شجاع میشم
سرکارم الان. هرروز همین موقع استرس میگیرم . افکار منفی میاد تو سرم .فکر میکنم میخوام بمیرم اون لحظه
وای وای وای از پانیک منم دارم الان یک ساله تمام فکر و ذکرم اینه که من میمیرم من سرطان دارم من معدم سوراخه و...هرکی بمیره منم میگم درد اونو گرفتم میمیرم
من واقعا درد معده دارم همشم بخاطر پانیک لعنتی الان هم یه جوون از فامیل بازخم معده میگن مرده من خیلی ...
من ۳ ماه معده درد داشتم آخر آندوسکوپی کردم گفت از اعصابته .منم مثل شما فکرای منفی میکنم .تازگی جاهای خارج از شهر ک میخوام برم حالم بد میشه هرچی با خودم میگم هیچی نیس بازم اپن لحظه نمیشه. انگار نسبت به اطرافم ی حالت گیجی منگی پیدا میکنم