نفسزندگی مدیر استارتر عضویت: 1400/05/10 تعداد پست: 2701 عنوان پانیک 558 بازدید | 44 پست کسی گروه در مورد پانیک ایتا یا روبیکا داره ؟؟؟؟؟ 1402/02/21 | 13:13 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نفسزندگی مدیر استارتر عضویت: 1400/05/10 تعداد پست: 2701 شما پانیک داری عزیزم؟ سرکارم الان. هرروز همین موقع استرس میگیرم . افکار منفی میاد تو سرم .فکر میکنم میخوام بمیرم اون لحظه
saide1368 عضویت: 1401/12/22 تعداد پست: 7820 سرکارم الان. هرروز همین موقع استرس میگیرم . افکار منفی میاد تو سرم .فکر میکنم میخوام بمیرم اون لحظه وقتی اون حالت میشی خیلی سخته من خودم اولا حس میکنم مغزم داره کوچیک میشه و دارم تموم میکنم ولی کم کم خودم رو کنترل کردم الانم شاید سالی دو سه بار اینجوری شم تازه اونم شدت کم ببین سرکار ک میری محیط باز داره مثل تراس یا حیاط؟؟
نفسزندگی مدیر استارتر عضویت: 1400/05/10 تعداد پست: 2701 وقتی اون حالت میشی خیلی سخته من خودم اولا حس میکنم مغزم داره کوچیک میشه و دارم تموم میکنم&nbs ... ن گلم محیط باز نداره اینجا . فکرای منفی میکنم حالم بد میشه . ولی وقتی محیط باز قرار میگیرم هم پانیک میشم مثلا وقتی میرم توی جاده یا بیرون شهر ،زیر پل، روی پل، بهش میگن آگورافوبیا .
نفسزندگی مدیر استارتر عضویت: 1400/05/10 تعداد پست: 2701 وقتی اون حالت میشی خیلی سخته من خودم اولا حس میکنم مغزم داره کوچیک میشه و دارم تموم میکنم&nbs ... چه جوری کنترل کردی ؟ منم سعی میکنم ولی کم میارم
saide1368 عضویت: 1401/12/22 تعداد پست: 7820 ن گلم محیط باز نداره اینجا . فکرای منفی میکنم حالم بد میشه . ولی وقتی محیط باز قرار میگیرم هم ... خوب ببین اینا عادیه برای کسی ک پانیک داره ترس از فضای بسته ترس از خفه شدن مثل آسانسور پله برقی شایدم پاساژ های شلوغ آب خوردن و نفس عمیق کشیدن خیلی خوبه تو خونه هم ک هستی لباستو در بیار بزار فشاری رو بدنت نباشه دمنوش دارچین هل زعفرون هم عالیه
ssssadddaat عضویت: 1399/09/08 تعداد پست: 371 من اون لحطه به خودم میگم نترس نمیمیری این فقط یه حملست هیچی نمیشه خیلی کمک میکنه تو کنترلش
نفسزندگی مدیر استارتر عضویت: 1400/05/10 تعداد پست: 2701 من اون لحطه به خودم میگم نترس نمیمیری این فقط یه حملست هیچی نمیشه خیلی کمک میکنه تو کنترلش منم میگم ب خودم . ب مدت نبود دوباره برگشته . استرس مراسم عروسیم رو دارم .بهش فکر میکنم حالم بد میشه
zohalam عضویت: 1399/12/01 تعداد پست: 13361 فقط باید کنترلش کنی من چندین ساله دارم شدید ترین حالت روزی ۱۱حمله بود الان یساله کنترل میکنم سیسیتونم از ۱۵سالگی اینجام ، در دوران عقد به سر میبرم ، دانشجو ام و...(یه دوره طولانی افسردگی و پنیک داشتم و کم کم دارم به زندگی برمیگردم 💚🌱)
نفسزندگی مدیر استارتر عضویت: 1400/05/10 تعداد پست: 2701 خوب ببین اینا عادیه برای کسی ک پانیک داره ترس از فضای بسته ترس از خفه شدن مثل آ ... دوباره برم روانپزشک ب نظرت ؟ من به مراسم عروسیم فکرمیکنم حالم بد میشه استرس میگیرم