2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سرکارم الان. هرروز همین موقع استرس میگیرم . افکار منفی میاد تو سرم .فکر میکنم می‌خوام بمیرم اون لحظه

وقتی اون حالت میشی خیلی سخته 

من خودم اولا حس میکنم مغزم داره کوچیک میشه و دارم تموم میکنم 

ولی کم کم خودم رو کنترل کردم الانم شاید سالی دو سه بار اینجوری شم تازه اونم شدت کم 

ببین سرکار ک میری محیط باز داره مثل تراس یا حیاط؟؟

وقتی اون حالت میشی خیلی سخته  من خودم اولا حس میکنم مغزم داره کوچیک میشه و دارم تموم میکنم&nbs ...

ن گلم محیط باز نداره اینجا . فکرای منفی میکنم حالم بد میشه . 

ولی وقتی محیط باز قرار میگیرم هم پانیک میشم مثلا وقتی میرم توی جاده یا بیرون شهر ،زیر پل، روی پل، بهش میگن آگورافوبیا .

ن گلم محیط باز نداره اینجا . فکرای منفی میکنم حالم بد میشه .  ولی وقتی محیط باز قرار میگیرم هم ...

خوب ببین اینا عادیه برای کسی ک پانیک داره 

ترس از فضای بسته 

ترس از خفه شدن 

مثل آسانسور پله برقی 

شایدم پاساژ های شلوغ 

آب خوردن و نفس عمیق کشیدن خیلی خوبه 

تو خونه هم ک هستی لباستو در بیار بزار فشاری رو بدنت نباشه 

دمنوش دارچین هل زعفرون هم عالیه 

من اون لحطه به خودم میگم نترس نمیمیری این فقط یه حملست هیچی نمیشه خیلی کمک میکنه تو کنترلش

منم میگم ب خودم . ب مدت نبود دوباره برگشته . استرس مراسم عروسیم رو دارم .بهش فکر میکنم حالم بد میشه

فقط باید کنترلش کنی من چندین ساله دارم شدید ترین حالت روزی ۱۱حمله بود الان یساله کنترل میکنم 

سیسیتونم از ۱۵سالگی اینجام ، در دوران عقد به سر می‌برم ، دانشجو ام و...(یه دوره طولانی افسردگی و پنیک داشتم و کم کم  دارم به زندگی برمیگردم 💚🌱)

خوب ببین اینا عادیه برای کسی ک پانیک داره  ترس از فضای بسته  ترس از خفه شدن  مثل آ ...

دوباره برم روانپزشک ب نظرت ؟ من به مراسم عروسیم فکر‌میکنم حالم بد میشه استرس میگیرم