2777
2789
من چندین ساله اینجور بودم  اولا ک اصلا نمیدونستم مشکلم چیه  کم کم فهمیدم و دکتر بهم گفت& ...

من نصف آلپرازولام ک‌ می‌خورم حالم خیلی خوب میشه . آروم میشم .‌‌‌‌‌‌‌مثلا  هروقت می‌خوام برم جاده و بیرون شهر اگه نخورم توی راه حالم بد میشه همش میترسم ولی اگه بخورم شجاع میشم آروم میشم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من نصف آلپرازولام ک‌ می‌خورم حالم خیلی خوب میشه . آروم میشم .‌‌‌‌‌‌‌مثلا  هروقت می‌خوام برم جاد ...

الپرازولام عالیه ولی اعتیاد اوره 

سعی کن مواردی ک واقعا لازمه بخوری ن همیشه 

ماهی یکی دو بار اونم نصف مشکلی نداره 

ولی حتما دکتر برو 

دوباره برم روانپزشک ب نظرت ؟ من به مراسم عروسیم فکر‌میکنم حالم بد میشه استرس میگیرم 

متخصص مغز و اعصاب باید بری بهتره 

شما هم مثل منی واسه مراسمت استرس داری؟

الان من اوج استرسم عزیزم 

فردا شب بله برونمه باورت میشه 

انقدر فشار رومه 

ولی همش آب میخورم و دمنوش هم خوردم الان 

کلی آرومم کرد 

اون لحظه چ جوری کنترل می‌کنی ؟ من هی با خودم میگم هیچی نیست ولی آخر کم میارم بعد نصف آلپرازولام می‌خ ...

نفس عمیق 

از محیط دور میشم 

آب میخورم 

صورتمو میشورم

سیسیتونم از ۱۵سالگی اینجام ، در دوران عقد به سر می‌برم ، دانشجو ام و...(یه دوره طولانی افسردگی و پنیک داشتم و کم کم  دارم به زندگی برمیگردم 💚🌱)

دوباره برم روانپزشک ب نظرت ؟ من به مراسم عروسیم فکر‌میکنم حالم بد میشه استرس میگیرم 

عزیزم پیش متخصص مغز و عصاب نریا 😂یکی از کاربرا گفت بری اشتباهه 

روانپزشک برو و تاکید کن عروسیته تا دارویی نده که سست و خواب آلود بشی 

سیسیتونم از ۱۵سالگی اینجام ، در دوران عقد به سر می‌برم ، دانشجو ام و...(یه دوره طولانی افسردگی و پنیک داشتم و کم کم  دارم به زندگی برمیگردم 💚🌱)

متخصص مغز و اعصاب باید بری بهتره  شما هم مثل منی واسه مراسمت استرس داری؟ الان من اوج استرسم ع ...

اره عزیزم من خیلی استرس دارم . به اون روز فکر‌میکنم اصلا حالم بد میشه. همه میان تالار همه نگاه‌ها ب من ، چ جوری برقصم. از اینکه توجه همه بهم باشه خجالت میکشم .خیلی خوبه که دارو نمیخوری و با دمنوش خوبی . ولی اگه تاحالا آلپرازولام امتحان کردی همراهت باشه نیم ساعت قبلش نصف بخور . آلپرازولام 0.5 من تاحالا یکی هم خوردم چیزی نمیشه آروم و شاد میشم .شجاع میشم

متخصص مغز و اعصاب باید بری بهتره  شما هم مثل منی واسه مراسمت استرس داری؟ الان من اوج استرسم ع ...

انشااله بدون استرس و با خاطره خوب بگذره مراسمت‌ . بعد منم راهنمایی کن ک چیکار کنم . دعا میکنم واست آروم آروم باشی و بهترین شب بشه واست 

عزیزم پیش متخصص مغز و عصاب نریا 😂یکی از کاربرا گفت بری اشتباهه  روانپزشک برو و تاکید کن عروسی ...

انفاقا اصلا در تخصص روانپزشک نیست 

ولی نمیدونید اشتباه نگید 

متخصص مغز و اعصاب تخصصش بیماری های عصبی مثل پانیک وبقیه چیزاست 

انفاقا اصلا در تخصص روانپزشک نیست  ولی نمیدونید اشتباه نگید  متخصص مغز و اعصاب تخصصش بیم ...

خانوم محترم من ۵ سال این بیماری رو دارم و به هر دو مراجعه کردم . 

سرکارم الان. هرروز همین موقع استرس میگیرم . افکار منفی میاد تو سرم .فکر میکنم می‌خوام بمیرم اون لحظه

وای وای وای از پانیک منم دارم الان یک ساله تمام فکر و ذکرم اینه که من میمیرم من سرطان دارم من معدم سوراخه و...هرکی بمیره منم میگم درد اونو گرفتم میمیرم 

منم پنیک داشتم با دارو تحت کنترل هست کلا پنیک یجوریه آدم فک می‌کنه میخواد بمیره ولی قرار نیست هیچی ب ...

من واقعا درد معده دارم همشم بخاطر پانیک لعنتی الان هم یه جوون از فامیل بازخم معده میگن مرده من خیلی میترسم ۳ روزه درد دارم بد جور

من واقعا درد معده دارم همشم بخاطر پانیک لعنتی الان هم یه جوون از فامیل بازخم معده میگن مرده من خیلی ...

من ۳ ماه معده درد داشتم آخر آندوسکوپی کردم گفت از اعصابته .منم مثل شما فکرای منفی میکنم .تازگی جاهای خارج از شهر ک می‌خوام برم حالم بد میشه هرچی با خودم میگم هیچی نیس بازم اپن لحظه نمیشه. انگار نسبت به اطرافم ی حالت گیجی منگی پیدا میکنم