2777
2789

منظورت این مدلشه؟

والا تازه از کیفم دراوردم عکس گرفتم

https://s8.uupload.ir/files/screenshot_۲۰۲۳۰۵۰۹-۱۲۴۰۴۴_gallery_s35k.jpg

﮼طُ‌دَرمـان‌ِزخم‌های‌ِوجود‌ِمَنـــی🙂♥️🫂دوستان کاربری از ۱۴ خرداد دست منه و تاپیکای قبلی مال من نیست😇💙

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

نه درش نارنجیه

نه بیرنگه 

نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی  روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻‍🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚

نه درش نارنجیه

ولی اینی ک من استفاده میکنم فوق العادع عالیا

﮼طُ‌دَرمـان‌ِزخم‌های‌ِوجود‌ِمَنـــی🙂♥️🫂دوستان کاربری از ۱۴ خرداد دست منه و تاپیکای قبلی مال من نیست😇💙

برای پوست چربم بیشتر مناسبه که حساس نباشه چون الکل داره

نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی  روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻‍🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚

شیمیایی هم هست

فلویید مای؟یعنی خوب نیست؟

کی گفته بده؟؟ بستگی داره به نوع گفتم دیگه بالاتر معمولا برای پوست چرب بهتره که حساس هم نباشه 

میشه یک کرم سبک رنگ خوب قیمت مناسب معرفی کنین که مات هم باشه

من الارو دارم برای من و مامانم خوب بود 🤷

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز