2777
2789
عنوان

دیگه خسته شدم از دست این دختر

| مشاهده متن کامل بحث + 2788 بازدید | 164 پست

منم این مشکلاتو داشتم کلاس اول با روانشناسم صحبت کردم

گفت تا کلاس سوم طبیعیه

از ۹ سالگی بچه تازه قانون رو درک میکنه

گفت تا ۹ ولش کنم تازه کلی ام به خودم ایراد گرفت

بیخیال فعلا باهاش مهربون باش و تشویقش کن

بهش مسئولیت بده و برای مسئولیتا بازخواستش کن

مام همین بودیم الان خیلی بهتر شده نگران نباشه

اصلا منو پشمم حساب نمی کنه ازش لجم میگیره هیچ ابهتی ندارم واقعا هیچ حسی بین ما نیست

تو بهش عشق بده اون بچه توعه تو متولدش کردی من با خواهر کوچکتره خودم که کلاس سومه یجوری رفتار میکنم از مادر مهربون تر از شب که فردا میخاد بره همه لباساشو اماده میکنم کفشم بهش کمک میکنم حاضر کنه با محبت و آرومی صحبت میکنم شما به بچت میگی از بس پلشتی خوب تو بهش یاد بده تمیز بودنو با مهربونی نکه به بچه بگی پلشت 😒

حالا مادر من تا کلاس سوم راهنماییم هنوز کمکم میکرد حاضر شم 

خدایا شکرت 🙏🏻🌿 عاشق نی نی سایتم بیشتر وقتمو توی نی نی سایت میگذرونم چون علاقمندم به اینجا به شما به نظرتون و ایده هاتون ❤💫 تا جایی که بتونم توی تایپکا نظرایی میدم که بدردبخور باشه 🌹�😊 درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم 🙂🙏🏻اقایون به هیچ وج درخواست دوستی ندید درخواست بدید براتون تایپک گزارش میزنم 😒متاهل👫🏻💍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه ها بد عنق می،شن واقعا سخته .

البته اینجور بچه ها از اولش،مشخصه یکم بد خلق ان.

حالا من دختر ندارم .پسر دارم .

اما گاها که دیگه اعصابمو خورد می کنه .بجای برخورد متقابل سعی می کنم سکوت کنم و موقع خداحافظی بغلش،می کنم و بوسش می کنم . 

انگار نیاز به محبت داره شروع می کنه به در و دیوار گیر دادن .

من که با مشاوره هم خیلی نتیجه نگرفتم .با صبوری و بغل  بیشتر نتیجه گرفتم .البته تجربه منه .

وقتی حالش خوبه نصیحتش می کنم .

البته آموزه های دینی هم خیلی تاثیر داره . یعنی در مورد بهشت و جهنم و نتیجه اعمال گاهی صحبت کنید .

آه و نفرین نکنید 

منظورم کلمه سوم کلاس اوله

پسر منم همین بود کلاس اول همیشه با گریه می فت هی میگفتم از مدرسه متنفرم ولی الان کلاس چهارم خوب شده صبح خودش زودتر از ساعت که کوک میکنم بیدار میشه 

با هم برین دکتر روانشناس مطمئنن خیلی کمکتون میکنه

اره چرا از دیروز خراب شد 

نوشته بود مشکل قطعی برق برا مرکز داده پیش اومده

جوونی سن خامی و خطاست ...ببخش حسین 💔    همیشه ببخشش از بزرگتراست ...ببخش حسین💔       رضایتت ، رضایت خداست ...ببخش حسین 💔         به خونه برگردیم خونه آغوش حسینه مگه نه؟  به خونه برگردیم خونه بین الحرمینه مگه نه؟     سرنوشتی رو که نگات میسازه دوست دارم ...  هر چی که منو یاد تو میندازه دوست دارم ...مثلا دریا رو واسه کشتی نجات دوست دارم  ....  من پر پرواز رو تا میام به کربلات دوست دارم ...پسرم رو وقتی که میفته روی پات دوست دارم ....من بخاطر حرمت دنیا رو دوست دارم ... واسه دیدنش امروز و فردا رو دوست دارم ...مثلا شبها رو واسه دیدنت تو خواب دوست دارم ... بچه نوزاد رو واسه نوزاد رباب دوست دارم ...😢 حالمو تو هفته، شب جمعه ها خراب دوست دارم  ❤❤ حب الحسین اجننی .... عشق منی عشق منی ❤❤  
الان دیگه آخر ساله هر روز دنبال وسایلش میگرده در صورتیکه من به شدت رو نظو حساسم اما این دختر به شدت ...

طبیعیه عزیزم

دختر من مسواک و صورت شستن و شونه کردنشم به زور بود

من حتی از معلمش میپرسیدم همه بچه ها این طورین یا دختر من مشکل داره

الان دیگه آخر ساله هر روز دنبال وسایلش میگرده در صورتیکه من به شدت رو نظو حساسم اما این دختر به شدت ...

دخترت کپی دختره منه بخدا هرروز باید نیم ساعت بگیم پاشو پاشو تا بره ینی روانیم کرده وسایلشم ک پخش میکنه دور اتاقش هرچی میگم انگااار نع انگار

شکوه سکوت را، به ارزانیِ کلام مفروش‌...شیخ بهایی
ببین این بچه یه جوری رو مخه که خواهرم اینا میگن تو رو خدا نیارش با خودت اینقدر نچسبه

خب نتیجه تربیت اشتباه خودته. درضمن وقتی مادر بچه اشو دوس نداره، باعث آسیب روحی به بچه اش میشه و ناخودآگاه به سمت چیزای بد مث افسردگی و بداخلاقی سوقش میده

ابجی منم یه پسر کلاس اولی داره بشدت لجباز و شیطون و خودشم یکم وسواسی هست تا الان که سال اولشه هر روز صبح نیم ساعت قبل بچه بیدار میشه میوه واسش پوست میگیره لقمه میگیره کیفشو اماده میکنه لباساش اتو میکنه و بیدارش میکنه عصراهم همه رو مرتب میکنه حتی مدادرنگی هاشو میتراشه و ناخن هاشو هم میگیره خیلی خسته میشه ولی تا الان هیچوقت نگفته که بچشو دوستنداره

در من دردیست که فقط خود دانم و بس🥲