2777
2789
عنوان

دیگه خسته شدم از دست این دختر

| مشاهده متن کامل بحث + 2788 بازدید | 164 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بابایه بچه هایی هستن اینقد نق میزنن گریه میکنن رو اعصاب راه میرن کفری مادرو در میارن حالت از زندگی ب ...

ببین این بچه یه جوری رو مخه که خواهرم اینا میگن تو رو خدا نیارش با خودت اینقدر نچسبه

بابایه بچه هایی هستن اینقد نق میزنن گریه میکنن رو اعصاب راه میرن کفری مادرو در میارن حالت از زندگی ب ...

قطعا استارتر هم خسته هست که اینجور میگه وگرنه هممون عاشق بچه هامونیم 

اون لحظه که اذیت میکنن و نق میزنن واقعا مستاصل میشیم ولی همون لحظه اگر بخوره زمین و پوست پاش کنده بشه انگار جونمونو میگیرن

جوونی سن خامی و خطاست ...ببخش حسین 💔    همیشه ببخشش از بزرگتراست ...ببخش حسین💔       رضایتت ، رضایت خداست ...ببخش حسین 💔         به خونه برگردیم خونه آغوش حسینه مگه نه؟  به خونه برگردیم خونه بین الحرمینه مگه نه؟     سرنوشتی رو که نگات میسازه دوست دارم ...  هر چی که منو یاد تو میندازه دوست دارم ...مثلا دریا رو واسه کشتی نجات دوست دارم  ....  من پر پرواز رو تا میام به کربلات دوست دارم ...پسرم رو وقتی که میفته روی پات دوست دارم ....من بخاطر حرمت دنیا رو دوست دارم ... واسه دیدنش امروز و فردا رو دوست دارم ...مثلا شبها رو واسه دیدنت تو خواب دوست دارم ... بچه نوزاد رو واسه نوزاد رباب دوست دارم ...😢 حالمو تو هفته، شب جمعه ها خراب دوست دارم  ❤❤ حب الحسین اجننی .... عشق منی عشق منی ❤❤  
نه بابا این دیگه چه راهنمایی بود تو برو بچه خودتو بزن 

گفت نصیحت نکن و فاز ماز برندارید 

این خانم هم به حرف منکه نمیره بچشو بزنه 

🫤🫤🫤

🤌🏻🤌🏻🤌🏻🤌🏻مگه میشه مادر بچشو بزنه 

وقتی نصیحت نمیخاد اینطوری گفتم 

اوکی ؟

لایکم نکن لطفا😩اگه لایکم کنی خیلی دیونه ای.       🧿❤Married‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ❤️🧿
اصلا منو پشمم حساب نمی کنه ازش لجم میگیره هیچ ابهتی ندارم واقعا هیچ حسی بین ما نیست

اولا که مادر نباید جلوی بچه ابهت داشته باشه

این بحث مقدس بودن پدر و مادر مال عهد قدیمه نه الان

باید با بچه رفاقت کنی نه اینکه به این چشم نگاه کنی که دستور بدی اونم بگه چشم

قاعدتا اگه برخورد بدی هم داره از بستر خونه یاد گرفته

منظورم کلمه سوم کلاس اوله

اخی کوچلوست گلم خوب هنوزسختشه صبح زودپاشه وسایلشم اماده بذاربراش مثلاجورابشوبشوربندازتوجاجورابیش یاکتاب ودفتراینجورچیزاشوگوشه کمدیارومیزش بذار بچه من چندبرابربچه شماست هنوزبایدنصف کاراشوخودم انجام بدم

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

شب کیفشو جمع کن دیگه عزیزم مگه می شه آدم بچه اش رو دوست نداشته باشه. الان حتما خسته ای که این حرف ر ...

بعضی مادرا واقعا بچه هاشونودوس ندارن و بیچاره بچه هاشون!

منم یکیشون بودم. هرچی تلاش کردم که مادرم دوسم داشته باشه بیفایده بود. همیشه تحقیرم می کرد. آخر سرم باعث شد هیچ اعتماد به نفس و عزت نفسی نداشته باشم و توی زندگیم کلی شکست خوردم

کلاس اول عادیه که بچه کوچیکه عادت نداره 

الان دیگه آخر ساله هر روز دنبال وسایلش میگرده در صورتیکه من به شدت رو نظو حساسم اما این دختر به شدت شلخته اس ه. چقدر میگم لباساتو تا کن گوش نمیده خودم جمع می کنم فردا دوباره نمیشه بری سمت اتاقش

ببین این بچه یه جوری رو مخه که خواهرم اینا میگن تو رو خدا نیارش با خودت اینقدر نچسبه

تو نسبت به یه بچه هفت ساله انقدر کینه میگیری؟ باید یا نری یا بزنی تو دهن خواهرت اینا از حرفات مشخصه که اون بچه گناهی نداره خب چرا به دنیا آوردیش هیچ بچه ای نچسب نیست

🌹🎹🎵🎶🎼🎵🌹