2777
2789
عنوان

دیگه خسته شدم از دست این دختر

| مشاهده متن کامل بحث + 2788 بازدید | 164 پست
الان دیگه آخر ساله هر روز دنبال وسایلش میگرده در صورتیکه من به شدت رو نظو حساسم اما این دختر به شدت ...

ببین شیوه فرزندپروریت اشتباه بوده 

خیلی بهش بکن و نکن گفتی 

تحقیرش نکن بهش بها بده 

جلو بقیه دعواش نکن 

جوونی سن خامی و خطاست ...ببخش حسین 💔    همیشه ببخشش از بزرگتراست ...ببخش حسین💔       رضایتت ، رضایت خداست ...ببخش حسین 💔         به خونه برگردیم خونه آغوش حسینه مگه نه؟  به خونه برگردیم خونه بین الحرمینه مگه نه؟     سرنوشتی رو که نگات میسازه دوست دارم ...  هر چی که منو یاد تو میندازه دوست دارم ...مثلا دریا رو واسه کشتی نجات دوست دارم  ....  من پر پرواز رو تا میام به کربلات دوست دارم ...پسرم رو وقتی که میفته روی پات دوست دارم ....من بخاطر حرمت دنیا رو دوست دارم ... واسه دیدنش امروز و فردا رو دوست دارم ...مثلا شبها رو واسه دیدنت تو خواب دوست دارم ... بچه نوزاد رو واسه نوزاد رباب دوست دارم ...😢 حالمو تو هفته، شب جمعه ها خراب دوست دارم  ❤❤ حب الحسین اجننی .... عشق منی عشق منی ❤❤  

کاش بجای سریع بچه دارشدن قبلش بچه داریو یاد بگیرم با کتاب یا هر چیز دیگه ای که بچه داری یاد میده تا به این مشکلا نخوریم کاملا مشخصه که بچه احساس عشق از مادرش نمیگیره وگرنه نمیگفت تو مامان بدی الهی برگردمش 🥲 

خدایا شکرت 🙏🏻🌿 عاشق نی نی سایتم بیشتر وقتمو توی نی نی سایت میگذرونم چون علاقمندم به اینجا به شما به نظرتون و ایده هاتون ❤💫 تا جایی که بتونم توی تایپکا نظرایی میدم که بدردبخور باشه 🌹�😊 درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم 🙂🙏🏻اقایون به هیچ وج درخواست دوستی ندید درخواست بدید براتون تایپک گزارش میزنم 😒متاهل👫🏻💍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعا با این ادبیات باهاش حرف میزنی؟عزیزم حتما برید مشاوره اگرم شرایطش رو نداری تو نت بزن جو فراست بشین برنامه هاش رو ببین از چارت تشویق استفاده بکن برای انجام دادن کارها از شب قبل کیفش رو مرتب بکنه و در ضمن اگر کودکی کار اشتباهی انجام داد با کنک ادبیات بد و داد درست نمیشه فقط بدتر میشه و از شما متنفر 

اون کودکه شما بزرگسالی باید خودتو کنترل بکنی و با آرامش اشتباهش رو بگی حتی اگه جیغ میزنه 

ببین شیوه فرزندپروریت اشتباه بوده  خیلی بهش بکن و نکن گفتی  تحقیرش نکن بهش بها بده  ...

متاسفانه یه جا خوندم اکثر مردم با شیوه تنبیه بچه بزرگ میکنن که باعث میشه عزت نفس و اعتماد به نفس در آینده نداشته باشه در صورتی که با سیستم تشویق بهتر مستونه غلط و درست رو بفهمه

ببین شیوه فرزندپروریت اشتباه بوده  خیلی بهش بکن و نکن گفتی  تحقیرش نکن بهش بها بده  ...

خیلی سطح پایین رفتار میکنه پدرشوهر مادرشوهرم عاشقشن همش میگن دوستت داریم دیگه نمیدونن چیکار کنن خوراکی میگیرن کادو میگیرن اما عین ماست وایمیسته 

همه اینا رو خودم میدونم اما اون حس لعنتی ولم نمیکنه

چون یه بچه کوچیک هم داری بیشتر خسته میشی ولی به ۱۰ سال دیگه فکر کن که انشاالله دوتا گلات بزرگتر شدن و میتونی به عنوان یه هم صحبت و دوست و رفیق با دخترت وقت بگذرونی 

دخترا مونس و رفیق مامانشون هستن 

اگر باباشون همکاری کنه و یه روز عصر دوتاشونو ببره بیرون و خودت خونه بمونی استراحت کنی کلی فشار روحیت کم میشه

جوونی سن خامی و خطاست ...ببخش حسین 💔    همیشه ببخشش از بزرگتراست ...ببخش حسین💔       رضایتت ، رضایت خداست ...ببخش حسین 💔         به خونه برگردیم خونه آغوش حسینه مگه نه؟  به خونه برگردیم خونه بین الحرمینه مگه نه؟     سرنوشتی رو که نگات میسازه دوست دارم ...  هر چی که منو یاد تو میندازه دوست دارم ...مثلا دریا رو واسه کشتی نجات دوست دارم  ....  من پر پرواز رو تا میام به کربلات دوست دارم ...پسرم رو وقتی که میفته روی پات دوست دارم ....من بخاطر حرمت دنیا رو دوست دارم ... واسه دیدنش امروز و فردا رو دوست دارم ...مثلا شبها رو واسه دیدنت تو خواب دوست دارم ... بچه نوزاد رو واسه نوزاد رباب دوست دارم ...😢 حالمو تو هفته، شب جمعه ها خراب دوست دارم  ❤❤ حب الحسین اجننی .... عشق منی عشق منی ❤❤  

من روان شناسی خوندم میگفت 90 درصد رفتار و اخلاق خوب بد آدما در بچگی شکل میگیره اون دوروز دیگه بزرگ میشه و تو پیر اگه الان دوسش نداری و محبت نداری توقع نداشته باش اون تو روزگار پیری دستتو بگیره چون از خودت متنفرش کردی پس این بچهای که انقد بی عاطفه ان سالی یکبار مادر پدرشون یادشون نیست چجوری بزرگ شدن اینا اینجوری که شما داری بچتو بزرگ میکنی خواهرتم واقعا واسش متاسفم با این حرفی که برای یک طفل بهشتی که هنوز خوب وبد تشخیص نمیده زده 

خدایا شکرت 🙏🏻🌿 عاشق نی نی سایتم بیشتر وقتمو توی نی نی سایت میگذرونم چون علاقمندم به اینجا به شما به نظرتون و ایده هاتون ❤💫 تا جایی که بتونم توی تایپکا نظرایی میدم که بدردبخور باشه 🌹�😊 درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم 🙂🙏🏻اقایون به هیچ وج درخواست دوستی ندید درخواست بدید براتون تایپک گزارش میزنم 😒متاهل👫🏻💍
چرا میشه بگی مگه چیکار میکردی

هیچ کار بدی نمی کردم. فقط دختر بودم و بچه ناخواسته

تو کارا به مادرم کمک میکردم اما نمی دید و فقط کافی بود یه اشتباه کوچیک ازم ببینه. با اینکه همه کارای خونه رو انجام میدادم پیش همه میگفت تنبله و اصلا کار نمی کنه. جوری که مرد همسایه مون یه روز نصیحتم می کرد که حداقل کارای خودتو خودت انجام بده. مثلا تشنه ای، به مادرت نگو برا آب بیاره گناه داره، خودت برو برا خودت آب بیار

من فقط بغض کردم. به خدا توی خونه مث برده بودم اما یطوری حرف میزد که همه تصور میکردن اون لقمه میزاره تو دهنم. هیچوقت نصیحتهای مسخره اون مردو فراموش نمی کنم. نمیدونی چه حال بدی داشتم

به خدا حتی پدربزرگ بی اختیاری ادرار داشت. مادرم چندشش میشد شلوار کثیفشو بشوره، من ده ساله رو مجبور می کرد بشورمش

خیلی سطح پایین رفتار میکنه پدرشوهر مادرشوهرم عاشقشن همش میگن دوستت داریم دیگه نمیدونن چیکار کنن خورا ...

وقتی یه کاری میکنه برات مثلا کتابشو برات میاره ازش تشکر کن تا یاد بگیره 

بچه های خواهر شوهرم هر وقت بزرگترا رو میدیدن سلام نمیکردن و پدرشوهرم از این موضوع بدشون میومد و میگفتن بهشون یاد بده سلام کنن 

یه جا خوندم که هرکاری دوس داری بچت انجام بده اول خودت جلوش اون کارو بکن تا یاد بگیره 

پسر من ۲ سال و ۹ ماهشه هر وقت از خواب بیدار میشه بهش سلام میکنم 

هر وقت جایی میریم مثلا خونه داداشم یا پدرشوهرم با توجه به نسبت بچم صداشون میکنم و سلام میکنم 

مثلا سلام دایی 

سلام باباجون

اگه میخوای بچت نامنظم نباشه بشین تو اتاقش وسائلشو بده دستش و حالت بازی کمک کن تا جمعشون کنه نه خودت تنها جمعشون کن

خدا ب فریادش برسه خیلی تو این یکی موفق عمل کردی دومی رو آوردی؟چی میکشه از دستت اووووفففففف

چه ربطی داره تا قبل از دومی همه چی عااالی بود خیلی دوستش داشتم اما تا دومی اومد همه چی بهم ریخت حالا عاااااشق دومیم دلیل زندگیمه اما واقعا وقتی اولی نیست آرامش دارم میدونم الان منو به رگبار میبندین اما من فقط دارم احساسمو میگم