2777
2789
عنوان

😭چ کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 604 بازدید | 100 پست
نگو منم یکی همینجور مسخره کردم با قرص باردار شدم 😂😂😂

من  یه پسر تقریبا 4 ساله دارم .. جلوگیری   کاملا طبیعی و گاهی اوقات قرص دارم  چرا ؟؟؟ چون  بچه نمیخام    پس کاملا حواسمون جمعه  ... این اتفاقم  تابحال واسم نیفتاده . اینکه قرص شما   و نحوه استفاده شما    دچار نقص بوده     توجیح قانع کننده ایی برای انجام قتل نیست . 

تو فقط خودتو داری ، پَ  مراقب خودت باش ❤🌼

من پسرموتوسخت ترین شرایطم خدابهم داد... 

یه دختریکسال وخرده ای سال ومنم متوجه شدم باردارم... 

شوهرم شغل نداشت

اصلاوضعمون خوب نبودازپس دخترمم برنمیومدیم ازپس تغذیه و... چه برسه شمافک کن دومیم بیاد

باردارشده بودم قبول کردم ولی بازورحتی خدامنوببخشه گاهی سنگینی بلندمیکردم... 

توبارداری شیرموبه دخترم دادم فقط یک ماه استراحت دادم به شیردهیم... 

دوباره پسرمم شیرخودموخورد

پوشک خرجش بودبالباساش وتغذیه ی دوتاشون کجدارمریز سرکردیم یک سالگیش خدامعجزه رونشونمون داداول شوهرم  سربازیش جورشدبعدشغلش... 

الحمدا... تاحالاهم چیزی نشده روزبه روزبهترشدیم به مورسیده ولی پاره نشده محتاج نشدیم...بخداشعارنمیدم ولی الان حکمت خدارومیفهمم که چرااون موقع اون اتفاقاافتاد... 

دختروپسرم باهم هم بازین باهم میبریمشون مدرسه بهم کمک میکنن باهم دعوامیکنن دارن بزرگ میشن باهم... 

در رویه پاشنه نمی مونه شرایطتتون بهترمیشه ولی قوت واعصابت چهارسال دیگه م واسه دومی همین هست بخوای نگه نداری! ؟ 

مرابخوانید(☝️)تابرای شمااجابت کنم🌺خدای من خدای معجزه هاست من معجزه رادیدم(تاپیک هام هست)🌈❤سوالات حقوقی وشرعی تاحدتوانم پاسخگوهستم❤پوشش یک انتخاب کاملاًشخصیه به عقایدهم احترام بذاریم،من محجبه م🧕اگرمذهبی هستیدافراط نداشته باشید!شمانمونه یی برای بقیه ی مذهبیاافراط نکنیم دین هراسی نکنیم دین خدادین مهربانی ست باهم مهربون باشیم❤جاذبه داشته باشیم مبلغ دین اسلام باشیدنه دافعش!همه ی ماچه چادری چه مانتویی وچه...درکنارهم جامعه وملتیم هوای هموداشته باشیم🚫انسانیت برترین دین توهین به اعتقادات همدیگه جزفاصله چیزی رودرپی نخواهدداشت🚫اینجاکنارهم جمع شدیم که تبادل نظرکنیم نه بحث وجدل✔همدیگه روزودقضاوت نکنیم🌹چه شیعه چه سنی چه ترک چه لر چه آذری وعربهای ایران و...همه ی مانمونه وتعریف کننده ی ایرانیم❤توهمه ی اقشاربدوخوب هست🌹همه ناراحت آینده ن نگرانن همه همینیم مسلماًمامردمیم که ضربه رومیخوریم جای دعوا وربط دادن بی لیاقتی یه سری مسئول ،به دین وحجاب و...اینجابهم انرژی بدیم💙#ایران_جاوید

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نمیدونم ،حالم بده😭😢 بخاطر بچمون کوچیکه میگه  آخه مگه میشه آدم بچه شو گلچین کنه،تو نباش😢خدا ...

بابا من این قدر این مورد مثلت دیدم الان بچه ها با هم بزرگ شدن یکیس بچه های اخری خودم شیر به شیرن الان بدون هم نمیتونن شدن همبازی اولش یه خورده سخته بعد که از اب و گل دربیاد راحت میشی باهمن بازی هاشون 

لطفا برای حاجتم یه صلوات بفرستین😚
ماهم جلوگیری داشتیم،ما نمیخاستیمش،ولی خدا خواسته..میترسم از عقوبتش.بدتر ازون بچمه گناه داره.دلم میسو ...

اجازه بدع قبول نکنیم این حرفو ک جلوگیری داشتیم شده .    بالاخره    اسپرم   خارج شده و ب تخمک رسیده ک لقاح  صورت گرفته و گرنه تخمکات گلم ک خود ب خود بارور نشدن . پای کاری ک کردین وایسین ... همین .  این بچه طالعش  سفیده     حسم‌میگ پسرع و خوش یمن 

نمیدونم ،حالم بده😭😢 بخاطر بچمون کوچیکه میگه  آخه مگه میشه آدم بچه شو گلچین کنه،تو نباش😢خدا ...

خودت داری جواب سوال خودتومیدی... 

گلچین نکن نگهدارتمامممممم

توکل به خدااتفاقااین مدل بچه هاانقدرخودکفان

پسرمن سرخیلی مسائلش نیازبه کمک من نداره... 

انگارچون خداخواسته ن همه چیزشون پاخودشونه...

مرابخوانید(☝️)تابرای شمااجابت کنم🌺خدای من خدای معجزه هاست من معجزه رادیدم(تاپیک هام هست)🌈❤سوالات حقوقی وشرعی تاحدتوانم پاسخگوهستم❤پوشش یک انتخاب کاملاًشخصیه به عقایدهم احترام بذاریم،من محجبه م🧕اگرمذهبی هستیدافراط نداشته باشید!شمانمونه یی برای بقیه ی مذهبیاافراط نکنیم دین هراسی نکنیم دین خدادین مهربانی ست باهم مهربون باشیم❤جاذبه داشته باشیم مبلغ دین اسلام باشیدنه دافعش!همه ی ماچه چادری چه مانتویی وچه...درکنارهم جامعه وملتیم هوای هموداشته باشیم🚫انسانیت برترین دین توهین به اعتقادات همدیگه جزفاصله چیزی رودرپی نخواهدداشت🚫اینجاکنارهم جمع شدیم که تبادل نظرکنیم نه بحث وجدل✔همدیگه روزودقضاوت نکنیم🌹چه شیعه چه سنی چه ترک چه لر چه آذری وعربهای ایران و...همه ی مانمونه وتعریف کننده ی ایرانیم❤توهمه ی اقشاربدوخوب هست🌹همه ناراحت آینده ن نگرانن همه همینیم مسلماًمامردمیم که ضربه رومیخوریم جای دعوا وربط دادن بی لیاقتی یه سری مسئول ،به دین وحجاب و...اینجابهم انرژی بدیم💙#ایران_جاوید
منم همینو میگفتم خدا بخواد یه جوری میده اینجور میمونی😳

😂😂😂😂 خدایِ من‌... 

لطفا بافهم ادما  شوخی نکن بانو ... 

همون خدا میگه ک  از   جفت شدن زنو‌مرد  نطفه ایی   تشکیل میشه در بدن زن ..    

من پسرموتوسخت ترین شرایطم خدابهم داد...  یه دختریکسال وخرده ای سال ومنم متوجه شدم باردارم...&n ...

دقیقا میفهمم چی میگی بخدا  من سومیو ناخواسته باردار شدم  شکه شده بودم و میخواستم یکار کنم بیفته آقا هر کاری میکردم مگه میفتاد؟؟؟  شوهرم البته خوشحال بود و تشویقم میکرد ب نگهداریش  و آخر سرهم خدا بهمون همه جوره لطفشو نشون داد   روزیمون خیلی بیشتر شد  خداروشکر 

دعا کنین شوهرم خودش بگه نمیخاد بری،نگهش داریم

تو   این بچه رو نگه میداری .. 

این بچه  تورو   ب عرش میرسونه .. چنان بت عزت میده ک حد نداره . شوهرتم هارتو پورت میکنه ولی این بچه میمونه ... 

بذا بیاد ببین چقد زندگیت روشن میشه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز