2777
2789
عنوان

😭چ کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 604 بازدید | 100 پست
دقیقا میفهمم چی میگی بخدا  من سومیو ناخواسته باردار شدم  شکه شده بودم و میخواستم یکار کنم ...

ببین من خودم ازاونایی بودم که میگفتم کی گفته هرکه دندان دهدنان دهد! 

خداشاهده خیلی کفرگفتم ولی الان الحمدا...میبینم امتحان خدابود خداخواست ماهم حرفی نزدیم روزی شونوداد تواین دوره وزمونه سخته بگی روزیشونودادولی واقعاداد خیلی کارامون واسه خاطره روزی این دوتاپیش میره...ازهیچی بهمون داد شغلش جزمحالات بودسربازیش ووضع الان شوهرم قابل باوربرای حتی باباشم نبودولی خداخواست... 

مرابخوانید(☝️)تابرای شمااجابت کنم🌺خدای من خدای معجزه هاست من معجزه رادیدم(تاپیک هام هست)🌈❤سوالات حقوقی وشرعی تاحدتوانم پاسخگوهستم❤پوشش یک انتخاب کاملاًشخصیه به عقایدهم احترام بذاریم،من محجبه م🧕اگرمذهبی هستیدافراط نداشته باشید!شمانمونه یی برای بقیه ی مذهبیاافراط نکنیم دین هراسی نکنیم دین خدادین مهربانی ست باهم مهربون باشیم❤جاذبه داشته باشیم مبلغ دین اسلام باشیدنه دافعش!همه ی ماچه چادری چه مانتویی وچه...درکنارهم جامعه وملتیم هوای هموداشته باشیم🚫انسانیت برترین دین توهین به اعتقادات همدیگه جزفاصله چیزی رودرپی نخواهدداشت🚫اینجاکنارهم جمع شدیم که تبادل نظرکنیم نه بحث وجدل✔همدیگه روزودقضاوت نکنیم🌹چه شیعه چه سنی چه ترک چه لر چه آذری وعربهای ایران و...همه ی مانمونه وتعریف کننده ی ایرانیم❤توهمه ی اقشاربدوخوب هست🌹همه ناراحت آینده ن نگرانن همه همینیم مسلماًمامردمیم که ضربه رومیخوریم جای دعوا وربط دادن بی لیاقتی یه سری مسئول ،به دین وحجاب و...اینجابهم انرژی بدیم💙#ایران_جاوید

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

برا منم پسر بود و خوش یمن خداروشکر 

تو کلا خودت سرشار از انرژی مثبتی ... زندگیت ب لطفه توئه ک رنگ داره ...  عاشقانه عاشق  فسقلی یا فسقلیاتی .. ولی  یچیزی توی زندگیت  اذیتت میکنه ک قراره  درست شه . 

تو فقط خودتو داری ، پَ  مراقب خودت باش ❤🌼
تمام سختیاشو بجون میخرم،فقط نمیخوام ازبین بره

توکل به خدا مبارکت باشه🌹❤️ان شاا...سلامت دنیابیاد🙏💙

مرابخوانید(☝️)تابرای شمااجابت کنم🌺خدای من خدای معجزه هاست من معجزه رادیدم(تاپیک هام هست)🌈❤سوالات حقوقی وشرعی تاحدتوانم پاسخگوهستم❤پوشش یک انتخاب کاملاًشخصیه به عقایدهم احترام بذاریم،من محجبه م🧕اگرمذهبی هستیدافراط نداشته باشید!شمانمونه یی برای بقیه ی مذهبیاافراط نکنیم دین هراسی نکنیم دین خدادین مهربانی ست باهم مهربون باشیم❤جاذبه داشته باشیم مبلغ دین اسلام باشیدنه دافعش!همه ی ماچه چادری چه مانتویی وچه...درکنارهم جامعه وملتیم هوای هموداشته باشیم🚫انسانیت برترین دین توهین به اعتقادات همدیگه جزفاصله چیزی رودرپی نخواهدداشت🚫اینجاکنارهم جمع شدیم که تبادل نظرکنیم نه بحث وجدل✔همدیگه روزودقضاوت نکنیم🌹چه شیعه چه سنی چه ترک چه لر چه آذری وعربهای ایران و...همه ی مانمونه وتعریف کننده ی ایرانیم❤توهمه ی اقشاربدوخوب هست🌹همه ناراحت آینده ن نگرانن همه همینیم مسلماًمامردمیم که ضربه رومیخوریم جای دعوا وربط دادن بی لیاقتی یه سری مسئول ،به دین وحجاب و...اینجابهم انرژی بدیم💙#ایران_جاوید

می‌دونم بارداری سختی داره..بابچه حتما هم سخته..ولی میگم مادرشونم بجون میخرم.. وقتی شوهرم گفت صبح زود پاشو برو....از خدا خواستم نباشم و تا اینکه بخوام مجبور ب همچین کاری بشم..الآنم از همون خدایی ک معجزه شو نصیبم کرده میخام خودش حفظش کنه

می‌دونم بارداری سختی داره..بابچه حتما هم سخته..ولی میگم مادرشونم بجون میخرم.. وقتی شوهرم گفت صبح زود ...

ان شاء الله دل شوهرتم مهربون میشه و باهم یکدل میشین خیلی ناراحت نباش  شکه شده طفلی   دررست میشه🌺

عزیزم سخته ولی لطفا بچت رو ننداز خیییلی گناه بزرگیه 

زندایی همسرم بچش که سه ماهش بود بازم باردار میشه فکرش رو بکن بچش سه ماهش بود بچه بعدیشم ۷ ماه تو شکمش بود یهنی تو یه سال دوتا زایمان الانم هردوشون اذدواج کردن هدیه خداست پسش نزن 

عمه خودم بچش ۷ ماهش بود باردار شد 

من  یه پسر تقریبا 4 ساله دارم .. جلوگیری   کاملا طبیعی و گاهی اوقات قرص دارم ...

و منم جلوگیری طبیعی داشتم ‌‌و الان دخترم چهارسال و نیمشه😅 خیلیم با اعتماد بنفس میگفتم :(اونایی که میگن نفهمیدیم چجوری بار دار شدم رو درک نمیکنم )

الان خودم میگم اصلا نمیدونم کی و چجوری باردار شدم چون خیلی حواس جمع بودیم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز