2777
2789
عنوان

😭چ کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 604 بازدید | 100 پست

رفتم بهداشت گفت ما اصلا همچین کاری نمی‌کنیم برام آزمایش خون نوشت رفتم انجام دادم،،شب نتیجه ش بگن..ب شوهرم نگفتم بهداشت همچی حرفی زد.گفتم ک گفتن آزمایش بده جوابشو بیار..

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

راست میگی عزیزم  درسته باهم خوبن اما میگی تمام اعصابتو خرج کردی  من نمیخوام چون به نظرم ...

به نظرم می ارزه ،من خودم هم خیلی رشد کردم ،سختیش زیاده اما فایده اش خیلی بیشتره ،بهش میارزه.،الان همسایه من یدونه داره،به نظر میاد هم خودش ،هم بچه اش بیشتر دارن اذیت میشن.😐

خوبیه اعصاب خرج کردن این مدلی اینه که خرجش میکنی ولی زیاد میشه،من الان خیلی با حوصله تر از قبل مامان شدنم هستم.💚💚

بسم الله الرحمن الرحیم

الهم کن لولیک الحجة بن الحسن،صلواتک علیه و علی آبائه،فی هذه الساعة وفی کل ساعة،ولیأ وحافظا،و قائدأ وناصرا،ودلیلأ وعینا،حتی تسکنه أرضک طوعا،وتمتعه فیها طویلا

خدایا بابت تموم داده ها و نداده هات شکر،که داده هات نعمت و..نداده هات حکمت..الهی تقدیرم و اونقد زیبا خودت بنویس،،نه تنها من،همه اون کسایی ک جز تو پناهی ندارن.. همیشه کنارمن بودی،حضورقشنگت خدا همیشه نفس بوده تو زندگیم..هزاران بارشکرت.هردردی روقلبم میاد از..ولی نامت دوای دردمه خدا،ممنون ک هیچوقت تنهام نذاشتی،ممنون ک باتموم بی معرفتیام،بامعرفت ترین رفیق ونجات بخشم بودی وهستی خدا،دلم یک دنیا از غریبه هابی ک ادعای آشنابودن و رفاقت دارن ب دردمیاد،چقددردداره جایی ک باکسی ک زندگی می‌کنی با تلنگری غریبه ترین واست بشه..دستت جایی بندنباشه وبی پناه شی،یهو دلت هوری بریزه..خدایا ممنون ک هیچوقت برعکس بنده هات پشتم خالی نکردی