2777
2789
عنوان

😭چ کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 604 بازدید | 100 پست
الانم استارتر بجا این حرفا برو تاپیک بزن چیکار کنم روزیمون زیاد شه..  شاید راه کارایی عالی داد ...

من دردم نداری نیست ک اگرم بود دنیا رو ب یه تار موی بچم نمیدادم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من دردم درد بچمه....نیومده با خودخواهی یه نفر نباید باشه .. درد من مادر اینه نمیتونم از حق بودنی ک خدا به بچم داده،من و مادر و پناهش قرارداده،،نمیتونم دفاع کنم

الحمدلله وضع مالیمون خوبه خدارو شکر

خداروشکر هزار مرتبه شکر اینکه دیگه ناراحتی نداره 

بچه تم دیگه غذا خور شده اصلا غصه شو نخور  منم پسرم یکسال و 5ماهشه میخوام از شیر بگیرمش بره

دخترمم یجورایی معجزه خدا بود،ماه رمضون چهارصدباردارشدم(سورپرایز)شوهرم مخالف بچه بود،میلادحضرت زهرا بهمن ماه بدنیا اومد.ودوباره ماه رمضون چهارصدودو....و الان دوباره معجزه

من بعد هفت سال جلوگیری باردار شدم..کسی ک میگه بلد نیستین جلوگیری کنین....من دوتا بارداریام معجزه خداست این و حس میکنم لبخند خدا نصیبم شده،،و اینم می‌دونم ..فقط کافیه نگاش کنم ..خدایا کمکم کن.این بار هم دستمو بگیر

اگه مادر و پدر رفتارشون رو کنترل کنن و دوقطبی درست نکن ،اتفاقا میشن بهترین رفیق هم . فاصله بچه های ...

راست میگی عزیزم 

درسته باهم خوبن اما میگی تمام اعصابتو خرج کردی 

من نمیخوام چون به نظرم خودم گناه دارم 🥲😂 

آفرین به شما که اینقدر خوب و مسیولیت پذیری ❤️🌱

و منم جلوگیری طبیعی داشتم ‌‌و الان دخترم چهارسال و نیمشه😅 خیلیم با اعتماد بنفس میگفتم :(اونایی که م ...

اوک جلوگیری کردی ولی بالاخره   همسرتون  حواسش بی شک‌نبوده      مقداری از   مَ.نی  وارد   رحمتون شده .. وای خدایِ من چقد درک  این موضوع   میتونه سخت باشه  ادم از فضا و  خَلا ک بچه دار نمیشه   چقد ساده اس افکارتون بانو   

تو فقط خودتو داری ، پَ  مراقب خودت باش ❤🌼