بچم یکسال و سه ماهشه ،بی بی چک م مثبت شد😭شوهرم میگه صبح برو بندازش😭دلم آتیشه.آخه من حسش میکنم😢میگه مامان من و ول نکن 😭تو تاریکی دارم گریه میکنم،خدایا خودت راهی برام بزار
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
من دردم درد بچمه....نیومده با خودخواهی یه نفر نباید باشه .. درد من مادر اینه نمیتونم از حق بودنی ک خدا به بچم داده،من و مادر و پناهش قرارداده،،نمیتونم دفاع کنم
من بعد هفت سال جلوگیری باردار شدم..کسی ک میگه بلد نیستین جلوگیری کنین....من دوتا بارداریام معجزه خداست این و حس میکنم لبخند خدا نصیبم شده،،و اینم میدونم ..فقط کافیه نگاش کنم ..خدایا کمکم کن.این بار هم دستمو بگیر
و منم جلوگیری طبیعی داشتم و الان دخترم چهارسال و نیمشه😅 خیلیم با اعتماد بنفس میگفتم :(اونایی که م ...
اوک جلوگیری کردی ولی بالاخره همسرتون حواسش بی شکنبوده مقداری از مَ.نی وارد رحمتون شده .. وای خدایِ من چقد درک این موضوع میتونه سخت باشه ادم از فضا و خَلا ک بچه دار نمیشه چقد ساده اس افکارتون بانو