2777
2789
عنوان

😭چ کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 604 بازدید | 100 پست
من نمیخوام بخدا نمیخوام 😭😭😭😭😭

عزیزم همسرت انسانه همین رو براش بگو بعدم تو گوگل از عوارض و گناه سقط بزن بخون آیه قرآن رو بخون اونم درک میکنه بهش بگو زندگیمون کن فیکون میشه این بچه رو به فا ..ل نیک بگیرید خدا ازتون چیزی نگرفته که داره یه چیزی هم بهتون میده باید خوشحال باشید به داشته هاتون اضافه میشه 🌹❤🌹

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منم خیلی حق ب جانب و جدی میگفتم بابا اسپرم خو از فضا ک نمیاد لابد بعداز خوابیدن با جناب شوهر خودشو ب ...

دقیییقا😅 چند بار ب همسرم‌ گفتم این چجوری شد اینجوری شد ؟؟از کجا اومد واقعا???!!!?! چپ چپ نگام کرد،دیگه ساکت شدم ،خودم جواب سوالمو گرفتم😂 بهد ب دنیا اومدنش رفتم دکتر زنان گفتم با طبیعی باردار شدم و میخوام دستگاه بزارم،گفت اخه طبیعیم شد روش جلوگیری؟؟؟!!!!گفت اگه نمیخوایی باید دوتاروش رو باهم انجام بدی

الحمدلله شوهرم ازپس خرج مخارج زندگی برمیاد،،بخاطر دخترم کوچیکه نگرانه..و نظرمن اصلا براش مهم نیست..م ...

نگران نباش ب این راحتیام ک سقط نمیکنن،الکی همسرت رو سر بگردون از زیرش در برو تا سه ماهت بشه

نمیدونم والا ،انشالله خدا خودش یه راه پیش پام بزارم.شوهرم میگه برو بهداشت بگو من بچم کوچیکه راهنمایی کنن واسه سقط..الان چجوریه یعنی خودمون بخایم این کارو همه جا انجام میدن..🤔

دقیییقا😅 چند بار ب همسرم‌ گفتم این چجوری شد اینجوری شد ؟؟از کجا اومد واقعا???!!!?! چپ چپ نگام کرد،د ...

آره اصلا بعضی وقتا وقتی خدا بخواد تو بگو 10روش جلوگیری باشه باز اونه ک صلاح میدونه نی نی باشه یا نباشه  تصمیم گیرنده اصلی اونه😊

او خدای ناممکن هاست😍🌺

برو بهداشت،آنقدر از عوارض سقط برات میگن ،که بیای برای شوهرت تعریف کنی، شوهرت راضی بشه😁😁

حرف من و نمی‌خونه ......ببرمش بهداشت راضیش کنن انشاالله

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز