2777
2789
عنوان

😭چ کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 604 بازدید | 100 پست

الحمدلله شوهرم ازپس خرج مخارج زندگی برمیاد،،بخاطر دخترم کوچیکه نگرانه..و نظرمن اصلا براش مهم نیست..من ک تستم مثبت شد تو رویای بغل کردن نوزادم بودم..ولی شوهر بی مهرم😢

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

اینکارو نکن هر جور شده نگهش دار اصلا ب حرف شوهرت اهمیت نده بگو اصلا خرجش با خودم

من خودم سه سال انتظار بچه میکشم الانم داشتم تو خیالم ب بچه دار شدن فکر میکردم😭😭😭😭 بچه ای ک خدا الان بهت داده آرزوی خیلیاست پس قدرشو بدون و حفظش کن

✔️𝓑𝓮 𝔀𝓲𝓽𝓱 𝓖𝓞𝓓, 𝓫𝓮 𝓴𝓲𝓷𝓰
الحمدلله شوهرم ازپس خرج مخارج زندگی برمیاد،،بخاطر دخترم کوچیکه نگرانه..و نظرمن اصلا براش مهم نیست..م ...

😔😔منو بردی به ۸ سال پیش.عمدی سقط مردم خدا ببخشتم

الان باردار نمیشم😭

من دخترم ۵ ماه بود فهمیدم باردارم تو غربت ۶یشکی رو نداریم بعد شوهرم رفت داروی سقط گرف گیاهی انقد از اوپن مبل پریدم زعفران خوردم که نگو بعد از گیاهی یه ذره خوردم به دلم افتاد نگه دارم و نگه داشتم شکر خدا الان پسرم با آجیش همبازی شده خیلی عالیه

خدا خودش از دل آدما خبر داره،،انشالله تمام کسایی ک آرزوی بچه دارن بحق پهلوی شکسته بی بی زهرا ومحسنش دامن همه رو سبز کنه..منم دلم و شاد کنه بچمه حفظ کنه 🤲

الآنم تا صبح فک نکنم خوایم ببره،حس بدیه ..حس میکنم یه اعدامیم تو اتاق انفرادی😭نفسم بالا نمیاد

سختش نکن برا خودت عزیزم  پاشو وضو بگیر و نماز بخون بعدش با خدا حرف بزن بگو من با تمام وجود از امانتیت محافظت میکنم توام حواست بهمون باشه و حسسسابی کمکمون کن  و تمام 

تازه اون الان حس تورو میفهمه   خیلی نگرانش نکن با گریه هات  بخند و راضی باش ب رضای خدا 😍😍

وقتی شرایطشو ندارید جلوگیری کنید میدونید چقدر راهای پیشگیری هست؟ و شما یک صدمشم انجام ندادید که الان بارداری بعدم من نمیخوام به خدا توهین کنم نه ،ولی این که میگن بچه روزیشو با خودش میاره واقن حرف بی منطقیه وگرنه وضع پچه های خیابونی اینطور نبود!!!!!!میدونید چقدر بچه شب با شکم گرسنه میخوابن که خانواده هاشون با این حرف بی منطق بچه روزیشو میاره  بچه اوردن!؟؟!؟حالا ام بار دار شدی باشه ولی حق ندارید براش کم بزارین حق ندارین به خواسته هاش نه بگید چون وضع مالیتون خوب نیست یا....وطیفتونه شده خودت باید کارگری مردمو بکنی ولی برا بچت همه چیو فراهم کنی خب؟

چیکوی مامان،من همیشه به یادت میمونم پسر قند عسلم🙂:)ببخشید که نتونستم برات مامان خوبی باشم.خیلی دوستت دارما🐣🫂

خانمی تو نینی سایت میگفت 

خانمی که مذهبی هم نبود تعریف میکرد که حدود ۲۰ سال پیش باردار شده بوده و چون بچه بزرگ داشته به خاطر خجالت و حرف مردم بچه رو سقط میکنه بعد از ۲۰ سال خواب میبینه پسر جوانی روبروش ایستاده و صف طولانی پشت سرش ایستادن که انتهاش معلوم نیست وقتی به پسر میگه تو کی هستی پسر بهش میگه منو نشناختی من پسرتم که کشتیم و این آدم ها همه ازنسل من بودن که قرار بود پا بگیره که تو نزاشتی  و همه اینها رو کشتی و اون خانم بعد از دیدن خوابش به شدت مریض میشه

یه خانم دیگه هم میگفت بچه دومش رو سقط کرده بعد از اون بچه اوش به شدت مریض میشه این خانم اصلا اعتقاد نداشت و میگفت خرافاته تا یه شب خواب میبینه کسی اومده بچش رو ببره و هر چی التماس میکرد فایده نداشت اون فرد بهش گفت برا تو که فرقی نمیکنه تو که بچه کش هستی

بچتون رو سقط نکنید خییلی ها ضربه خوردن گناه بزرگیه 🌹🙏

و منم جلوگیری طبیعی داشتم ‌‌و الان دخترم چهارسال و نیمشه😅 خیلیم با اعتماد بنفس میگفتم :(اونایی که م ...

منم خیلی حق ب جانب و جدی میگفتم بابا اسپرم خو از فضا ک نمیاد لابد بعداز خوابیدن با جناب شوهر خودشو به تخمک میرسونه خب راحت میشه جلوشو گرفت  اینهمه قرص هست دیگههههه  آمااا خدا یجوری کرد تو پاچه م ک نمیدونم از کجا خوردم😂😂😂

باور میکنی به بعضی از دوستام روم نمیشه بگم ناخواسته بود😝

ووووی بچه منم همین سن و ساله پشتم لرزید  جدا از تمااام مسائل خودت بیچاره میشی بچه دو ساله اوج ...

اگه مادر و پدر رفتارشون رو کنترل کنن و دوقطبی درست نکن ،اتفاقا میشن بهترین رفیق هم .

فاصله بچه های من دوسال و نیمه، خودم سختی کشیدم، کل اعصابم رو خرج کردم،ولی خدا رو شکر با هم خوبن،حواسشون به هم هست،حسودی هم نمیکنن.

پشتت نلرزه خواهر،اگه رفتار پدر و مادر درست نباشه ،فاصله بچه ها ده سال هم باشه با هم بد میشن.