من وهمسرم بچه دوم دوسنداریم اما دخترم بشدت ناراحت ازتک فرزندبودن ب همین دلیل میخوایم خود خواهی روبزارم کناربخاطراون بچه دوم بیاریم.البته اگ شرایط اقتصادی ایطورنبود۳بچه دوستداشتم اما الان باسختی ب دومی راضی شدم
به نظرم گوشه گیر و منزوی بار اومدن رو گردن این نندازین که چون تک فرزندین
قطعا تربیت پدر و مادر اشتباه بوده
و الا مگه کم داریم کسی که تو خانواده ی پرجمعیت بزرگ شده ولی اصلا اجتماعی و معاشرتی نیست
وَطَن جان🖤 خسته ام... پایانِ خوبِ داستانت کو؟ وطن! لبخندهای مردمِ شیرین زبانت کو؟ چه جوانانی! اسماعیل میبینی؟ چه جوانانی! بسیاری شان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند...🖤
عزیزم فکرکردی کسیکه روانشناسه علم کامل داره!من دوستم تک فرزنده الان توزندگیش یه کاروبدون کمک والدین ...
😂من تک فرزندم تو شهر غریبه تنهایی زندگی میکنم درسمو به بهترین نحو میخونم اشپزی میکنم کوفته تبریز میپزم انگشتاتو باهاش بخوری، همه کارای خونه و بیرونمو خودم انجام میدم، دیگه بچه اونا بی عرضه س
دانشجوی پزشکی ام، اینجام تا نظرات مختلف رو ببینیم و بحث کنیم. با افتخار مذهبی و معتقد♥️♥️
پزشکا شاغلن بنظرم چون وقت ندارن یدونه میارن که ارث ببره .شاید
آره اکثرا بخاطر آرامش و مشغله ی بیش از حد خودشون یه دونه میارن نه بخاطر آینده ی بچه ما یه زوج پزشک داشتیم آقاهه میگفت اصلا نفهمیدم زندگی یعنی چی این از وضع زنم که مشغول خودشه اونم بچه که شب تا شب میبینمش
💎تحسین از آن زنانیست که اندام هایشان آن ها را تعریف نکرده اند و برای عمیقتر شناختن ماهیتشان به عنوان یک فرد تلاش می کنند نه یک جنس💎
اینم درسته🥲مالی حل شه اجتماعو اقتصاد و...رو چ کنیم
والامنم همیشه به همین فکرمیکنم در آینده قراره چی پیش بیاد دخترم تو چه اجتماعی قراره زندگی کنه اصلا آینده ای درکار خواهدبود خیلی میترسم🥲🥺خدابه بچه هامون کمک کنه
دلی من بس توئ تیایا بوتونبئ لیه نایا❤❤بامن خصومت شخصی داری نی نی یار هرشب میخام صبح پامیشم تعلیق میشم😐😐کاربری پنجمه 🥲🥲جون مادرتون تعلیقم نکنین
خود روانشناس ها بیشتر از بقیه در باب فرزند و ارتباط خواهر برادری مقاله میدن . شما در کل ببین قضیه ر ...
بله روانشناس های سفارشی شاید.
اما لطفا سه تا مقاله بین المللی در معایب تک فرزندی معرفی کن سه تا هم مزایاش.بشینیم مقایسه کنیم. منم انگلیسیم خوبه ترجمه میکنم با هم مقایسه میکنیم. بالخره بی پایه نمیشه حرف زد.
تجربم از کنترل pco و ریزش مو بعد از سالها دردسر و خرج اضافه: سراغ داروی گیاهی نرید. داروی هورمونی گاهی کمک کننده است اما داروی اصلی نیست. درمان طلایی که بهش رسیدم و خوب شدم قرص قند با دوز متوسط و مدت طولانیه. حتی اگر قندتون تنظیمه. چون یکی از دلایل اصلی pco مقاومت به انسولینه به قرص قند عالی جواب میده. فقط باید تحت نظر پزشک مصرف بشه.
ماک اوکی نیستیم شرمنده همین یدونه هم نباشیم خدارو باید شکر کنیم..
ماهم همین روساپورت کنیم کلاهمون رومیزارم بالاتر😄
یه ضرب المثل انگلیسی هست که میگه : اشتباه یه پزشک زیر خاک دفن میشه،،،،، اشتباه یه مهندس روی خاک سقوط میکنه،،،،،،، اما اشتباه یه معلم روی خاک راه می رودوجهانی را به نابودی میکشد،،،،،،،، بَرایِ حألِ دِلَمْ کَمْی غَزَلْ لٌطفاََ»ᥬ🥰᭄ 🌷🌷🌺🌹خدایا توکی رو داری که اینقدرآرومی❤❤🥺