2789
آره اکثرا بخاطر آرامش و مشغله ی بیش از حد خودشون یه دونه میارن نه بخاطر آینده ی بچه ما یه زوج پزشک د ...

ولی جوش و غصه یدونه بچه بهتر از دو برابر غصه و استرس مریض بشن دوتایی خرجشون دوتایی و...

کاربر قدیمیم از سال 93.ممنون میشم یه صلوات مهمونم کنی .🌷
من وقتی دخترم تنها بود اصلا رفتارش طور دیگه بود ولی از وقتی ابجی داره. خیلی بیشتر انگار بهش خوش میگذ ...

منم از بس با خواهرام قهر و آشتی کردم انگار دیگه وجودم لبریزه احساساتمم مستقل شدن بی علاقه بودن بقیه برام مهم نیست آزارم نمیده برای خودم زندگی میکنم شاید گاهی تا یه ماه باهم قهر باشیم و حرف نزنیم اما کمبود محبت پیدا نمیکنم از این لحاظ خیلی خوبه

💎تحسین از آن زنانیست که اندام هایشان آن ها را تعریف نکرده اند و برای عمیقتر شناختن ماهیتشان به عنوان یک فرد تلاش می کنند نه یک جنس💎

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببین عزیز .من یه دخترداشتم کاملا وابسته خیلی ننر اصلنم فکزبچه بعدی نبودم شایدم‌اون موقع نمیخاستم .زد دوسال پیش باردارشدم میخاستم بندازم بعدپشیمون شدم گفتن ضررش زیاده

الان دخترم کلاس دومه به دوراز من خودکفا،مدرسه روهم‌خودش میره میاد .انقد باداداشش بازی وخوشگذرانی میکنن که حد نداره

امروزم ازمدرسه بردن اردو‌همه بامامانش رفت این گف میخام تنها برم همیشه باتومیرم دیگه.قبلا که تنها بود میبردم باشگاه یه لحظه ازجلوچشمش گم میشدم انقده گریه وزاری میکرد .

من که خیلی راضیم وهمیشه از خدابابت این بچه ناخاستم خیلی ممنونم .شکرمیکنم

وقتی ریپلی میزنین لایک نکنین😭.https://www.karzar.net/61859   کارزار اخراج افغی ها👇                       بعضیام دلداری دادنشون مثل بادبزن زغاله...هدفشون خنک کردنت نیستمیخوان آتیشتو بیشتر کنن...
یه بچه یه استرس و غصه  دوبچه دوبرابر غصه و استرس و خرج  سه و چهار بچه که دیگه سختتر

استرسش بیشتره ولی هزینه و تربیتش بیشتر و سخت تر نیست 

اتفاقا بچه ی یکی یه دونه همه ی انرژی و سرمایه خونواده رو جذب می‌کنه 

اسباب بازی از گرونترین مدل...لباس از بهترین جنس...

ولی وقتی چند تا باشن سرشون با هم گرمه 

مادر هم وقت بیشتری خواهد داشت

شادی اش هم بیشتره 

شیرینی اش هم بیشتره 

نگران نباش بعد تولدش راه ميره بلندش كن دستاشو بگير راه بره يواش يواش دستاتو ول كن خودش تونست وايسه ...

اینجوری تا ۵ ۶ قدم میاد.

ولی مستقل راه نمیره اصلا.

پسر من وزنش الان ۱۰ و ۶۰۰ هست.

اما قدش ۷۴ هست.

خیلی نگران قدشم

خدایا شکرت
ازبس اطراف دیدم که دوتابچه داشتن ویکیش مرده یاهردومردن وحالاکه دیگه نمیتونن بچه بیارن بشدت پشیمونن ک ...

یه جوری میگی از بس اطرافم دیدم که بچه هاشون مردن انگار پشه ان؟ 

چرا فوت شدن؟ چرا این قدر زیاد؟

وَطَن جان🖤 خسته ام... پایانِ خوبِ داستانت کو؟                   وطن! لبخندهای مردمِ شیرین زبانت کو؟                                              چه جوانانی! اسماعیل میبینی؟ چه جوانانی! بسیاری شان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند...🖤

ایشالله بچه هامون خوشبخت بشن بدون حسرت

انشالله 🤲دوروزدیگه بزرگ بشن میفهمن ما چ لطفلی کردیم درحقشون

یه ضرب المثل انگلیسی هست که میگه :                                   اشتباه یه پزشک زیر خاک دفن میشه،،،،،                                    اشتباه یه مهندس روی خاک سقوط میکنه،،،،،،،                           اما اشتباه یه معلم روی خاک راه می رودوجهانی را به نابودی میکشد،،،،،،،،                                                                         بَرایِ حألِ دِلَمْ کَمْی غَزَلْ لٌطفاََ»ᥬ🥰᭄ 🌷🌷🌺🌹خدایا توکی رو داری که اینقدرآرومی❤❤🥺
والامنم همیشه به همین فکرمیکنم در آینده قراره چی پیش بیاد دخترم تو چه اجتماعی قراره زندگی کنه اصلا آ ...

منم همین ترسوداشتم تا توسخنرانی شنیدم که ما مامور به وظیفه ایم ینی وظیفمونه که نسل شیعه بیاریم حالامیخادبچه دزدوقاچاقچی و...بشه یاشهیدراه خدامااجرمونومیبریم

واگه عمل به وظیفه نکنیم ضررشوتواین دنیا واون دنیا میبینیم

۷۵.۹۲۸۰
 استرسش بیشتره ولی هزینه و تربیتش بیشتر و سخت تر نیست  اتفاقا بچه ی یکی یه دونه همه ی ا ...

من یدونه دارم مث خوم توقعش پایینه و اهل پس اندازه.

کاربر قدیمیم از سال 93.ممنون میشم یه صلوات مهمونم کنی .🌷
 استرسش بیشتره ولی هزینه و تربیتش بیشتر و سخت تر نیست  اتفاقا بچه ی یکی یه دونه همه ی ا ...

دقییییقا همینه.

دایی من یه پسر داره.خرجش از خالم ک ۳تا بچه داره بیشتره.

اون ۳تا خیلی با هم خوشن.همش دارن می‌خندن و شادن.ولی پسر داییم فقط بلده با گوشی خودشو سرگرم کنه.ارتباط گرفتنش ضعیفه.

با اینکه همه کلاسی میره و تیزهوشان هم هست

خدایا شکرت
منم همین ترسوداشتم تا توسخنرانی شنیدم که ما مامور به وظیفه ایم ینی وظیفمونه که نسل شیعه بیاریم حالام ...

😐😐😐

دلی من بس توئ تیایا بوتونبئ لیه نایا❤❤بامن خصومت شخصی داری نی نی یار هرشب میخام صبح پامیشم تعلیق میشم😐😐کاربری پنجمه 🥲🥲جون مادرتون تعلیقم نکنین 
بله روانشناس های سفارشی شاید. اما لطفا سه تا مقاله بین المللی در معایب تک فرزندی معرفی کن‌ سه تا هم ...

من رفرنس های خارجی رو میگم .

کلا در باب مفهوم والد گری و رشد 

فارغ از جنسیت و خاک و ملیت