2789
ولی جوش و غصه یدونه بچه بهتر از دو برابر غصه و استرس مریض بشن دوتایی خرجشون دوتایی و...

والا فامیل ما همسن منه تکه دنیارو به پاش ریختن حس خوشحالی نداره هی میگه حوصله ام سررفته به یه آدم نیاز دارم بهم گوش بده مامان بابام طرز فکرشون بهم نمیخوره و... هی بهم زنگ میزنه حرف میزنیم اونقدری که پدر مادرش تلاش میکنن نیازای اونو برطرف کنن و بفکر آینده اشن مادر پدر من لم دادن رو مبل بهم میگن خودت تلاش کن 

💎تحسین از آن زنانیست که اندام هایشان آن ها را تعریف نکرده اند و برای عمیقتر شناختن ماهیتشان به عنوان یک فرد تلاش می کنند نه یک جنس💎

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم از بس با خواهرام قهر و آشتی کردم انگار دیگه وجودم لبریزه احساساتمم مستقل شدن بی علاقه بودن بقیه ...

چی بگم ولی من فقط تو بچگی با خواهرم قهر کردم. نمیتونیم اصلا باهم قهر باشیم. جرو بحث میشه و اختلاف نظر داریم ولی قهرمون یه ساعتم نیس

رفیق من همسر من عاشقتم.☺️ 🥰بمونی برام😍

منم همین ترسوداشتم تا توسخنرانی شنیدم که ما مامور به وظیفه ایم ینی وظیفمونه که نسل شیعه بیاریم حالام ...

یعنی تربیتشون براتون مهم نیست؟ فقط مهم که بزایین که به وظیفتون عمل کنین؟ 

عجب!

وَطَن جان🖤 خسته ام... پایانِ خوبِ داستانت کو؟                   وطن! لبخندهای مردمِ شیرین زبانت کو؟                                              چه جوانانی! اسماعیل میبینی؟ چه جوانانی! بسیاری شان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند...🖤

عجب!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

😂😂😂😂مردم چه حرفایی میزنن🤣🤣

دلی من بس توئ تیایا بوتونبئ لیه نایا❤❤بامن خصومت شخصی داری نی نی یار هرشب میخام صبح پامیشم تعلیق میشم😐😐کاربری پنجمه 🥲🥲جون مادرتون تعلیقم نکنین 
چی بگم ولی من فقط تو بچگی با خواهرم قهر کردم. نمیتونیم اصلا باهم قهر باشیم. جرو بحث میشه و اختلاف نظ ...

شما هردو کوتاه میاین ما منتظریم یکی کوتاه بیاد😂 

💎تحسین از آن زنانیست که اندام هایشان آن ها را تعریف نکرده اند و برای عمیقتر شناختن ماهیتشان به عنوان یک فرد تلاش می کنند نه یک جنس💎
یعنی تربیتشون براتون مهم نیست؟ فقط مهم که بزایین که به وظیفتون عمل کنین؟  عجب!

کسی که واسش سخنرانی کرده معلومه مغزش فندقی بوده🤣🤣

دلی من بس توئ تیایا بوتونبئ لیه نایا❤❤بامن خصومت شخصی داری نی نی یار هرشب میخام صبح پامیشم تعلیق میشم😐😐کاربری پنجمه 🥲🥲جون مادرتون تعلیقم نکنین 
تنها بودنش بهتر از دشمن خونین بغل گوشش داشتنه. من تک فرزندم خیلیم راضیم

ولی ما 5 تا بچه ایم.  خیلی خواهر برادر باهم خوبیم.  انشاالله هرچی خیره خدا برام رقم بزنه.  با خودم میگم حتی اگه سه تا داشته باشم و سالم و صالح باشن.  سختی شو با جون ودل قبول میکنم💔

گاهی وقتا باید نقطه بذاری.  باز شروع کنی‌... باز بخندی...   باز بجنگی...🙃
😂😂😂😂مردم چه حرفایی میزنن🤣🤣

کلا انگار تو حال خودش نیست 

میگه بچه ۵ تا اینا بیارین که اگه دو سه تاشون مردن باز یکی دو تا بمونن که تو پیری دستتونو بگیرن

وَطَن جان🖤 خسته ام... پایانِ خوبِ داستانت کو؟                   وطن! لبخندهای مردمِ شیرین زبانت کو؟                                              چه جوانانی! اسماعیل میبینی؟ چه جوانانی! بسیاری شان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند...🖤