2789
بله روانشناس های سفارشی شاید. اما لطفا سه تا مقاله بین المللی در معایب تک فرزندی معرفی کن‌ سه تا هم ...

اینطور که من دیدم بطور کلی معایبش سنگین تره و این اثبات شده .

میتونید با همین کلید واژه سرچ کنید 

بخصوص تو ژاپن و بعضی کشورهای اروپایی خوب کار شده 

منم همین ترسوداشتم تا توسخنرانی شنیدم که ما مامور به وظیفه ایم ینی وظیفمونه که نسل شیعه بیاریم حالام ...

دزد و قاچاقچی قراره چه گلی به سر شیعه بزنه؟! نکنه داعشم بشه مهم نیست؟ والا من تو خانواده ی مذهبی بزرگ شدم این دین من درآوردی رو از کجاتون درآوردین تا به حال به گوش من نخورده؟

💎تحسین از آن زنانیست که اندام هایشان آن ها را تعریف نکرده اند و برای عمیقتر شناختن ماهیتشان به عنوان یک فرد تلاش می کنند نه یک جنس💎

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

ذوب شدن در ولایت!!!🤣

🤣🤣🤣

دلی من بس توئ تیایا بوتونبئ لیه نایا❤❤بامن خصومت شخصی داری نی نی یار هرشب میخام صبح پامیشم تعلیق میشم😐😐کاربری پنجمه 🥲🥲جون مادرتون تعلیقم نکنین 
شما هردو کوتاه میاین ما منتظریم یکی کوتاه بیاد😂 

الهی ولی هیچ وقت قهر نباشین ما از فردامون خبر که نداریم یه خوبی میمونه. خدایی نکرده شاید فرصتی برا اشتی نبود. مخصوصا پدر مادر خواهر برادر همسر و نزدیکان درجه یک. میدونم چی میگی هردو میخواین کم نیارین😉

رفیق من همسر من عاشقتم.☺️ 🥰بمونی برام😍

فکر تک فرزندی روکلا ازسرت دورکن من پسرم۲سالو۳ماهش بوداقدام کردم شوهرم میگفت نه زوده وفلان یه بارمیگفت جامعه بده همین بسه مگه تک فرزندی این همه آدم چشونه ولی من راضی نشدم پسرم۳سال ویک‌ماهش بوددنیااومداینقدراضیم الان شوهرم به باجناقش میگه بچت اذیت میکنه مال تنهایب یکی بیارین دیگه کاراتون نداره بهش میگم ااااخوبه؟الان توفکرسومی ام

السلام علیک یا اباعبدالله ،آیه 54سوره نور‌‌‌‌:بگو اطاعت کنید خدارا اطاعت کنیدو پیامبر خدارا اگر سرپیچی کنید پیامبرمسئول تکالیف خویش است وشمامسئول تکالیف خودواگرازاو اطاعت کنید هدایت خواهید شد بر پیامبرچیزی جز ابلاغ اشکارنیست
کلا انگار تو حال خودش نیست  میگه بچه ۵ تا اینا بیارین که اگه دو سه تاشون مردن باز یکی دو تا بم ...

آره همینقدر مغزشون کارمیکنه خدابه دادشون برسه

دلی من بس توئ تیایا بوتونبئ لیه نایا❤❤بامن خصومت شخصی داری نی نی یار هرشب میخام صبح پامیشم تعلیق میشم😐😐کاربری پنجمه 🥲🥲جون مادرتون تعلیقم نکنین 
کسی که واسش سخنرانی کرده معلومه مغزش فندقی بوده🤣🤣

اینم از تربیت شده های رائفی پور!!!

وَطَن جان🖤 خسته ام... پایانِ خوبِ داستانت کو؟                   وطن! لبخندهای مردمِ شیرین زبانت کو؟                                              چه جوانانی! اسماعیل میبینی؟ چه جوانانی! بسیاری شان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند...🖤

دزد و قاچاقچی قراره چه گلی به سر شیعه بزنه؟! نکنه داعشم بشه مهم نیست؟ والا من تو خانواده ی مذهبی بزر ...

فک کنم فهمیدمن شیعه نیستم خواسته یه چیزی بگه🤣

والا فامیل ما همسن منه تکت دنیارو به پاش ریختن حس خوشحالی نداره هی میگه حوصله ام سررفته به یه آدم نی ...

همه تک فرزندا همه چند فرزندا مثل هم نیستن.

من خودم چنتا خواهر برادر دارم ناراضیم.

خیلی از تک فرزندا هم هستن راضین.

کاربر قدیمیم از سال 93.ممنون میشم یه صلوات مهمونم کنی .🌷
اینم از تربیت شده های رائفی پور!!!

وای😂😂

تصادف.مریضی.سکته توخواب.توبازی بابچه ها.خدارحم کنه

با توجه به تاپیکات متوجه شدم که از زندگی راضی نیستی 

میشه بگی این دنیا چه گلی به سرت زده که بقیه رو تشویق می‌کنی به فرزند آوری؟!

وَطَن جان🖤 خسته ام... پایانِ خوبِ داستانت کو؟                   وطن! لبخندهای مردمِ شیرین زبانت کو؟                                              چه جوانانی! اسماعیل میبینی؟ چه جوانانی! بسیاری شان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند...🖤

تنها بودنش بهتر از دشمن خونین بغل گوشش داشتنه. من تک فرزندم خیلیم راضیم

ببین بستگی به خانواده داره تربیتی که پدر و مادر به بچه میدن خیلی خیلی مهمه 

💎تحسین از آن زنانیست که اندام هایشان آن ها را تعریف نکرده اند و برای عمیقتر شناختن ماهیتشان به عنوان یک فرد تلاش می کنند نه یک جنس💎
اینطور که من دیدم بطور کلی معایبش سنگین تره و این اثبات شده . میتونید با همین کلید واژه سرچ کنید&nb ...

کشورای خارجی حتی تو فیلماشونم کمتر از ۳تا بچه ندارن.

یعنی اینو فرهنگسازی کردن.تازه فاصله سنی بچه ها هم کم هست

خدایا شکرت
یعنی تربیتشون براتون مهم نیست؟ فقط مهم که بزایین که به وظیفتون عمل کنین؟  عجب!

نه تلاش می‌کنیم ولی اگه ذات بچه خراب باشه پیامبر امام هم کاری نمیتونن بکنن 

۷۵.۹۲۸۰