2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام 

من یک دختر نوجوون هستم و اومدم  از دیدگاه طرف مقابل یعنی خود بچه ها بگم من تو یک خانواده پرجمعیت زندگی میکنم و ۴ تا بچه ایم و واقعا راضیم ، خانواده بخ هر چهارتامون رسیده و ما باهم خیلییی خوبیم ، همه مون هم  یک عالمه کلاس رفتیم مدارس خوب درس می خونیم یعنی میگم اینجوری نیست که والدینم نتونن مارا تامین کنن 

راجب تک فرزندی یک سری ها میگن چجوری میخوایم تربیتشون کنیم ! تعداد بسیار زیادی از همکلاسی های من تک فرزند هستن و واقعا از لحاظ تربیت ضعیف هستن با اینکه همشون خیلی پولدارن و والدین شون  از قشر تحصیل کرده جامعه هستن اینکه میگم ضعیفن یعنی واقعا در سطح وخیمی قرار دارن از همه لحاظ 

نتیجه گیریش اینکه تربیت بچه اصلا ربطی به تعداد اعضای خانواده نداره و کاملا له والدین بستگی داره 

همون بهتر از تو یکی بیشتر تکثیر نشه البته یکی هم زیاده حیف جامعه که بخوادبا تو امثال تو اونم باین اد ...

باش🤣🤣🤣

دلی من بس توئ تیایا بوتونبئ لیه نایا❤❤بامن خصومت شخصی داری نی نی یار هرشب میخام صبح پامیشم تعلیق میشم😐😐کاربری پنجمه 🥲🥲جون مادرتون تعلیقم نکنین 
خودت اذیت نمیشی؟من خیلی خستمممم

هرچیزی سختی و نگرانی داره اگه آدم همش بخواد بترسه ازنگرانی وخستگی دورازجون بایدفقط بمیره چون زندگی کردن یعنی سختی،من شهرغریب تنها هم هستم ولی شیرینیش بیشتره

السلام علیک یا اباعبدالله ،آیه 54سوره نور‌‌‌‌:بگو اطاعت کنید خدارا اطاعت کنیدو پیامبر خدارا اگر سرپیچی کنید پیامبرمسئول تکالیف خویش است وشمامسئول تکالیف خودواگرازاو اطاعت کنید هدایت خواهید شد بر پیامبرچیزی جز ابلاغ اشکارنیست
هر کی یه نظری داره ولی من دلم نمیخواد بچم کوچیکترین حستی به دلش باشه چون من و همسرم خودمون خواستیم ا ...

یه چیز بگم اینکه بچه هیچییییی تودلش نمونه خواسته همه پدرمادراس ولی شاید یکی از دلایل اینکه اگثربچه ها پرتوقع وحرف گوش نکن وپرو بارمیان همین باشه چون اراده کردم محیابوده دیدم که میگم لازمه واسه راه تربیت بچه یه وقتایی پا رودلمون بزاریم این نظرمنه و روانشناس دیدم که میگه نظرشماهم محترمه

السلام علیک یا اباعبدالله ،آیه 54سوره نور‌‌‌‌:بگو اطاعت کنید خدارا اطاعت کنیدو پیامبر خدارا اگر سرپیچی کنید پیامبرمسئول تکالیف خویش است وشمامسئول تکالیف خودواگرازاو اطاعت کنید هدایت خواهید شد بر پیامبرچیزی جز ابلاغ اشکارنیست
یه چیز بگم اینکه بچه هیچییییی تودلش نمونه خواسته همه پدرمادراس ولی شاید یکی از دلایل اینکه اگثربچه ه ...

حرف شما درسته قرار نیست هر چی خواست فراهم شه که بچه ی لوسی بشه ولی لااقل اگه استعدادی داشته باشن یا به چیز خاصی علاقه داشته باشن دوست دارم پیگیر باشم که پیشرفت که خب این مسلما هزینه بره 

حرف شما درسته قرار نیست هر چی خواست فراهم شه که بچه ی لوسی بشه ولی لااقل اگه استعدادی داشته باشن یا ...

مسلما همه دوست دارن وسعی میکن

یه صلوات واسه  درست شدن رابطه من و عشقم و  اینکه برگرده پیشقدم شه واسه آشتی و دلش نرم شه. 

خواهرانه دعام کنبد توروخدا خیلیییی دلم شکسته خیلیییی زیاد دارم دق میکنم از بی کسی💔😔😔

خدایا صدای مند اگه نمیشنوی صدای این عزیزا رو بشنو🤲🏻😭

اسمم ثمین هست هرکی فرستاد برام لایکم کنه. مرسی مهربونا

اسمم ثمین هست. به نیت اینکه مانع و چشم زخم دفع بشه عشقم خودش برگرده و پیشقدم شه آشتی کنیم🥺💔

مرسی مهربونا. لطفا خوندید لایک کنید🙏🏻💫

بسم الله الرحمن الرحیم❤️

اللّهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَلاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ

مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَلاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ

مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَالأَرْضَ وَلاَ یَؤُودُهُ حِفْظُهُمَا وَهُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ

لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَیُؤْمِن بِاللّهِ

فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَىَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ

اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَى النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ

أَوْلِیَآؤُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَى الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ