منم همین ترسوداشتم تا توسخنرانی شنیدم که ما مامور به وظیفه ایم ینی وظیفمونه که نسل شیعه بیاریم حالام ...
دزد و قاچاقچی قراره چه گلی به سر شیعه بزنه؟! نکنه داعشم بشه مهم نیست؟ والا من تو خانواده ی مذهبی بزرگ شدم این دین من درآوردی رو از کجاتون درآوردین تا به حال به گوش من نخورده؟
💎تحسین از آن زنانیست که اندام هایشان آن ها را تعریف نکرده اند و برای عمیقتر شناختن ماهیتشان به عنوان یک فرد تلاش می کنند نه یک جنس💎
من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
الهی ولی هیچ وقت قهر نباشین ما از فردامون خبر که نداریم یه خوبی میمونه. خدایی نکرده شاید فرصتی برا اشتی نبود. مخصوصا پدر مادر خواهر برادر همسر و نزدیکان درجه یک. میدونم چی میگی هردو میخواین کم نیارین😉
فکر تک فرزندی روکلا ازسرت دورکن من پسرم۲سالو۳ماهش بوداقدام کردم شوهرم میگفت نه زوده وفلان یه بارمیگفت جامعه بده همین بسه مگه تک فرزندی این همه آدم چشونه ولی من راضی نشدم پسرم۳سال ویکماهش بوددنیااومداینقدراضیم الان شوهرم به باجناقش میگه بچت اذیت میکنه مال تنهایب یکی بیارین دیگه کاراتون نداره بهش میگم ااااخوبه؟الان توفکرسومی ام
السلام علیک یا اباعبدالله ،آیه 54سوره نور:بگو اطاعت کنید خدارا اطاعت کنیدو پیامبر خدارا اگر سرپیچی کنید پیامبرمسئول تکالیف خویش است وشمامسئول تکالیف خودواگرازاو اطاعت کنید هدایت خواهید شد بر پیامبرچیزی جز ابلاغ اشکارنیست
وَطَن جان🖤 خسته ام... پایانِ خوبِ داستانت کو؟ وطن! لبخندهای مردمِ شیرین زبانت کو؟ چه جوانانی! اسماعیل میبینی؟ چه جوانانی! بسیاری شان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند...🖤
با توجه به تاپیکات متوجه شدم که از زندگی راضی نیستی
میشه بگی این دنیا چه گلی به سرت زده که بقیه رو تشویق میکنی به فرزند آوری؟!
وَطَن جان🖤 خسته ام... پایانِ خوبِ داستانت کو؟ وطن! لبخندهای مردمِ شیرین زبانت کو؟ چه جوانانی! اسماعیل میبینی؟ چه جوانانی! بسیاری شان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند...🖤