خدا یکی یدونه منو حفظ کنه دیگه نمیخایم ته دلم دوست دارم اما به قول همسرم فقط بچه دار شدن که نیست باید همه جوانب در نظر گرفت تربیت، معیشت یدونه رو با کیفیت بزرگ کنیم بهتره ما مسئولیم در قبال بچه ایی که با تصمیم ما بدنیا میاد
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
به نظر من هر وقت بیاری دیر نیست تو اقوام ما یکی هست پسرش ۲۶ سالش بود از نو بچه دار شد 🤪 الان پسر بز ...
بنظرم این کاردرستی نیس چون پدرومادر پیرمیشن و بچه میمونه با پدرومادری که پیرشدن حوصله ی هیچ چیزرو ندارن هرچیزی وقت خاص خودشو داره بچه آوردن تومیانسالی اشتباه محضه
دلی من بس توئ تیایا بوتونبئ لیه نایا❤❤بامن خصومت شخصی داری نی نی یار هرشب میخام صبح پامیشم تعلیق میشم😐😐کاربری پنجمه 🥲🥲جون مادرتون تعلیقم نکنین
با توجه به تاپیکات متوجه شدم که از زندگی راضی نیستی میشه بگی این دنیا چه گلی به سرت زده که بق ...
خاصیت دنیا اینه چون محل ابتلاست وآدم کم ظرفیته ولی من چه یه بچه داشته باشم چه ۴تامشکلات هستن چه زیادن کسانیکه یک بچه دارن وزحمت ۱۰تابچه رومیکشن براش آخرشم بچه میره جای دوروتومیمونیوتنهاییات