2789
ببین بستگی به خانواده داره تربیتی که پدر و مادر به بچه میدن خیلی خیلی مهمه 

موافقم ب تربیته.

ربطی تک فرزندی یا چندتا فرزندی نداره ..

مادر پدر وقت نزارن بچه افسردس 

بچه هایی خواهر برادر دارن همش میگن مامان بابا خواهر یا برادرمو بیشتراز من دوست دارن و.. بزرگم میشن حسادت دشمنی اگه بحث ارثم باشه که صد نمونه دیدم

کاربر قدیمیم از سال 93.ممنون میشم یه صلوات مهمونم کنی .🌷

خدا یکی یدونه منو حفظ کنه دیگه نمیخایم ته دلم دوست دارم اما به قول همسرم فقط بچه دار شدن که نیست باید همه جوانب در نظر گرفت تربیت، معیشت یدونه رو با کیفیت بزرگ کنیم بهتره ما مسئولیم در قبال بچه ایی که با تصمیم ما بدنیا میاد 

اینا سخنرانیهای همسرمه وقتی میخواد منو قانع کنه😄

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کشورای خارجی حتی تو فیلماشونم کمتر از ۳تا بچه ندارن. یعنی اینو فرهنگسازی کردن.تازه فاصله سنی بچه ها ...

یادم نیس کدوم کشور بود که توش قانونه که باید 11 تا بچه داشته باشن😨

گاهی وقتا باید نقطه بذاری.  باز شروع کنی‌... باز بخندی...   باز بجنگی...🙃
خدا یکی یدونه منو حفظ کنه دیگه نمیخایم ته دلم دوست دارم اما به قول همسرم فقط بچه دار شدن که نیست بای ...

شوهر منم از همین حرفا میزنه.. ولی ته دلم راضی نیستم😞

گاهی وقتا باید نقطه بذاری.  باز شروع کنی‌... باز بخندی...   باز بجنگی...🙃
من یه ددودنه دارم. هم من،هم همسرم دیگه نمیخوایم.  ولی من ته دلم دوست دارم دوتا باشن.. اینجوری ب ...

اگه پسره به نظرم تک باشه بهتره 

اگه دختره نیاز به خاهر یا برادر داره

خدایا شکرت 🧚🏼‍♀
به نظر من هر وقت بیاری دیر نیست تو اقوام ما یکی هست پسرش ۲۶ سالش بود از نو بچه دار شد 🤪 الان پسر بز ...

بنظرم این کاردرستی نیس چون پدرومادر پیرمیشن و بچه میمونه با پدرومادری که پیرشدن حوصله ی هیچ چیزرو ندارن هرچیزی وقت خاص خودشو داره بچه آوردن تومیانسالی اشتباه محضه

دلی من بس توئ تیایا بوتونبئ لیه نایا❤❤بامن خصومت شخصی داری نی نی یار هرشب میخام صبح پامیشم تعلیق میشم😐😐کاربری پنجمه 🥲🥲جون مادرتون تعلیقم نکنین 
با توجه به تاپیکات متوجه شدم که از زندگی راضی نیستی  میشه بگی این دنیا چه گلی به سرت زده که بق ...

خاصیت دنیا اینه چون محل ابتلاست وآدم کم ظرفیته ولی من چه یه بچه داشته باشم چه ۴تامشکلات هستن چه زیادن کسانیکه یک بچه دارن وزحمت ۱۰تابچه رومیکشن براش آخرشم بچه میره جای دوروتومیمونیوتنهاییات 

۷۵.۹۲۸۰
خدا یکی یدونه منو حفظ کنه دیگه نمیخایم ته دلم دوست دارم اما به قول همسرم فقط بچه دار شدن که نیست بای ...

همسر عاقلی دارین همسر منم مخالف بچه دوم.ما زنا از رو غریزه بچه میخایم .حالا یه مادر پدر دیگه همه جوره شرایطشو داره میارن ب کنار

ولی من ادم خیلی احساسیم تحمل جوش زدن بیشترو ندارم و حرفای همسرمم منطقی 

کاربر قدیمیم از سال 93.ممنون میشم یه صلوات مهمونم کنی .🌷
منم همین ترسوداشتم تا توسخنرانی شنیدم که ما مامور به وظیفه ایم ینی وظیفمونه که نسل شیعه بیاریم حالام ...

مغز امسال تو رو باید با اسید شست  .من تا آدم هایی مثل تو تو جامعه زیادن بچه نمیارم .شما خطرناک هستید 

ازبس اطراف دیدم که دوتابچه داشتن ویکیش مرده یاهردومردن وحالاکه دیگه نمیتونن بچه بیارن بشدت پشیمونن ک ...

مامام بزرگ من سه تا پسر داره شیش تا دختر 

باز تنهاس 

بچه اصلا دسگیر مادر پدر نیستن 

خودشون دغدغه زندگیشون زیاده

خدایا شکرت 🧚🏼‍♀