2789
خاصیت دنیا اینه چون محل ابتلاست وآدم کم ظرفیته ولی من چه یه بچه داشته باشم چه ۴تامشکلات هستن چه زیاد ...

10تا بچه هم داشته باشی ازدواج کنن تنهایی تا کی میخان کنار ادم باشن تنها همسر می مونه10تا بچه که 4تاشون به خون هم تشنه باشن اونم سر ارث یا حسودی

کاربر قدیمیم از سال 93.ممنون میشم یه صلوات مهمونم کنی .🌷

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگه پسره به نظرم تک باشه بهتره  اگه دختره نیاز به خاهر یا برادر داره

پسره.  ولی الانم که سه سالو 9 ماهشه  نوزاد میبینه ازش مراقبت میکنه و دوسش داره.. ظاهرم آرومه.  ولی دلم آشوبه. نگرانم ازینکه روزی برسه پشیمون شیم و راه برگشت نباشه

گاهی وقتا باید نقطه بذاری.  باز شروع کنی‌... باز بخندی...   باز بجنگی...🙃
ازبس اطراف دیدم که دوتابچه داشتن ویکیش مرده یاهردومردن وحالاکه دیگه نمیتونن بچه بیارن بشدت پشیمونن ک ...

عزیزم هیچ بچه ای جای اونایی که بمیرنو نمیگیرن داغ اون بچه که میگی همیشه تازست خدا برا هیچ مادری نیاره

کاربر قدیمیم از سال 93.ممنون میشم یه صلوات مهمونم کنی .🌷
منم ته دلم دوست دارم چون تجربه خوبی از خواهر و برادر دارم اما منطقی که فکر میکنم میبینم راست میگه با ...

انشاالله بهترین تصمیم رو بگیرین❤

گاهی وقتا باید نقطه بذاری.  باز شروع کنی‌... باز بخندی...   باز بجنگی...🙃
همسر عاقلی دارین همسر منم مخالف بچه دوم.ما زنا از رو غریزه بچه میخایم .حالا یه مادر پدر دیگه همه جور ...

دقیقا منم همینم فقط بخاطر دخترم که فکر میکنم تنهاست والا اصلا توانشو ندارم

10تا بچه هم داشته باشی ازدواج کنن تنهایی تا کی میخان کنار ادم باشن تنها همسر می مونه10تا بچه که 4تاش ...

کنترلگری زیادخوب نیس اوناهرجوری باشن بازهم خواهربرادن

۷۵.۹۲۸۰