2789
عزیزم هیچ بچه ای جای اونایی که بمیرنو نمیگیرن داغ اون بچه که میگی همیشه تازست خدا برا هیچ مادری نیار ...

بله ولی بادیدن بقیه بچه هاارامش نسبی میگیره ادم

۷۵.۹۲۸۰

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یکی دارم، دوست دارم 3 تا داشته باشم، ولی سنم زیاده

اگه مهمون خونه ای بودید و صاحبخونه براتون چای آورد، رد نکنید‌؛ شاید این تنها چیزی باشه که برای پذیرایی داره..... حواسمون به دستهای خالی باشه.... 🤲یادمان باشد زنگ تفریح دنیا همیشگی نیست؛ ساعت بعد، حساب داریم....

همین ی دونه رو ک دارم ب ی جا برسونم جهاد کردم

خانم‌هستم 👩🏼کاربر آقا نیستم 🧑🏻‍🦱 قبلا این اکانت رو زدم ک برای کسب و کار همسرم تو سایت تبلیغات کنم پس لطفا جایی منو دیدی با کاربر آقا اشتباه نگیر 🌹سوالاتی ک میتونه خون ی نی نی سایتی رو ب جوش بیاره : سزارین یا طبیعی؟ حجاب یا بی حجابی؟ قلیون میکشید یا ن؟ لیزر رولی یا شاتی؟ لیزر بیکینی آری یا خیر؟ غسل آری یا خیر ؟ مای بی بی یا کهنه؟ بقیه اش رو تو بگو یادم نیس 😁 چقدر آدم میتونه عقب مونده باشه تو ی چنین سایتی از عالم و آدم اسکرین‌ جمع کنه 🤦🏼‍♀️ استارتر عزیز شعور داشته باش و کامل جریان رو توضیح بده ما بیکار نیستیم ک مارو ب تاپیک قبل ارجاع میدی🙋🏼‍♀️ دوست عزیزی ک میری تاپیک های ملت رو میگردی آتو بگیری ینی خاااااااععععک عالم بدبخت💩 با نمک غلط املایی نگیر دوست دارم اشتباه بنویسم اصلا ب تو چ😒 کاربر آقا نیستم خانم هستم اسمم فاطمه اس با تشکر 🌹

من ۱۰سال اختلاف سنی دارم با خواهرم حس تک بچه‌بودن رو‌تجربه کردم..خیلی حس تنهایی میکردم تا میگفتند خواهرم و برادرم من خیلی ناراحت میشدم..الان یه پسر ۴ساله دارم یه بچه دیگه میارم حتما من خودم دوست دارم بچه زیاد وای تو‌تین اوضاع و شرایط خودم حداکثر دو تا بچه یکی هم بچه اذیت میشه اخه

من یه داداش کوچیکتر از خودم دارم و عاشقشمممم

با اینکه ۲۵ سالمه اما هنوزم با این سن  واقعا اذیت میشم که دوتا هستیم 

یکی از آرزوهام تک فرزند بودن بود

شایدم فرقی که پدرم بینمون میزاشت باعث شده من دوست داشته باشم تک فرزند باشم

[QUOTE=288626265]مغز امسال تو رو باید با اسید شست  .من تا آدم هایی مثل تو تو جامعه زیادن بچه نم ...

چون میگی فقط شیعه زایی وظیفه ملته حالا مهم نیست این شیعه دزد باشه قاتل جانی خائن  یا هرچی فقط ما وظیفه داریم مثل ماشین بزاییم ای خداااااااا

چرا 

1 شرایط مملکت و عدم ثبات و هرج و مرج  2 ترجیح میدم وقت و هزینه و انرژیم صرف یه دونه بچه ام بشه و نصف نشه 3 کلا دلم میخوام همه چی تا جایی که میتونم بهترینش برای فرزندم فراهم کنم چه اموزشی چه مادی