2789
اتفاقا صبح تو یه تاپیک میگفتم. فامیل نزدیکم روانشناسه یه بچه داره. دیگه تو سن باروری هم نیست. پزشکای ...

عزیزم فکرکردی کسیکه روانشناسه علم کامل داره!من دوستم تک فرزنده الان توزندگیش یه کاروبدون کمک والدین وشوهرومادروپدرشوهرنمیتونه بکنه.همشم میناله که من چرانمیتونم زندگیموجمع کنم

۷۵.۹۲۸۰
خودش نظرش چیه؟

هی میگه دوست دارم در آینده عمو بشم و دایی هم بشم

میگم دهنتو ببند 😂😂😂بچه به پدر مادر خودش رحم نمیکنه بعد میخواد از عمو دل بده قلوه بگیره..

بخدا ن خواهر ن برادر بدرد نمیخوره

کاش میشد آرزو منم برآورده میشد 🥲

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

به این چیزهاست مگه؟ مگه اونها شاخص هستند؟ خب منم دکتر و مهندس و روانشناس و کارخونه دار میشناسم که ...

بله بالخره روانشناس از نظر اشراف به مساله تربیتی شاخص هست. یا دکتر مغز و اعصاب که شناخت کامل رو فرایندهای مغز و رفتار داره شاخصه. من نگفتم ادم پولدار.  کارخونه دار و مهندس با بحث ما ارتباط نداره. خودم مهندسم اصلا بچه ندارم. مگه خودمو مثال زدم؟

تجربم از کنترل pco و ریزش مو بعد از سالها دردسر و خرج اضافه: سراغ داروی گیاهی نرید. داروی هورمونی گاهی کمک کننده است اما داروی اصلی نیست. درمان طلایی که بهش رسیدم و خوب شدم قرص قند با دوز متوسط و مدت طولانیه. حتی اگر قندتون تنظیمه. چون یکی از دلایل اصلی pco مقاومت به انسولینه به قرص قند عالی جواب میده. فقط باید تحت نظر پزشک مصرف بشه.

منم دخترم ۸سالشه امیدی ب اینده ندارم اصلا باخودم میگم همین چی میشه ایندش تایکی دیگه رودخیل کنیم😔

اره بخدا منم همینجورم میگم بتونم برسونم اینده اینو تامین کنم یه بچه دیگ رو نیارم

منم دخترم ۸سالشه امیدی ب اینده ندارم اصلا باخودم میگم همین چی میشه ایندش تایکی دیگه رودخیل کنیم😔

دخترمنم همسن دختر شماس  منم میترسم خییییلی

کاربر قدیمیم از سال 93.ممنون میشم یه صلوات مهمونم کنی .🌷

تک فرزندی خیلی معایب داره 

از تنها بودن بچه که فاکتور بگیریم 

تربیت شون سخت تره 

هزینه های زندگیشون بیشتره 

یه عالمه چالش حل نشده تو زندگیشون خواهند داشت که براحتی میتونستن تو کودکی و در ارتباط با همسالان حلش کنن 

من تک فرزندم، دست پدرمادرمم میبوسم که زیردست و پام یه موجود اعصاب خورد کن ننداختن😂 خیلی هم موفق، جاه طلبم

دانشجوی پزشکی ام، اینجام تا نظرات مختلف رو ببینیم و بحث کنیم. با افتخار مذهبی و معتقد♥️♥️
این فامیلای ما فعلا بچه هاشون خوبن. مدرسه دولتی میرن و لوس نشدن. خیلی متواضع و صمیمی هستن فعلا

ما خودمون تک داریم خیلیم خوش اخلاقه اما انگار وارد جامعه که میشه عدم توجه و علاقه ی بقیه براش مثل سم عمل میکنه بهش عادت نداره

💎تحسین از آن زنانیست که اندام هایشان آن ها را تعریف نکرده اند و برای عمیقتر شناختن ماهیتشان به عنوان یک فرد تلاش می کنند نه یک جنس💎
تک فرزندی خیلی معایب داره  از تنها بودن بچه که فاکتور بگیریم  تربیت شون سخت تره  ه ...

نه کی گفته من خیلییی هم راضیم هیچ مشکلی هم نداشتم یه چی میگین مرغ پخته خنده ش میگیره، یه بچه هزینه ش زیاده یا دو بچه؟ 

دانشجوی پزشکی ام، اینجام تا نظرات مختلف رو ببینیم و بحث کنیم. با افتخار مذهبی و معتقد♥️♥️
اره بخدا منم همینجورم میگم بتونم برسونم اینده اینو تامین کنم یه بچه دیگ رو نیارم

منم مث شمام ولی از طرفیم خانواده تنهایی هستیم میگم من نباشم دخترم تنها چ کنه همش دعا میکنم ادمایی که سرراهش میان یا اگه ازدواج کردن بهترین باشن

کاربر قدیمیم از سال 93.ممنون میشم یه صلوات مهمونم کنی .🌷

من یه ددودنه دارم. هم من،هم همسرم دیگه نمیخوایم.  ولی من ته دلم دوست دارم دوتا باشن.. اینجوری بچم خیلی تنها میشه.  ولی شوهرم به هیچ وجه راضی نمیشه😔

گاهی وقتا باید نقطه بذاری.  باز شروع کنی‌... باز بخندی...   باز بجنگی...🙃
بله بالخره روانشناس از نظر اشراف به مساله تربیتی شاخص هست. یا دکتر مغز و اعصاب که شناخت کامل رو فرای ...

خود روانشناس ها بیشتر از بقیه در باب فرزند و ارتباط خواهر برادری مقاله میدن .

شما در کل ببین قضیه رو 

نه فقط یکی دوتا فامیل و آشنا 

مقالات معتبر رو ببینید و بخونید 

عزیزم فکرکردی کسیکه روانشناسه علم کامل داره!من دوستم تک فرزنده الان توزندگیش یه کاروبدون کمک والدین ...

خب پسر دایی منم تک فرزنده اما تو سن  زیر ۲۰ شده راننده خانوادش. تنها میره شهرهای دیگه برای خرید عمده...  مادرش علوم تربیتی خونده احتمالا بی ربط نیست. اگر درست تربیت شه همون یکیش هم عقده ای بار نمیاد

تجربم از کنترل pco و ریزش مو بعد از سالها دردسر و خرج اضافه: سراغ داروی گیاهی نرید. داروی هورمونی گاهی کمک کننده است اما داروی اصلی نیست. درمان طلایی که بهش رسیدم و خوب شدم قرص قند با دوز متوسط و مدت طولانیه. حتی اگر قندتون تنظیمه. چون یکی از دلایل اصلی pco مقاومت به انسولینه به قرص قند عالی جواب میده. فقط باید تحت نظر پزشک مصرف بشه.

دخترمنم همسن دختر شماس  منم میترسم خییییلی

ببین ایندی پیش رو خیلی بدمیبینم بااین اوضاع که روزب روز بدترمیشه همه دارن ناامیدمیشن امیدب زندگی خیلی کم شده متاسفانه مگه واقعا ازهرلحاظ اوکی باشی مخصوصا مالی 

یه ضرب المثل انگلیسی هست که میگه :                                   اشتباه یه پزشک زیر خاک دفن میشه،،،،،                                    اشتباه یه مهندس روی خاک سقوط میکنه،،،،،،،                           اما اشتباه یه معلم روی خاک راه می رودوجهانی را به نابودی میکشد،،،،،،،،                                                                         بَرایِ حألِ دِلَمْ کَمْی غَزَلْ لٌطفاََ»ᥬ🥰᭄ 🌷🌷🌺🌹خدایا توکی رو داری که اینقدرآرومی❤❤🥺