2789
من پزشکایی دیدم بچه اشون از لحاظ شخصیتی مریض بار اومده پزشک یا روانشناس بودن پدر مادر راه زندگی شخصی ...

این فامیلای ما فعلا بچه هاشون خوبن. مدرسه دولتی میرن و لوس نشدن. خیلی متواضع و صمیمی هستن فعلا

تجربم از کنترل pco و ریزش مو بعد از سالها دردسر و خرج اضافه: سراغ داروی گیاهی نرید. داروی هورمونی گاهی کمک کننده است اما داروی اصلی نیست. درمان طلایی که بهش رسیدم و خوب شدم قرص قند با دوز متوسط و مدت طولانیه. حتی اگر قندتون تنظیمه. چون یکی از دلایل اصلی pco مقاومت به انسولینه به قرص قند عالی جواب میده. فقط باید تحت نظر پزشک مصرف بشه.

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من وقتی دخترم تنها بود اصلا رفتارش طور دیگه بود ولی از وقتی ابجی داره. خیلی بیشتر انگار بهش خوش میگذره. هردوشون باهم دارن بزرگ میشن دعوا میکنن بازی میکنن ناز میکنن یه جورایی همدیگرو دارن. انگار بی نیازن از بقیه. ولی خب دوستای زیادیم دارن. بنظرم کار درستی بود فرزند دوم. من خودمو تصور میکنم اگه بدون و خواهر برادر بود واقعا زندگی برام خیلی خوش نبود. البته الان شرایط اقتصادی افتضاحه و سخت و به کسی پیشنهاد نمیدم چون واقعا سخته 

رفیق من همسر من عاشقتم.☺️ 🥰بمونی برام😍

[QUOTE=288620252]خانم اگع میخای بچت تک باشه یا کلا یدونه بیار دیگه نیار یا به وقتش به فکرش باش اختلاف سنی زیاد بچه ها ...[/QUOTE

دخترای من ۱۰ سال تفاوت سنی دارند اصلا باهم نمی سازند 

مامی کیا ی سابق هستم 
منم یدونه دارم و 3 سالشه به خودم باشه دوباره باردار میشم بیشتر بخاطر پسرم چون تنهاست ولی همسرم میگه ...

شوهرت درست میگه اگه اوضاع مالیتون اوکی نیس فعلابهش فکرنکن

منم مث شوهرتوام شوهرم دوس داره ولی من اصلانمیخام تو این یه دونه هم موندیم بچه گناه داره آینده میخاد زندگی خوب میخاد تواین اوضاع مملکت همون یه دونه هم زیاده

دلی من بس توئ تیایا بوتونبئ لیه نایا❤❤بامن خصومت شخصی داری نی نی یار هرشب میخام صبح پامیشم تعلیق میشم😐😐کاربری پنجمه 🥲🥲جون مادرتون تعلیقم نکنین 
من پزشکایی دیدم بچه اشون از لحاظ شخصیتی مریض بار اومده پزشک یا روانشناس بودن پدر مادر راه زندگی شخصی ...

پزشکا شاغلن بنظرم چون وقت ندارن یدونه میارن که ارث ببره .شاید

کاربر قدیمیم از سال 93.ممنون میشم یه صلوات مهمونم کنی .🌷
ببین اولش انگار همه چی خوبه بعد بیست سالگی متوجه میشی تو چه باتلاقی هستی یسری مشکلات روحی روانی چطپر ...

دقیقا فامیلمون توصیف کردی اونم تکه سر کوچکترین دعوا با دوستاش تا یه ماه افسرده اس 

💎تحسین از آن زنانیست که اندام هایشان آن ها را تعریف نکرده اند و برای عمیقتر شناختن ماهیتشان به عنوان یک فرد تلاش می کنند نه یک جنس💎
دقیقا مثل منی پسرم۸سالشه هرکی میبینه میگ بیار انگار ترس تو وجودمه از ایندشون میترسم

منم دخترم ۸سالشه امیدی ب اینده ندارم اصلا باخودم میگم همین چی میشه ایندش تایکی دیگه رودخیل کنیم😔

یه ضرب المثل انگلیسی هست که میگه :                                   اشتباه یه پزشک زیر خاک دفن میشه،،،،،                                    اشتباه یه مهندس روی خاک سقوط میکنه،،،،،،،                           اما اشتباه یه معلم روی خاک راه می رودوجهانی را به نابودی میکشد،،،،،،،،                                                                         بَرایِ حألِ دِلَمْ کَمْی غَزَلْ لٌطفاََ»ᥬ🥰᭄ 🌷🌷🌺🌹خدایا توکی رو داری که اینقدرآرومی❤❤🥺
شوهرت درست میگه اگه اوضاع مالیتون اوکی نیس فعلابهش فکرنکن منم مث شوهرتوام شوهرم دوس داره ولی من اصل ...

اینم درسته🥲مالی حل شه اجتماعو اقتصاد و...رو چ کنیم

کاربر قدیمیم از سال 93.ممنون میشم یه صلوات مهمونم کنی .🌷

من حتما ۳تا بچه میخوام.

البته طبق شرایط مالی میگم.چون واسم مهمه.

اما دلم نمیخواد پسرم در آینده تنها باشه.من و پدرش موقع جوونی اون دیگه میانسالیم.حداقل دو نفر دیگه باشن که بخاطر اونا خانواده رو دوس داشته باشه.

اینجوری تنها باشه دیگه خونه واسش جای جذابی نیست و به محیط بیرون برای سرگرمی وابسته میشه

خدایا شکرت
اتفاقا صبح تو یه تاپیک میگفتم. فامیل نزدیکم روانشناسه یه بچه داره. دیگه تو سن باروری هم نیست. پزشکای ...

آخه ربطی نداره مگه اونا لزوما بچه هاشون سالمن؟ یا لزوما هرکاری بکنن درسته 

منم پزشکای زیادی دیدم بچه زیاد دارن یکی دخترعمه شوهرم و یکی دوست خانوادگییمون هردوشون متخصص زنان هستن چهارتا بچه قد و نیم قد دارن😅

یه دختر دوساله دارم،این ماه قراره واسه دومی اقدام کنم

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست