اتفاقا صبح تو یه تاپیک میگفتم. فامیل نزدیکم روانشناسه یه بچه داره. دیگه تو سن باروری هم نیست. پزشکای ...
عزیزم فکرکردی کسیکه روانشناسه علم کامل داره!من دوستم تک فرزنده الان توزندگیش یه کاروبدون کمک والدین وشوهرومادروپدرشوهرنمیتونه بکنه.همشم میناله که من چرانمیتونم زندگیموجمع کنم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
به این چیزهاست مگه؟ مگه اونها شاخص هستند؟ خب منم دکتر و مهندس و روانشناس و کارخونه دار میشناسم که ...
بله بالخره روانشناس از نظر اشراف به مساله تربیتی شاخص هست. یا دکتر مغز و اعصاب که شناخت کامل رو فرایندهای مغز و رفتار داره شاخصه. من نگفتم ادم پولدار. کارخونه دار و مهندس با بحث ما ارتباط نداره. خودم مهندسم اصلا بچه ندارم. مگه خودمو مثال زدم؟
تجربم از کنترل pco و ریزش مو بعد از سالها دردسر و خرج اضافه: سراغ داروی گیاهی نرید. داروی هورمونی گاهی کمک کننده است اما داروی اصلی نیست. درمان طلایی که بهش رسیدم و خوب شدم قرص قند با دوز متوسط و مدت طولانیه. حتی اگر قندتون تنظیمه. چون یکی از دلایل اصلی pco مقاومت به انسولینه به قرص قند عالی جواب میده. فقط باید تحت نظر پزشک مصرف بشه.
عزیزم فکرکردی کسیکه روانشناسه علم کامل داره!من دوستم تک فرزنده الان توزندگیش یه کاروبدون کمک والدین ...
خب پسر دایی منم تک فرزنده اما تو سن زیر ۲۰ شده راننده خانوادش. تنها میره شهرهای دیگه برای خرید عمده... مادرش علوم تربیتی خونده احتمالا بی ربط نیست. اگر درست تربیت شه همون یکیش هم عقده ای بار نمیاد
تجربم از کنترل pco و ریزش مو بعد از سالها دردسر و خرج اضافه: سراغ داروی گیاهی نرید. داروی هورمونی گاهی کمک کننده است اما داروی اصلی نیست. درمان طلایی که بهش رسیدم و خوب شدم قرص قند با دوز متوسط و مدت طولانیه. حتی اگر قندتون تنظیمه. چون یکی از دلایل اصلی pco مقاومت به انسولینه به قرص قند عالی جواب میده. فقط باید تحت نظر پزشک مصرف بشه.
ببین ایندی پیش رو خیلی بدمیبینم بااین اوضاع که روزب روز بدترمیشه همه دارن ناامیدمیشن امیدب زندگی خیلی کم شده متاسفانه مگه واقعا ازهرلحاظ اوکی باشی مخصوصا مالی
یه ضرب المثل انگلیسی هست که میگه : اشتباه یه پزشک زیر خاک دفن میشه،،،،، اشتباه یه مهندس روی خاک سقوط میکنه،،،،،،، اما اشتباه یه معلم روی خاک راه می رودوجهانی را به نابودی میکشد،،،،،،،، بَرایِ حألِ دِلَمْ کَمْی غَزَلْ لٌطفاََ»ᥬ🥰᭄ 🌷🌷🌺🌹خدایا توکی رو داری که اینقدرآرومی❤❤🥺