2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم به هیچ‌وجه از دستش نده انشاءالله قدم اولو برداری بقیشم جور میشه  https://www.ninisite.c ...

بیا این تاپیک خیلی کمکت میکنه کم کم پس انداز کن وام بگیر به خدا بسپر و نگران چیزی نباش 

بدترین حالت اینه که نمیرسی که پولتو برمیگردونن که انشاءالله به اینجا نمیکشه گلم 

دیشب شوهرم میگه یا باید قید خونه رو زد یا باید کلیه فروخت. یا باید بچه هارو ببریم پیش مادرم یکسالی ب ...

سلام دوست عزیز خواستم بگم انشالله پولتون جور میشه ولی اگه خدایی نکرده پولتون جور نشد میتونید امتیازتون رو بفروشید 

برادر من ثبت نام کرده بود ولی چون اقساطش رو نمیتونست بده چهار ماه پیش امتیازش رو ۱۲۵ میلیون فروخت الان فکر کنم ۲۰۰ هم میخرن بستگی به جاش داره 

ما هم خیلی درآمدمون کم بود از طرفی فقط ۴۰ تومن پول نقد داشتیم با یه کم طلا  پدرم زمینشو فروخت& ...

یعنی روزی هزاربار دست پدرتون بوس کنید هزاربار تشکر کنید من یه پدر عوضی دارم که روزی صدبار نفرینش میکنم. دوتاخونه داره یکیشو نشسته یکیش دوساله خالیه التماسش کردم پارسال بده بشینم کرایتم میدم نداد بهم بخداهنوز خالیه من ماهی ۳تومن کرایه میدم‌ . فقط یبار ۲۰تومن به من قرضی داد سودشو داره میگیره هرماه

سلام دوست عزیز خواستم بگم انشالله پولتون جور میشه ولی اگه خدایی نکرده پولتون جور نشد میتونید امتیازت ...

مآ هم میتونیم بفروشیم ولی اگه بفروشیم دیگه عمرا صاحبخونه نمیشیم