2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چند ماهه پول میدین؟

ده ماه پیش چهل تومن دادیم الان پنجاه تومن 

«...من تمام تلاشم را کردم و تمام زبان های دنیا را یاد گرفتم اما چه کنم که هیچ کدام برای توصیف کردن تو کافی نبود ...✨🦋»

من سال۹۹ اولین قسط رو ۴۰ ت دادیم بعد از یه مدت هر سه ماه ۵۰ میلیون دادیم،الان ۲۹۰ میلیون دادیم قرار بود نیمه اول ۱۴۰۲ تحویل بدن ما ۳۰۰ میلیون بدیم ،۲۵۰ وام مسکن هم اونا بهمون بدن کلا۵۵۰ میلیون ،الان نما اپارتمان رو زدن دارن سیمانکاری داخل رو انجام میدن ،گفتن حدودا برج ۸ ،اگه بتونن تحویل بدن ،بعد جلسه گذاشتن که این قیمت با تورم هم خونی نداره باید از برج۲ امسال تا برج۸ که تحویل میدیم،ماهی ۱۰۰ میلیون بدین یعنی ۶۰۰ میلیون دیگه ،بعد ۲۹۰ میلیون قبلا دادیم،وام رو زیاد کردن ۳۵۰ میلیون وام مسکن شده که اون روش هست ،که بشه حدودا یک ودویست وپنجاه...

ما همه اعتراض کردیم که اگه ماهی ۱۰۰ میلیون داشتیم الان اینجا نبودیم ما همه هر چی طلا وماشین و... داشتیم فروختیم تا اینجا رسیدیم،بعد هم الان شما باید تحویل میدادین،به ما چه که اینقدر دیرکرد داشتید تو کار،آخه نزدیک یکسال از همه قسط اول وگرفتن ولی هیچکاری نکردن،بعدیه سری گفتن اگه کنسل کنیم چی میشه؟ گفتن باید تو نوبت وایستید تا ۲۹۰ م‌ت رو پس بهتون بدیم،همه گفتن همه چی تورم تاثیر داره رو پولیکه اینهمه وقت دستتون بوده تاثیر نداشته، الان همین طلا ها وماشین که فروختیم الان داشتیم کمه کم ۷۰۰ یا۸۰۰ ت بود ،هیچ جواب درستی ندادن،آخرش هم این شد که همین که هست میخواید بخواید ،میخواید نخواد،بعد تو شهر ما تو این منطقه قیمت اپارتمان ۹۰ متری ۵ سال ساخت حدودا یک و۵۰۰ هست،من نمیدونم این الان چه مسکن ملی هست که این قیمت در میاد برامون تازه زمین هم نداریم...