2777
2789
من سال۹۹ اولین قسط رو ۴۰ ت دادیم بعد از یه مدت هر سه ماه ۵۰ میلیون دادیم،الان ۲۹۰ میلیون دادیم قرار ...

ما هم سال 99 اولین قسط رو واریز کردیم 40 تومن.تا آخر سال 1401 جمعا 310 تومن شد.300 میلیون هم وام.خونه ها تکمیله.رئیسی هم اومد افتتاح کرد قرار بود اردیبهشت به ما تحویل بدن که دوباره پیامک واریز پول اومد 60 میلیون وقتی رفتیم پرسیدم دقیقا همینو به ماگفتن که خونه رو به قیمت روز به ما میدن.گفتن 200 میلیون دیگه باید بدین.در صورتی که روز اول گفتن 5 تا قسط 40 تومنی.تا اینجا با وام و فروختن طلا پیش رفتیم.من حتی حلقه ازدواجم فروختم واسه قسط ها.اینقد حالم بده.فکر میکردم ی ماه دیگه میرم تو خونه م.بعد اینا اینجوری جواب ما رو دادن.اینقد خانواده م گفتن این کار رو نکن.حرفشون رو گوش نکردم.سال 99 قیمت آپارتمان تو شهر ما 200 میلیون بود.خدا جوابشون و بده که اینجوری سر مردم بازی در میارن.اخه ی کارگر با حقوق کارگری چ جوری 200 میلیون بده.

خدایا تا همیشه شکرگزارتم❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ولی یادم نمیره روزی رو که مادرشوهرم گفت من زمینمو نمیدم جاریم گفت اگه این فشار مشکلات باعث شه پسرت خ ...

دقیقادرست میگی عزیزم اصلا اونموقع دیگه اون پول بدرد نمیخوره. بازخانواده شما هواتون داشتن من نمیدونم واقعا مال دنیا ارزشش از فرزند خود ادم کمتره که این پدرومادرا اینجور ذاتشون کثیفه ما از خانواده شوهرم شانس نداریم اون ندار بودن همیشه شوهرم میگفت چون دستشون تنگه کمک نمیکنن طوری نیست براشون خرید میکرد بسر پول قرض میداد پدرومادرش پدرشم همیشه میگفت جبران میکنم پدرشوهرم پارسال یه ارث ۵۰۰ میلیون بهش رسید شوهرم توقع داشت حداقل ده میلیون بهش کمک کنه چون دم عمل شوهرم بود خود پدرشوهرم به من گفته بود بزار ارثم بگیرم پول میدم هیچی ارثو گرفتن شوهرم زنگ زد پدرش پدرش علنی گفت شرمندتم پولمو لازم دارم حتی یه تومنم نداد حتی همون پولایی قرض کرده بود ازمون هموناام نداد خدا ازش نگذره شوهرمنم گفت تموم شد خانوادم برام مردن . دیگه کاریشون نداره

شهر پردیس به دلیل موقعیت قرارگیری عالی که داره، بهترین گزینه برای سکونت و یا سرمایه گذاری رو داره.

شرکت ایران ملک به صورت تخصصی در شهر پردیس فعالیت داره و میتونه بهترین گزینه هارو با توجه به بودجه شما و طرح های ویژه ای که در اختیارتون میزاره بهتون ارائه بده. تماس با 09331003696 / 02176295600  سایت شرکت ایران ملک: https://irmelk.com

شهر پردیس به دلیل موقعیت قرارگیری عالی که داره، بهترین گزینه برای سکونت و یا سرمایه گذاری رو داره.

شرکت ایران ملک به صورت تخصصی در شهر پردیس فعالیت داره و میتونه بهترین گزینه هارو با توجه به بودجه شما و طرح های ویژه ای که در اختیارتون میزاره بهتون ارائه بده. تماس با 09331003696 / 02176295600  سایت شرکت ایران ملک: https://irmelk.com

خواهر شوهرتون کدوم شهر هستن؟

یزد

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤