2777
2789

با اجازه ی اسی 🍓🐼

کلا ۸ تا گزارش لازمه

گزارش میزنی واسم 🙏 لطفاً

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

ماکه هنوزپیامک نیومده برامون ولی دیروزتویه تاپیکی میگفتن ۴۴۰دادن ودوماهی ۴۰تومن 😑که خیلی زیاده 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برامون پیامک تازه اومده ۵۰ تومن واریز کنیم بقیش هر ۳ ماه ۴۰ تومن. خیلی زیاده نمیدونیم چیکار کنیم

اگه میتونید تویه جای ارزون یه زمین کوچولوبخریدوخودتون کم کم بسازید 

اینطوری خیلی بهتره .هروقت پول دستتون اومدمیتونیدیه تیکه رودرست کنید 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
اگه میتونید تویه جای ارزون یه زمین کوچولوبخریدوخودتون کم کم بسازید  اینطوری خیلی بهتره .هروقت ...

مآ اگه پول داشتیم زمین بخریم که ثبت نام نمی‌کردیم. باور میکنین دیگه خسته شدیم دو تا بچه دارم. ماهی ۳تومن اجاره خونه میدم نمیدونم ۴۰تومن هارو چطور بدم

مآ اگه پول داشتیم زمین بخریم که ثبت نام نمی‌کردیم. باور میکنین دیگه خسته شدیم دو تا بچه دارم. ماهی ۳ ...

میدونم واقعاسخته 

ماهم همینطوری هستیم .حتی پول زمین مزروعی هم نداریم 

نمیدونم باخودشون چه فکری کردن که اینطوری قسط بندی کرده خونه هارو😕

میدونم واقعاسخته  ماهم همینطوری هستیم .حتی پول زمین مزروعی هم نداریم  نمیدونم باخودشون چ ...

دیشب شوهرم میگه یا باید قید خونه رو زد یا باید کلیه فروخت. یا باید بچه هارو ببریم پیش مادرم یکسالی باشن که منم برم سرکار

ما که زده رد درخواست به دلیل عدم اراعه مدارک!، کجا باید مدارک می‌بردیم، آخه اون برگه نمیدونم چی هم ک ...

حدودا۱سال پیش یه پیامک واریزشد واسه اینکه بقیه کارهاروازطریق دفاترپیشخوان پیگیری کنیم 

واسه شمااین پیامک مگه نیومده؟ 

دیشب شوهرم میگه یا باید قید خونه رو زد یا باید کلیه فروخت. یا باید بچه هارو ببریم پیش مادرم یکسالی ب ...

انشاءالله که خیلی زودجورمیشه 🥲توکل به خدا 

ولی اینطوری که ماحساب کردیم واسه آپارتماناشون حداقل ۱میلیاردبایدبدیم تابهمون تحویل بدن بعدوام مسکنوبدن