سوگول۳ مدیر استارتر عضویت: 1398/09/13 تعداد پست: 451 عنوان مسکن ملی 13527 بازدید | 144 پست کسی هست که پیامک واریز اومده باشه؟ کسی تحویل گرفته خونشو 1402/02/07 | 07:39 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
امید_به_اینده عضویت: 1398/12/21 تعداد پست: 22062 با اجازه ی اسی 🍓🐼کلا ۸ تا گزارش لازمهگزارش میزنی واسم 🙏 لطفاً ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊحࡅ߳یߊܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥ ﮼بیحسیِمُطلقنسبتبههمهچیز... « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن! ایمانتانبویِگناهمیدَهد..
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 40691 ماکه هنوزپیامک نیومده برامون ولی دیروزتویه تاپیکی میگفتن ۴۴۰دادن ودوماهی ۴۰تومن 😑که خیلی زیاده راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
سوگول۳ مدیر استارتر عضویت: 1398/09/13 تعداد پست: 451 برامون پیامک تازه اومده ۵۰ تومن واریز کنیم بقیش هر ۳ ماه ۴۰ تومن. خیلی زیاده نمیدونیم چیکار کنیم
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 40691 برامون پیامک تازه اومده ۵۰ تومن واریز کنیم بقیش هر ۳ ماه ۴۰ تومن. خیلی زیاده نمیدونیم چیکار کنیم اگه میتونید تویه جای ارزون یه زمین کوچولوبخریدوخودتون کم کم بسازید اینطوری خیلی بهتره .هروقت پول دستتون اومدمیتونیدیه تیکه رودرست کنید راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
majid12we عضویت: 1401/05/20 تعداد پست: 634 ما که زده رد درخواست به دلیل عدم اراعه مدارک!، کجا باید مدارک میبردیم، آخه اون برگه نمیدونم چی هم که باید سبز باشه سبز هستش و اوکیه زنگم نزدن ظاهرا!
سوگول۳ مدیر استارتر عضویت: 1398/09/13 تعداد پست: 451 اگه میتونید تویه جای ارزون یه زمین کوچولوبخریدوخودتون کم کم بسازید اینطوری خیلی بهتره .هروقت ... مآ اگه پول داشتیم زمین بخریم که ثبت نام نمیکردیم. باور میکنین دیگه خسته شدیم دو تا بچه دارم. ماهی ۳تومن اجاره خونه میدم نمیدونم ۴۰تومن هارو چطور بدم
سوگول۳ مدیر استارتر عضویت: 1398/09/13 تعداد پست: 451 ما که زده رد درخواست به دلیل عدم اراعه مدارک!، کجا باید مدارک میبردیم، آخه اون برگه نمیدونم چی هم ک ... اداره راه و شهرسازی برو
majid12we عضویت: 1401/05/20 تعداد پست: 634 اداره راه و شهرسازی برو برم فایده ای هم داره، نتیجه گرفتین؟
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 40691 مآ اگه پول داشتیم زمین بخریم که ثبت نام نمیکردیم. باور میکنین دیگه خسته شدیم دو تا بچه دارم. ماهی ۳ ... میدونم واقعاسخته ماهم همینطوری هستیم .حتی پول زمین مزروعی هم نداریم نمیدونم باخودشون چه فکری کردن که اینطوری قسط بندی کرده خونه هارو😕 راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
سوگول۳ مدیر استارتر عضویت: 1398/09/13 تعداد پست: 451 میدونم واقعاسخته ماهم همینطوری هستیم .حتی پول زمین مزروعی هم نداریم نمیدونم باخودشون چ ... دیشب شوهرم میگه یا باید قید خونه رو زد یا باید کلیه فروخت. یا باید بچه هارو ببریم پیش مادرم یکسالی باشن که منم برم سرکار
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 40691 ما که زده رد درخواست به دلیل عدم اراعه مدارک!، کجا باید مدارک میبردیم، آخه اون برگه نمیدونم چی هم ک ... حدودا۱سال پیش یه پیامک واریزشد واسه اینکه بقیه کارهاروازطریق دفاترپیشخوان پیگیری کنیم واسه شمااین پیامک مگه نیومده؟ راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
سوگول۳ مدیر استارتر عضویت: 1398/09/13 تعداد پست: 451 برم فایده ای هم داره، نتیجه گرفتین؟ از ما هم اول رد درخواست شد رفتیم درست کردن الان پیامک اومده
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 40691 دیشب شوهرم میگه یا باید قید خونه رو زد یا باید کلیه فروخت. یا باید بچه هارو ببریم پیش مادرم یکسالی ب ... انشاءالله که خیلی زودجورمیشه 🥲توکل به خدا ولی اینطوری که ماحساب کردیم واسه آپارتماناشون حداقل ۱میلیاردبایدبدیم تابهمون تحویل بدن بعدوام مسکنوبدن راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
majid12we عضویت: 1401/05/20 تعداد پست: 634 حدودا۱سال پیش یه پیامک واریزشد واسه اینکه بقیه کارهاروازطریق دفاترپیشخوان پیگیری کنیم واسه شم ... خیر ظاهرا، البته موبایل بابامه و اگه اومده هم متوجه نشده