2777
2789
واقعا۳ماه ۱۰۰؟؟؟؟؟؟

آره 

البته اونامسکن ملی هستن نه نهضت مسکن 

ولی درکل هیچکدوم فرقی ندارن حتی این سری ممکنه بدترازسری قبل هم باشه 

اولش به اوناگفتن توی دوسال ۳۰۰میدیدوبعدبهتون وام میدیم ولی الان تاحالا۳۰۰دادن وازاین به بعدباید۳ماهی ۱۰۰یا۲۰۰بدن

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
اسی توکل کن به خدا .دلم روشن برات که جور میشه😀

دعا کن گلم واسم..... یه تیکه زمین پدرشوهرم داده ب ما ولی همش دعوا میگیره که عرضه نداری زندگی تو جمع کنی... بخاطر همین میخوام مسکن ملی رو هر طور هست بگیرم که اون زمین رو نسازه که باعث جداییمون میشه خیلی دخالت میکنن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب با این اوصاف یه کارگر یا کارمند چقدر درمیاره مگه؟! 

مگه نمیدونی ایناواسه کارگرانیست 😕کارگربیچاره نهایتاماهی ۱۰تومن درمیاره که حتی اگه هیچیشوخرج نکنه هم بازکم میاره 

خودشون همون اول توی اخباروتلویزیون گفتن افزایش قیمت داره وهرکی که توان پرداخت داره ثبت نام کنه 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
از کجا میخواد بده

هرچی طلاووسیله داشتن فروختن واسه تااینجای قسط ولی اوناهم دیگه کم آوردن نمیتونن بدن 

مگه نمیدونی ایناواسه کارگرانیست 😕کارگربیچاره نهایتاماهی ۱۰تومن درمیاره که حتی اگه هیچیشوخرج نکنه هم ...

ما که ثبت نام کردیم داداشم نذاشت ادامه بدیم و با هر چنگ و دندونی بود رفتیم یه خونه نقلی خریدیم 

ولی خب اونی که پولداره پرا باید بره خونه مسکن ملی بخره؟! اونم تو یه جای پرت شهر؟! 

ما که ثبت نام کردیم داداشم نذاشت ادامه بدیم و با هر چنگ و دندونی بود رفتیم یه خونه نقلی خریدیم  ...

مآ پول نداشتیم که نقلی هم بخریم. از اول گفتن واسه کارگراست با توجه به درآمدشون ما هم امیدوار شدیم

از اول واریز نکردین؟ به همسرم میگم اولی رو واریز کنیم خدا بزرگه واسه بعدی

نه اصلاً واریزی نداشتیم 

ولی منطقی فکر کن عزیزم ببخشید که اینطور میگم خدا بزرگ هست خیلی هم بزرگه ولی مسئله اینه که با وجود بچه و مستاجری میتونی این مبلغ رو تهیه کنی؟! 

اگه طلا ماشین سکه یا هر چیزی که دارین روش حساب باز کنین آره ولی در غیر این صورت خودتونو به دردسر میندازین همین قدر پولتونو بی ارزش میکنین و باید برای پس گرفتنش کفش آهنی پاره کنین

ما که ثبت نام کردیم داداشم نذاشت ادامه بدیم و با هر چنگ و دندونی بود رفتیم یه خونه نقلی خریدیم  ...

خداروشکر.اگه قشرضعیف انصراف بدن این خونه هاروباقیمت خیلی بالاتری میفروشن به یه قشرخاص وپردرآمددیگه 

بالاخره پیشرفت همهجاهست دیگه اونی هم که میخره بعدازچندسال میفروشه به یکی دیگه باقیمت نجومی 

وگرنه خودشون میدونن کارگرچقدردرآمدشه ودرک میکنن که این اقساط سنگین رونمیتونه پرداخت کنه

خداروشکر.اگه قشرضعیف انصراف بدن این خونه هاروباقیمت خیلی بالاتری میفروشن به یه قشرخاص وپردرآمددیگه&n ...

همین الان صاحب کار شوهرم میگه بفروشین به من. ۱۰تا خونه داره

همین الان صاحب کار شوهرم میگه بفروشین به من. ۱۰تا خونه داره

آره میگم که 

وگرنه دولت اونقدری داره که میتونه کلی خونه رایگان به مردم بده