2777
2789
انشاءالله که خیلی زودجورمیشه 🥲توکل به خدا  ولی اینطوری که ماحساب کردیم واسه آپارتماناشون حداق ...

دیروز زنگ زدم شهرسازی گفت ۵۰۰میلیون واریزی شماست در عرض دو سالونیم بقیش وام

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره برای برادرانم اومده پنجاه بزنید به حساب نزنید حذف میشید حدود 150زدن تاحالا شایدم بیشتر

پدرم یک کارگر ساده بود که با دست های زخمی و پینه بسته به رحمت خدا رفت.     ختم صلوات انجام میدم.لطفا اگه کسی خواست پیام بده. هر هزارتا صلوات پانزده هزار تومن. از اونجایی که بعضی از دوستان کم لطفاً با عرض شرمندگی اول پول میگیرم بعد. برای آقایون هم نه ختم. صلوات نه قرآن... انجام نمیدم.‌انجام دادم پول ندادن هیچ .حذف کاربری هم زدن
دیروز زنگ زدم شهرسازی گفت ۵۰۰میلیون واریزی شماست در عرض دو سالونیم بقیش وام

دروغ میگن 😕خواهرشوهرمن الان داره قسط میده تادوسال۳ماهی ۴۰تومن میداد .الانم شده ۳ماهی ۱۰۰یا۲۰۰تومن 

اولش میگن با۴۰۰،۵۰۰حله ولی طبق گفته هاشون افزایش قیمت داره 

دیروزم خیلیاگفتن ۴۴۰دادیم ودوماهی ۴۰تومن 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
اگه یه قسط عقب بیفته نداشته باشیم چیکار میکنن

هیچی .اینطوری که مابهمون گفتن حذف نمیشه ولی صبرمیکنن

ولی بدیش اینه به قیمت روزحساب میکنن وهم دیرترخونه روتحویل میدن هم گرونتر 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
دروغ میگن 😕خواهرشوهرمن الان داره قسط میده تادوسال۳ماهی ۴۰تومن میداد .الانم شده ۳ماهی ۱۰۰یا۲۰۰تومن&n ...

ولی بازازچندجادیگه سوال کن شایدشهرشمافرق داشته باشه