2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی روزی هزاربار دست پدرتون بوس کنید هزاربار تشکر کنید من یه پدر عوضی دارم که روزی صدبار نفرینش میک ...

الهی بگردم😔 

برادرم باعثش شد به پدرم گفت اول و آخر این زمین مال این دختره تا کی منتظر شه تو سرتو بزاری زمین که بخواد خونه بخره اول زندگی سختی بکشه که تو میخوای یه تیکه زمین نگه داری 

اینجوری شد که پدرم فروخت من راضی نبودم خونه رو بزنه به اسمم آدمیزاده دیگه یه وقتی دیدی من چهار سال دیگه قبول نکردم این ارثم باشه... واسه همین بابام مبایعه نامه رو به اسم خودش نوشت ولی پشت نویسی کرد که به عنوان سهم الارث بخشیده به من و وکالت خونه خورد به اسم من (چون وام داشت وکالتی بود سند نداشت)

با این حال داداشم میگه اون زمین رو موقع تقسیم ارث حساب نمیکنه ولی بازم من دلم نمیاد حق بخورم... 

مامانم میگه هروقت داداشت ازدواج کرد برا اونم یه تیکه میفروشیم خونه میخریم که حقش ضایع نشه

یعنی روزی هزاربار دست پدرتون بوس کنید هزاربار تشکر کنید من یه پدر عوضی دارم که روزی صدبار نفرینش میک ...

ولی یادم نمیره روزی رو که مادرشوهرم گفت من زمینمو نمیدم جاریم گفت اگه این فشار مشکلات باعث شه پسرت خودکشی کنه چی؟! گفت من زمینمو میخوام بچمو نمیخوام... 

فکر کن تو جمع جلوی پدر و مادر و برادر من! جلوی جاریم! 

چون قرار بود نصف پول خونه رو اونا بدن نصفشو پدر من 

با اون حال قرار بود عروسی و طلا و چمدون نگیرن... 

پدر من خونه خرید... عروسی منو گرفت... چمدون کامل برا شوهرم خرید... یه زنجیر و یه ساعت و یه حلقه هم گرفت... جهاز هم کامل داد از شیر مرغ تا جون آدمیزاد هرکی از فامیل شوهر جهاز منو دیده دهنش باز مونده...

فکر کردی چی شد تهش؟! شوهر من پدر و مادرشو بلاک کرده بهشون زنگ نمیزنه... خونشون نمیره... جون و نفسش شده بابای من یعنی اگه بابای من بگه الان شبه شوهرم میگه به به چه مهتابی تو آسمونه😅🤣

یه جوری شده که انگار منتظره پدر و مادرش بمیرن ارثیشونو بگیره 

ولی خداییش واسه من مهم نیست اگه چیزی هم به شوهرم ندن من نمیخوام 

من الان نیاز داشتم الان جوونم باید تو خونه خودم راحت باشم الان نباید مستاجری بکشم 20 سال دیگه به هر چیزی که خواستم رسیدم اون موقع سر پیری کجا حوصله بازار و خرید و مسافرت دارم؟! کجا ذوق دارم که واسه خونم خرید کنم؟! 

زنگ زدم بنده خدا گفت حساب باز کنین دوماه دیگه ۵۰واریز میکنین به بعدش هر ۳ماه هست . گفت ماهی ۱۰۰تومن ...

عزیزم موقعی که ما ثبت نام کردیم هم ، حتی سه ماهی ۵۰ ت قرار نبود باشه،حرفاشون همش چرته،الان پرو پرو تورو ما وایستادن که ماهی ۱۰۰ میلیون ،منکه قسط بعدی رو ندارم بدم.

ولی به نظر من ثبت نام کن قسط اول رو بده بعد نداشتی نده آخه الان چند نفر هستن تو پروژه ما که چندتا از قسط هارو ندادن هیچ کاری باهاشون نداشتن،فقط شاید موقع انتخاب واحد اونا دیرتر از ما انتخاب کنن.هر چی هم گرون وبد حساب کنن،ولی آدم نمیتونه قسطی صاحب خونه بشه ،برا همین ثبت نام کن، امید خدا شاید شهر شما پیمانکاریش دست آدم درستی بیوفته ،زودی صاحب خونه بشید

ممنون عزیزم خدا به همه کمک کنه

عزیز واریز کن من ۱۱بهمن ۴۰تومن ریختم هنوز هیچ خبری نیس از قسط دوم بعدشم ب من گفتن ۸تا ۴۰تومنی میدی و تمام من رباط کریم دارن برام میسازن آدم تا تو سختی نیفته ب راحتی نمیرسه امتیازمونم ۴۰۰میلیون میخرن الان کی گفته ۸۰ و ۱۶۰ نفروشیا بفروشی دیگه عمرا بتونی خونه دار بشی. یاعلی کن برو جلو ب خرف هیچ کس گوش نده 

عزیز واریز کن من ۱۱بهمن ۴۰تومن ریختم هنوز هیچ خبری نیس از قسط دوم بعدشم ب من گفتن ۸تا ۴۰تومنی میدی و ...

ممنون عزیز از راهنماییتون. یه سوال با اون ۴۰ واریزی که انجام دادین شروع به ساخت کردن؟

زدم

ممنون عزیزم ♥️😘

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

ممنون عزیز از راهنماییتون. یه سوال با اون ۴۰ واریزی که انجام دادین شروع به ساخت کردن؟

ن عزیزم فعلا ک کاری انجام ندادن البته من اطلاع ندارم شایدم انجام دادن قراره ۱۶ ام برم راه و شهرسازی رباط کریم سوال کنم و جویای کار بشم