2777
2789
رفتین دیدین از نزدیک؟

اره کوچه بندی کردن دارن دیوار خونه هارو درست میکنن بنظرم حیفه هرجور شده باید بدیم البته خونه های ما دو طبقه هستن خونه های شما اپارتمانه ؟

«...من تمام تلاشم را کردم و تمام زبان های دنیا را یاد گرفتم اما چه کنم که هیچ کدام برای توصیف کردن تو کافی نبود ...✨🦋»

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخرين ثبت نامشون كي بوده خانمي؟ ما منتظريم امسال بياد 

حدود ۱۰ماه پیش

زهرا هستم مامان ی دختر ناز و دوقلو اسم دخترم رکسانا اسم پسرام دایان و دیان..دوقلوهام ارثی هستن چون منو ابجیم دوقلو هستیم از طرفی همسرم و داداشش دوقلو هستن  رکسانا ۶ ساله هست پسرام تازه متولد شدن 
میگن برج۲ ثبت نام داره

پس از ما چی بوده؟ ماهم طرح مسکن ملی بود دیگ

زهرا هستم مامان ی دختر ناز و دوقلو اسم دخترم رکسانا اسم پسرام دایان و دیان..دوقلوهام ارثی هستن چون منو ابجیم دوقلو هستیم از طرفی همسرم و داداشش دوقلو هستن  رکسانا ۶ ساله هست پسرام تازه متولد شدن 
نمیدونم ما همین طرحی ک رییسی آورد ثبت نام کردیم

همینه دیه

حدا خیرت بده حداقل امیدوار شدم یه خورده

عزیزم به هیچ‌وجه از دستش نده انشاءالله قدم اولو برداری بقیشم جور میشه 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/تاپیک-مدیریت-مخارج-و-در-امد-و-نحوه-بهتر-پس-انداز-کردنش-و-نکات-مهم-خانه-داری?postId=287764749

امسال كي ثبت نامش هست به نظرتون؟

ماحدود۱۰ماه پیش ثبت نام کردیم بعد ۳الی۴ماه پیش پیام واریزی۴۰میلیون اومد فکر میکنم میگفتن تا۱ماه فرصت داری واریز کنی تاابان فرصت داشتیم بعد ک دو دوتا چهارتا باهمسرم کردیم دیدیم از پس پولش برنمیاییم حذف شدیم