همیشه از اینکه برم انحراف بینیم رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید
آخرين ثبت نامشون كي بوده خانمي؟ ما منتظريم امسال بياد
حدود ۱۰ماه پیش
زهرا هستم مامان ی دختر ناز و دوقلو اسم دخترم رکسانا اسم پسرام دایان و دیان..دوقلوهام ارثی هستن چون منو ابجیم دوقلو هستیم از طرفی همسرم و داداشش دوقلو هستن رکسانا ۶ ساله هست پسرام تازه متولد شدن
زهرا هستم مامان ی دختر ناز و دوقلو اسم دخترم رکسانا اسم پسرام دایان و دیان..دوقلوهام ارثی هستن چون منو ابجیم دوقلو هستیم از طرفی همسرم و داداشش دوقلو هستن رکسانا ۶ ساله هست پسرام تازه متولد شدن
ماحدود۱۰ماه پیش ثبت نام کردیم بعد ۳الی۴ماه پیش پیام واریزی۴۰میلیون اومد فکر میکنم میگفتن تا۱ماه فرصت داری واریز کنی تاابان فرصت داشتیم بعد ک دو دوتا چهارتا باهمسرم کردیم دیدیم از پس پولش برنمیاییم حذف شدیم