2777
2789
عنوان

من چاقم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 544 بازدید | 70 پست
خیلی تیکه میندازن رو اعتماد بنفسم تاثیر گذاشتن 10 کیلو کم کنم خوبه؟

عالی کم کن قدری که ب کمرت فشار نیاد اذیت نشی و صورتت چروک نشه چون اول سایز کم میکنی بعد وزن اگه برعکس شه عصلاتت داره آب میشه که بده

کسی که لاغر باشه خوبه ولی آدم بخواد به ضرب رژیمو ورزش خودش به زور لاغر کنه اونم وزن به این زیادی مدن ...

اگر تفریحی کم کنه خیلی خوبه،تو پنج ماه میشه بیست کیلو کم کرد ولی خب عوارض خیلی داره،من خودم تو سه ماه ۱۵کیلو کم کردم و عواقبشو دیدم،ولی اگر اروم اروم وزن کم کنه موردی پیش نمیاد و بهتره اتفاقا

🧠:تو خیلی احساساتی هستی!🫀:و تو هم خیلی دروغگویی...

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

هم قد و وزن منی😁هیچم چاق نیستیم فوقش ۵ کیلو کم کنیم عالی میشیم البته من استخونام پره چربیم زیاد نیس

منم استخونام درشتن فامیلا و خانواده ی ما میگن 45 ایده آل😑

:)                             

اگه دهن بین باشی بعدا که خیلی لاغر کردی باز میایی میگی همه بهم میگن چقدر داغون شدی و باز همین پروسه ادامه داره

واسه حرف مردم خودتو عذاب نده فقط وزنتو متناسب نگه دار

بخند تا دنیا به روت بخده  

من دقیقا هم قد و هم وزن شمامم و هیکلمم خیلی دوست دارم چندین ساله ورزش میکنم و خودم خیلی احساس خوبی دارم البته بگم من استخوان بندی درشتی دارم ولی هر کس منو ببینه میگه بهت نمیاد وزنت انقد باشه 

از حرفای بقیه خستم

اهمیت نده

والا منم تقریبا قد و وزنم خوبه 

حداقل در حد استاندارد ولی مسخره میکنن بخاطر لاغری

محل سگ نده

اعصابم خرد شد دست خودم نیس😮‍💨

🌼انواع اکسسوری مو🌼غرفه** گندمک گالری **در باسلام،فروشگاه 💥گالری گندمک 💥در ترب //// سایت فروشگاهی گوگل⭐️*گالری گندمک۲*⭐️

استارتر ارمی هستی:)))من وقتی با بی تی اس اشنا شدم خیلی چاق بودم،۵۸کیلو بودم..بعد این کره‌ایا و دختراشونو که میدیدم اصن افسردگی گرفتم که چرا اینا اینقد خوش اندامن من چاقم،خلاصه یه رژیم سفتو سخت گرفتم بماند که معدمو داغون کرد ولی تونستم ۴۴ کیلو بشم:)))

🧠:تو خیلی احساساتی هستی!🫀:و تو هم خیلی دروغگویی...