2777
2789
عنوان

من چاقم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 544 بازدید | 70 پست
اهمیت نده والا منم تقریبا قد و وزنم خوبه  حداقل در حد استاندارد ولی مسخره میکنن بخاطر لاغری ...

منم هیکلمو دوست داشتم ولی مشکل اینجاست ک خانواده ی خودم همش بهم تیکه میندازن و مسخره میکنن 

:)                             

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چکار کردین شما

والا من که شروع کردم به رژیم حذف ناهار و حذف قند مصنوعی و حلقه و حرکات شکم و البته اسکات.هم باسنم فرم و حجم گرفت هم شکمم کوچیک و سفت شد.البته جدیدا یه کم اهمال کاری میکنم بازم شکمم زده بیرون.ولی به محض اینکه شروع کنم به ورزش کوچیک میشه

استارتر ارمی هستی:)))من وقتی با بی تی اس اشنا شدم خیلی چاق بودم،۵۸کیلو بودم..بعد این کره‌ایا و دخترا ...

من سال هاست ارمیم و خب هیکل ایدل های کره ای یا اینستا باعث نشدن من اعتماد بنفسم بیفته الان ک فکر میکنم بیشتر حرفای اطرافیان تاثیر گذار بوده

۴۵ ریقوه جاااانم اونطوری باید استخوناتم آب کنی 😑چرا اینقد حرف بقیه برات مهمه ب ی ورت بگیر

😂😂😂اطرافیان بیشترش خانوادم میگن ن دیگه بیشتر از ده کیلو کم نمیکنم اگر بکنم