من روی شخصیت این آقا هم صحبت دارم مردی که خودش رو پشت اتفاقات مخفی میکنه و سعی میکنه شرایط رو سد راه بدونه و خودخواهانه یک تنه بدون در نظر گرفتن احساس طرف مقابل اونو تخریب کنه میتونه باعث بشه به خودیه خود از چشم یک دختر که از لحاظ شخصیتی به تکامل یافته بیفته. تا اینجا یک بعد قضیه ست بعد بعدی قضیه اینه که از آزار دادن دختری که بهش وابستگی داره لذت میبره ایشون مبتلا به سادیسم هستن ایشون از تحقیر کردن شما لذت میبره نگو تحقیر نمی کنه که تمام رفتارش عین تحقیره عین بی حرمتیه عین بی اخلاقیه داره آزارت میده میره و میاد چون فکر میکنه اینجوری زجر میکشی اینکه این رفتار نتونسته شما رو قانع کنه ازش دل بکنی یعنی شما هم مازوخیسم هستی این حجم از خود آزاری توی پنج سال به حدی که مثل معذرت میخوام یک برده جنسی در اختیارش باشی تا منتی به سرت بذاره و باهات باشه یعنی متأسفانه شما واقعا خود آزاری و از این آزار لذت میبری از رنج کشیدن لذت میبری توی ظاهر نمود پیدا نمی کنه ولی اینکه هنوز نتونستی این قضیه رو برای خودت حل کنی نشون میده شما مشکل داری. درست حدس میزنم؟ آیا توی بچگی مورد آزار قرار گرفتی؟ تحقیر؟توهین؟ اینها میتونه زمینه ساز بروز مازوخیسم بشه. اینکه نمیتونی از رابطه مسموم بکشی بیرون بسیار شک برانگیزه. من دارم خودم رو تصور میکنم اگر همسرم با همممممه عشقی که بهش دارم و فکر میکنم دیگه تو این سایت یه نفر هم نباشه که ندونه رابطه مون چقدر خوبه اگر همسرم با همه خوبی هاش با همه مرررد بودنش یکبار فقط یک بار از تحقیر کردن من لذت ببره مطمئنم شششششککککک ندارم مثل یه آشغال از زندگیم پرتش میکنم بیرون. شما مشکل رو توی خودت بگرد تکلیف این آقا روشنه
هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است