2777
2789
عنوان

چطوری

154 بازدید | 90 پست
سلام چطوری و از چه راه هایی می شه یه پسری که همیشه سکوت می کنه رو مجاب کرد در مورد احساساتش حرف بزنه؟ چطوری میشه هلش داد که از منطقه امنش بیاد بیرون و حرف دلشو صادقانه بگه؟
داداش من این مدلیه بعضی از حدفاشو ب من میگه فقط تفاوت من با بقیه اعضای خانواده شاید محبت باشه شما هم سعی کن اعتمادشو جلب کنی با مهربونی
دوستای عزیزم میشه برای حل مشکلم هرجور ک دلتون میخواد دعا کنید؟منم دعاتون میکنم ب هرچی که میخواید برسید😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الهام همیشه باهاش مهربونم و محبت می کنم بهش اما بازم در برابرم گارد داره چند ساله با پسری ارتباط دارم و خیلی دوسش دارم اونم هیچ وقت کامل دست از سرم برنمیداره هی میره و پیداش میشه منم خیلی عذاب می کشم حالا یه تصمیمایی برای زندگیم گرفتم اما قبل عملی کردنش می خوام از حس واقعی اون سردربیارم نمی خوام بعدش پشیمونی و حسرت برام بمونه. برای هر دومون اما نمی دونم چطور به حرفش بیارم احتمالا هفته ی دیگه آخرین باری باشه که می بینمش می خوام قفل زبونشو باز کنم اما نمی دونم چطوری
قضیه پیچیده تر از این حرفاس بچه ها. با گفتن خواستگار دارم و ... اینا هم به حرف نیومده تا حالا. انقد پیچیده و تو در تو هست جریان ما که من دیگه تصمیم گرفتم از شهرمم برم فقط واسه اینکه این جریان قطع شه. اما حس می کنم حقمه بدونم ته و توی قضیه چی بوده حس واقعیش چی بوده چرا این اتفاقا افتاده چرا زندگی من به این مرحله رسیده.
از فکر این پسر بیا بیرون به تجربه بهت میگم مردایی که قبل ازدواج گاهی هستن گاهی نیستن پس فردا تو زندگی هم همین مدلین اصلا نمیشه روشون حساب باز کرد اذیت میکن این دندون لق و همین حالا بکش
من معمولا وقتی می خوام به حرفش بیارم چیزی که تو ذهنمه رو می پرسم و ازش می خوام با بله یا نه ج بده. مثلا: به خاطر اینه که اینجوریه یا نه؟ و اونم یا جواب می ده آره یا نه. توضیح بیشتر نمیده! من هم توضیح کامل ازش لازم دارم هم اینکه نمی خوام حرف خودمو تو دهنش بذارم. می خوام حس واقعی خودشو بفهمم
شادلی مدت هاست دارم تلاش می کنم به قول تو این دندون لق رو بکشم اما تا حالا موفق نبودم چون بیش از حد دوسش دارم و کارا و رفتارای اونم بدجوری ضد و نقیضه. واسه همین این تصمیمای آخرم رو گرفتم. ولی حق دارم قبلش از کار اون سر دربیارم.
با این ادما زندگی نکردی که عشق و عاشقی یادت بره.چون برات ناشناخته و مرموزه فکر میکنی عاشقشی...خیلی چیزا میتونه دلیا این رفتارش باشه مثل بیماری روانی،افسردگی و....خودتو اسیر نکن
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز