2777
2789
عنوان

دعای عشق

389 بازدید | 24 پست

دیدین مثلا کسی دلسرد شده باشه رو با دعا عاشق خودشون کنن جوری ک طرف دیوونشون بشه؟حالا کار ندارم بدرد نمیخوره و اینا قبول دارم 

ولی من واسم سواله ک چطور یهو عاشق میشن ینی چطور حسشون قلبمه میشه و از فکرت نمیان بیرون؟ کسی طرز کارشو بلده؟

میخوای؟

میشه لطفا واسه خونه دار شدنمون و حل مشکلاتمون یه دعا یه صلوات یا هرچی که دوست داشتین انجام بدین 😊😊😊دوستای خوبم امیدوارم و از ته دلم میخواد شما هم به ارزوهای قشنگتون برسین و اگر مشکلی دارید برطرف شه😇😇😇

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

هرکی بلده ب منم بگه(از راه قرآنی ن جنی) 

میشه لطفا برای شفاوسلامتی مامانم خیلی حالش بده😭 😭و برگشت عشقم که باهاش ازدواج کنم اول اسمشm هست ۳حمد بخوونی مرررسی😍😘😍😘😍

من شنیدم که دعا برای جذب نامحرم تاثیر عکس داره و به خود طرف برمیگرده یعنی خود همون فرد عشقش به طرف خیلی زیاد تر میشه و عشقشم که اصلا تاثیری نداشته دعا روش

⭐💓 خدای من پناه من 💓⭐
میدونم  میگم ک چطکر بهو اون حسش بهت عوض میشه ینی خوابتو میبینه یهو یا چی  چشاشو باز میکن ...

ببین بسگی داره چی برای طرف مقابل بنویسه خو یهو طرف یه سوزندنی میده بعد اون طرف اتیشی میشه گر میگرع میخواد خودشا برسونه 

آره دیگه دعانویسی راه جنیه دیگه جنا کمک میکنن

بش میگن طلسم سیاه 

واسه جدایی و دعوا و طلاق و شر

تیغ بُران گر به دستت داد روزی روزگار، هرچه میخواهی بِبُر اما نَبُر نان کسی !...📿💯🌏🤏
راه جنی مگه داریم 😂😂😂😂😂😂😂

اره عزیزدلم خیلیییییییییییییی عواقب بدی هم داره دورازجون زندگی نابود میشه پناه برخدا(راه جنی=>دعانویس) 

میشه لطفا برای شفاوسلامتی مامانم خیلی حالش بده😭 😭و برگشت عشقم که باهاش ازدواج کنم اول اسمشm هست ۳حمد بخوونی مرررسی😍😘😍😘😍