2777
2789
عنوان

تا حالا شده....؟؟؟؟

276 بازدید | 28 پست

تاحالا شده بهتون بگن نمیشه ...غیر ممکنه ...ولی شما حالا یا از رو لج یا امید واهی یا ایمان خیلی قوی به خدا ک مثلا بگی من از خدا خواستم میشه ...باید بشه !!!!

ایطو موقعیتی براتون پیش اومده !!!؟؟؟؟

بنظرتون واقعا میشه که معجزه بشه ؟؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله شده و انجام دادم و ببخشید ر ی دم

میشه برای شادی روح مهتابم (خواهرم که جوون و پر از آرزو از دنیا رفت )صلوات بفرستید 💔                                          دختر فرفریم سه ساله شدی 👧  میدونی که قشنگترین اتفاق زندگیه منو و باباتی من همه چیتو دوست دارم حتی وقتی میری بغل بابات و دیگه منو یادت میره 🤕 حتی وقتی که باهام لج میکنی میشینی جیغ میزنی و از حرص قرمز میشی 😕 حتی وقتی که من حواسم نیست یهو جیم میشی و بعدش میبینم ت ر زدی به جایی / حتی وقتی گریه میکنی و بغلت میکنم باحرص موهامو میکشی / شاید ی روزی بزرگ شدی و این سایت باشه و بیای امضامو ببینی 😐  مادر یعنی: همه دردات مال من/       یاخچی که وارسان ♡                     دکتر انوشه راست میگه که : گیریم عذر خواهی کردی برای حرفی که زدی با ذاتی که آشکار شد چه میکنی /؟!

هر اتفاقی که خِیر و سعادت و خوشبختی شما در اون باشه قطعا می افته...

سوال در مورد موضوع تاپیک رو از طریق لینک زیر میتونید بپرسید.                                            https://abzarek.ir/service-p/msg/1152587

بستگی داره چه کاری باشه. مثلا من خیلی به خیاطی علاقه داشتم و یه سری که حرفش افتاد خواهرشوهرم گفت نه تو نمی تونی خیلی باید سلیقه داشته باشی و اینا😑 منم رفتم کلاس خیاطی و پیشرفت کردم و لباسای خوشگل و خوب دوختم دماغش سوخت😂

بله .و میشه.برای دعای باران ،،تا با خودت چتر نبری باران نمیبارد، با ایمان و اعتقاد قلبی بگو که میشه ...

بخدا همش دارم میگن میشه خدا خیلی بزرگتر از این حرفاست ...میگم هیچ محالی برا خدا وجود نداره ولی چیزی که میخام از نظر بقیه ناشکری یا حتی خنده داره همه میگن راضی باش به قسمتت!!!!

ولی مگه آرزو جرمه انقدر نذر و دعا کردم که نمیدونم .....

بله شده و انجام دادم و ببخشید ر ی دم

اخ اخ گفتی منم همین بلا سرم‌اومد😂انقدر ادامه دادم و امید واهی داشتم که ریدم متاسفانه🤭

داستان تو هنوز تمام نشده! تو خواهی خندید ، در جایی که قبلا گریسته بودی......🤍🤍🤍🤍گاهی جواب بدی آدما نه خوبیه نه بدی و نه حتی مثل خودشون رفتار کردن،جوابش فقط حذف اون آدماس😏

بخدا همش دارم میگن میشه خدا خیلی بزرگتر از این حرفاست ...میگم هیچ محالی برا خدا وجود نداره ولی چیزی ...

نا امیدنشو و ادامه بده .کم نیار شاید آخرای انتظارت باشه

خدایا با هر نفسم شکر تو گویم ... ❤️❤️🙏🙏
بستگی داره چه کاری باشه. مثلا من خیلی به خیاطی علاقه داشتم و یه سری که حرفش افتاد خواهرشوهرم گفت نه ...

عزیزم خیلی کوچیک بوده چیزی ک خواستی برا من در حد معجزست ...

مثل اینکه چنتا دکتر متخصص تشخیص سرطان بدن و تو امید داشته باشی که تشخیص اشتباه بوده بگی خدارودارم ....

اخ اخ گفتی منم همین بلا سرم‌اومد😂انقدر ادامه دادم و امید واهی داشتم که ریدم متاسفانه🤭

خب دیگه بیا لج نکنیم 🤕😂

میشه برای شادی روح مهتابم (خواهرم که جوون و پر از آرزو از دنیا رفت )صلوات بفرستید 💔                                          دختر فرفریم سه ساله شدی 👧  میدونی که قشنگترین اتفاق زندگیه منو و باباتی من همه چیتو دوست دارم حتی وقتی میری بغل بابات و دیگه منو یادت میره 🤕 حتی وقتی که باهام لج میکنی میشینی جیغ میزنی و از حرص قرمز میشی 😕 حتی وقتی که من حواسم نیست یهو جیم میشی و بعدش میبینم ت ر زدی به جایی / حتی وقتی گریه میکنی و بغلت میکنم باحرص موهامو میکشی / شاید ی روزی بزرگ شدی و این سایت باشه و بیای امضامو ببینی 😐  مادر یعنی: همه دردات مال من/       یاخچی که وارسان ♡                     دکتر انوشه راست میگه که : گیریم عذر خواهی کردی برای حرفی که زدی با ذاتی که آشکار شد چه میکنی /؟!
هر اتفاقی که خِیر و سعادت و خوشبختی شما در اون باشه قطعا می افته...

همیشه میگم خدایا کاش حکمتت با خواسته هامون یکی باشه ....

من خیلی با ایمانم خیلی....درحدی ک ۲۶سالمه هر چیزی خواستم خدا بهم نداده هنوزم ول نمیکنم میگم خدا بزرگه ....بعضی وقتا به خودم میگم لنتی خدا نمیبینتتت 

بعد میگم مگه من کیو دارم اخه جز خودش ....

خب دیگه بیا لج نکنیم 🤕😂

نه منکه دیگه عذر خواهی کردم از خدای مهربونم😂 والا بخدا.گفتم‌یه موز بدین من میشینم یه گوشه میخورم صدامم‌در‌نمیاد😂

داستان تو هنوز تمام نشده! تو خواهی خندید ، در جایی که قبلا گریسته بودی......🤍🤍🤍🤍گاهی جواب بدی آدما نه خوبیه نه بدی و نه حتی مثل خودشون رفتار کردن،جوابش فقط حذف اون آدماس😏

بعله

منم دلم گرفته بود یه بار بشددددت وبه خدا گفتم اینجوریه؟ یعنی من تو رو داشته باشمو بقیه بخوان ناامیدم کنن؟تیکه بیان؟من که یه قدم اومدمو مدتهاست که عوض شدم و درست زندگی کردم، اینارو با دل شکسته گفتم نه با کینه و لج

۱ ماه طول کشید فقط تا ورق برگرده،چنان عزتی بهم داد که الان بعد از گذشت ۵سال از اون اتفاق کسی همسن خودم تو فامیل زندگی شبیه به من نداره

فقط اینو بگم، من بعداز تحولم و بعد از ارتباط نزدیکم به خدا و دختر خوب شدنم معجزه هارو دیدم،قبلش بشدت خدا حالمو میگرفت البته مقصر گناهای خودم بود نه خدا😂🙈

برادر زادم قلبش سه تا دریچه داشت  دو تای اولی کوچیک بودن ولی سومی به قدری بزرگ بود که مدام عمل میشه و عمل هم جواب نمی‌داد بار آخری که بستری شد دخترش گفت دو تا گزینه چون قلبش نمیتونه کار کنه یا باطری یا پیوند قلب 

پیوند قلب که غیر ممکن بود چون به قدری صف پیوند طولانی بودکه حد نداشت مامان زن داداشم گفت جلوی هممون و برادر زاده م گفت عیب نداره نگران نباشین به دخترش گفت غصه نخور تو هنوز جوونی این دور از جونش زبونم لال مرد یکی دیگه میاری. مامانم حالش خیلی بد شد چون نوه ی اولش بود و جونشون به جونش بسته بود انقد دعا و نذر کردن برادر زادم سوم ماه محرم به دنیا اومده بود مامانم براش نذری داد همش می‌گفت می‌دونم صحیح و سالم بر میگرده خونه طوریش نمیشه انگار نه دلش قرص بود عملش انجام شد و باطری جایگزین قلب شد خداروشکررررر حالش خوب شد قلبش باطری و پذیرفت و کم کم دریچه های قلبش کامل بسته شدن الان هفده سالشه و هنوزم جون میدیم براش سالی یکبار چکاپ میشه و خداروشکر هر سری دکتر میگه عالی تر از دفعه قبله 

این بزرگترین معجزه ی زندگیمونه  خدایا شکرت هزاران بار🤍 ببخشید اگه  طولانی شد

ما خود شکسته ایم چه باشد شکست ما