2777
2789
عنوان

تا حالا شده....؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 276 بازدید | 28 پست
بله دقیقا الان تو همچین شرایطیم حتی این همه امید و ادامه دادن برای خودمم عجیبه  

اصلا خیلیییی خنده اار دارم پافشاری میکنم انقدر گفتم که همسرمم قانع شده که خدا قراره معجزه کنه برام ...

خیلی خنده دار عین بچه ها امید خیلی زیادز دارم آخ اگه نشه چقدر نابود میشم 

ولی حتی دلم نمیخواد یک دقیقم بگم نمیشه ...

خدابزرگه خیلی بزرگه محال براش وجود نداره

نه منکه دیگه عذر خواهی کردم از خدای مهربونم😂 والا بخدا.گفتم‌یه موز بدین من میشینم یه گوشه میخورم صد ...

😂❤

میشه برای شادی روح مهتابم (خواهرم که جوون و پر از آرزو از دنیا رفت )صلوات بفرستید 💔                                          دختر فرفریم سه ساله شدی 👧  میدونی که قشنگترین اتفاق زندگیه منو و باباتی من همه چیتو دوست دارم حتی وقتی میری بغل بابات و دیگه منو یادت میره 🤕 حتی وقتی که باهام لج میکنی میشینی جیغ میزنی و از حرص قرمز میشی 😕 حتی وقتی که من حواسم نیست یهو جیم میشی و بعدش میبینم ت ر زدی به جایی / حتی وقتی گریه میکنی و بغلت میکنم باحرص موهامو میکشی / شاید ی روزی بزرگ شدی و این سایت باشه و بیای امضامو ببینی 😐  مادر یعنی: همه دردات مال من/       یاخچی که وارسان ♡                     دکتر انوشه راست میگه که : گیریم عذر خواهی کردی برای حرفی که زدی با ذاتی که آشکار شد چه میکنی /؟!

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

برادر زادم قلبش سه تا دریچه داشت  دو تای اولی کوچیک بودن ولی سومی به قدری بزرگ بود که مدام عمل ...

خداروهزاران مرتبه شکر برا خوب شدنش عزیزم ایشالا همیشه سالم باشه 

تروخدا به مادرت بگو دل مادرا خیلی پاکه دعام کنه خیلی به دعای یه مادر محتاجم ....

خیلی وقتا میگم یا فاطمه زهرا تو مادری کن برام الهی قبول کنه با وجود تمام ناپاکیام واسطه بین منو خدا بشه ....

همیشه میگم خدایا کاش حکمتت با خواسته هامون یکی باشه .... من خیلی با ایمانم خیلی....درحدی ک ۲۶سالمه ...

تموم اتفاقات دنیا برای ما درسی دارند تا ما بیدارتر بشیم.اگه به خواسته هایی که دارید نمیرسید یعنی باید به وَرای این شخصی که هستید برید و ببینید خودِ واقعیتون کی هست چون شما فقط این شخص که کلی اهداف و آرزو داره نیستید..

سوال در مورد موضوع تاپیک رو از طریق لینک زیر میتونید بپرسید.                                            https://abzarek.ir/service-p/msg/1152587
اصلا خیلیییی خنده اار دارم پافشاری میکنم انقدر گفتم که همسرمم قانع شده که خدا قراره معجزه کنه برام . ...

ببین رفیق اگه خواستت تو راستای مجاز خدا باشه،اصلا ۱درصد ۱ درصد حتی نگو تو ذهنت نمیشه،برو فقططططط لحظه شماری کن🥰

بعله منم دلم گرفته بود یه بار بشددددت وبه خدا گفتم اینجوریه؟ یعنی من تو رو داشته باشمو بقیه بخوان ن ...

من تو زندگیم یه گناه بزرگ داشتم که البته پرسیدم قابل حل شدن و بخششه خداست ...

توبه کردم و گفتم خدایا حلش میکنم بهم فرصت بده جبران کنم گناهمو 

نذر و نیاز و ....خییییلی التماس کردم خصوصا تو این شبای قدر 

منتظر معجزشم 

خدایا تو خیلی بزرگتر از اون معجزه کوچیکی هستی که ما میخوایم محال رو برامون ممکن کن خدای مهربون 😔🌹

اصلا خیلیییی خنده اار دارم پافشاری میکنم انقدر گفتم که همسرمم قانع شده که خدا قراره معجزه کنه برام . ...

امید خیلی قشنگه 

یه توکل و توسلی رو تو دل آدم میاره که لذتش خیلی زیاده به نظر من

نیست ممکن دل به دوری گردد از دلبر جدا ♡
ببین رفیق اگه خواستت تو راستای مجاز خدا باشه،اصلا ۱درصد ۱ درصد حتی نگو تو ذهنت نمیشه،برو فقططططط لحظ ...

خواسته بدی ندارم یه دعایه عادیه ک خدا خیلی راحت به اطرافیانم داده و فقط من موندم ....اابته بهم گفتن نمیشه حتی صددرصدم رد شدم ....ولی من میگم هنوز پیش خدا صددرصد رد نشدم ک 

خدا بزرگه خدا میشنوه خدا دستمو میگیره 

دعام کن خواهری 😔🌹

من تو زندگیم یه گناه بزرگ داشتم که البته پرسیدم قابل حل شدن و بخششه خداست ... توبه کردم و گفتم خدای ...

من فقط از حق الناس میترسم، حق الله اگه بوده و توبه کردی که هیچیییییی کافیه پشیمون باشی و تکرار نکنی قسم‌میخورم میبخشه اصلا شکککک نکننننن

هرچند خودم حق الناس کم نداشتم🥺ولی توبه کردم و قسم میخورم خدا نگاهشو بهم برگردوند 

خواسته بدی ندارم یه دعایه عادیه ک خدا خیلی راحت به اطرافیانم داده و فقط من موندم ....اابته بهم گفتن ...

صد درصدو بیخیاااال رفیق،اصلا برای خدا درصد وجود نداره من لنگه خودتم بچسب بهش که غیر ممکنی وجود نداره 

چشم خواهری، محتاجم به دعات

از امام زمانم میخوام به زودی لطف خدا شامل حالت بشه🥰

صد درصدو بیخیاااال رفیق،اصلا برای خدا درصد وجود نداره من لنگه خودتم بچسب بهش که غیر ممکنی وجود نداره ...

الانم دترم گریه میکنم بخدا ....الهی آمین 

الهی توام هر چی از خدا میخوای بهت بده 😔🌹

الانم دترم گریه میکنم بخدا ....الهی آمین  الهی توام هر چی از خدا میخوای بهت بده 😔🌹

گریه کن قربون دلت که واسه خدا دلبریه 😘🥰

عزیز دلم ممنونتم

همیشه لحظه آخر خدا نزدیک تر میشه

برای خدا هییییییییییچ غیرممکنی وجود نداره هیییییییچ

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 3 ساعت پیش
2791
2779
2792