2777
2789
عنوان

کاپ قاعدگی

| مشاهده متن کامل بحث + 1326 بازدید | 143 پست
مرسی از اینکه تجربتو گفتی  یه سوال وقتی دراز میکشی حس برگشت خون نداری؟  منم میخوام بخرم ...

خیر  هیچ حسی نداره اگر درست جای گذاری بشه با جوشوندن خیلی خوب صد عفونی میشه اما زیاد نباید بجوشه چون خراب میشه

و خدایی که در این نزدیکیست  قناد خونگی👩🏻‍🍳

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ووی. چ مدت درش نیاوردی و تو بود؟؟ وقتی اوردی بیرون چقدر خون توش بود؟؟

یادم نی 

دو سه ساعت

اه حالم بد شد

من برم بالا بیارم🤮🤮

به جز قوم شوهر که ویران گرند ، بنی ادم، اعضای یکدیگرند، ،،،، دلگیرم از این شهر سرد😔  بنی آدم رو اعصاب یکدیگرند

منم دارمش

انقد که باهاش راحتم دوس ندارم ثانیه ای نوار بذارم دیگه

مهمونی میرم خیالم راحته

راحت میخوابم همه چیم راحته

فقط 43 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایلم عکس خودمه کپی ممنوووع

من الان یک سال و نیمه میزارم خیلی راحتم و اینکه اصلا به حرف بقیه گوش نکن یکی میگه عفونت میگیری یکی م ...

واقعا ممکن نیست که عفونت بگیریم؟

چون جسم خارجی رو دارم وارد بدن میکنیم

ممکنه حتی یک میکروب روش وجود داشته باشه و وارد بدن کنیمش

ܟܿܠوࡅ߳ܨ ܥߊܝیܩܢ و حߊܠܨ ܢ̣ߊ ܟܿیߊܠܙ ܟܿویܢܚ݅ࡅ߳ܔ🦋

مبارکت باشه من دیگه به کسی توصیه نمیکنم چون اونی که دنبال اسایش خودشه میره میخره واونی که از تجربه ...

اره نظرات منفی همیشه هست ولی من هر تجربه مفیدی داشته باشم دوست دارم به بقیه هم بگم تا حتی شده یه نفر زندگیش بهتر شه نسبت به قبل و دنیا به یه جای بهتری تبدیل شه

ممکنه عکسش رو بدی؟

انداختمش دور 

کلا من با خون مشکل دارم

ببینم حالم بد میشه

به جز قوم شوهر که ویران گرند ، بنی ادم، اعضای یکدیگرند، ،،،، دلگیرم از این شهر سرد😔  بنی آدم رو اعصاب یکدیگرند
انداختمش دور  کلا من با خون مشکل دارم ببینم حالم بد میشه

با پد مشکل ندارید؟

عذر میخوام من فکر میکنم شما یه بچه دبیرستانی هستید که فعلا توی مود عق هست

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
خیر  هیچ حسی نداره اگر درست جای گذاری بشه با جوشوندن خیلی خوب صد عفونی میشه اما زیاد نباید بجوش ...

مرسی عزیزم

من ارگ بم ُ خشت به خشتم متلاشی                             تو نقش جهان هر وجبت ترمه و کاشی

نمیدونم‌واقعا ربطی داشته باشه یا اینکه کلا سیستم بدنم ایجادش کرد  ولی من پولیپ گرفتم دیگه استفا ...

خیر وارد نمیشه و این چیزی نیست که به کاپ ربط داشته باشه

و خدایی که در این نزدیکیست  قناد خونگی👩🏻‍🍳
اره نظرات منفی همیشه هست ولی من هر تجربه مفیدی داشته باشم دوست دارم به بقیه هم بگم تا حتی شده یه نفر ...

منم موافقم

تاپیک هم زدم 

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم