2789
عنوان

کاپ قاعدگی

| مشاهده متن کامل بحث + 1324 بازدید | 143 پست
چرا حالت بد شد؟

موقع در اوردنش

چندشم شد کلی 

استفراغ کردم🤮🤮🤮🤮

به جز قوم شوهر که ویران گرند ، بنی ادم، اعضای یکدیگرند، ،،،، دلگیرم از این شهر سرد😔  بنی آدم رو اعصاب یکدیگرند

ببخشيد يچي يه هفته داخل باشه بنظرتون باعث گشادي ديواره نميشه🙄الان در جوابم ميگيد سيليكونيه جنسش و قابل انعطافه ولي بازم با عقل من جور درنمياد اين قضيش نميدونم چرا🥴

🧚."قاصدک حرف دلم را به خدایم برسان".🧚

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من تصوری ندارم چون به قول تو دوشیزه ام فکر میکنم خیلی سخته یه چیزی هی داخلت باشه😂🙈درد نداره واقعا؟ ...

هیچی حس نمیکنی از پلمیر پزشکیه نه خیلی نرمه نه خیلی سفته

و خدایی که در این نزدیکیست  قناد خونگی👩🏻‍🍳
هیچی نوار نمیشه من با اینکه خونریزی شدید دارم فوق وحشتناک خون میاد ولی هیچ وقت کثیف نشده لباسم ح ...

ولی من خونریزیم متوسط. همیششششششه هرچقدر مراقبت میکنم اخرش لک میده ب لباسام.

شبا ک بدتر 

دیگه عصبی میشم واقعا

مرسی از اینکه تجربتو گفتی  یه سوال وقتی دراز میکشی حس برگشت خون نداری؟  منم میخوام بخرم ...

جوابتو دادن منم لایک کن

دراین درگَه که گَه گَه کَه کُه و کُه کَه شود ناگه ز امروزت مشو غره که از فردا نه ای اگه

مبارکت باشه

من دیگه به کسی توصیه نمیکنم

چون اونی که دنبال اسایش خودشه میره میخره واونی که از تجربه جدید میترسه و تا حالا کاپ ندیده میاد میگه چندشه و میگه تبلیغ میکنیم

من که راضی ام خدا مادر مخترعش رو بیامرزه

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
ببخشيد يچي يه هفته داخل باشه بنظرتون باعث گشادي ديواره نميشه🙄الان در جوابم ميگيد سيليكونيه جنسش و ق ...

من گذاشتم و اتفاقی نیوفتاد

و خدایی که در این نزدیکیست  قناد خونگی👩🏻‍🍳
من الان یک سال و نیمه میزارم خیلی راحتم و اینکه اصلا به حرف بقیه گوش نکن یکی میگه عفونت میگیری یکی م ...

نمیدونم‌واقعا ربطی داشته باشه یا اینکه کلا سیستم بدنم ایجادش کرد  ولی من پولیپ گرفتم دیگه استفاده نمیکنم

ولی فکر‌کنم‌بی ربط باشه

چون وارد رحم‌نمیشه ک

ولی من خونریزیم متوسط. همیششششششه هرچقدر مراقبت میکنم اخرش لک میده ب لباسام. شبا ک بدتر  &nbs ...

😪چه بد

به جز قوم شوهر که ویران گرند ، بنی ادم، اعضای یکدیگرند، ،،،، دلگیرم از این شهر سرد😔  بنی آدم رو اعصاب یکدیگرند
یه بار خریدم گذاشتم حالم بد شد  انداختم دور رفت

ممکنه عکسش رو بدی؟

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم