2789
عنوان

کاپ قاعدگی

| مشاهده متن کامل بحث + 1326 بازدید | 143 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

واقعا ممکن نیست که عفونت بگیریم؟ چون جسم خارجی رو دارم وارد بدن میکنیم ممکنه حتی یک میکروب روش وجو ...

نوار بهداشتی که غیربهداشتی تره معلوم نییس از کدوم ضایعاتی دروست شده ولی کاپ مختص خود آدمه موقع استفاده میکروبی هم باشه میکروبه خود بدنه نه کس دیگه و مشکلی نداره ولی بعد از اتمام دوره باید جوشونده بشه

منم مطمئن نیستم از کاپ باشه ولی خب خیلیام هستن نواربهداشتی بهشون حساسیت میده

منم به نوار حساسم تموم زخم میشم واسه همین کاپ گرفتم که اونم میترسم دیگه. دیگه نمیدونم چه بلایی سرش بیارم خستم کرد  

مثلا تو سرویس که در میاری تا موقع میخوای خودتو بشوری و خشک کنی اون کاپ رو کجا بذاری 🥴🥴😅

روزی ۳ الی ۴ بار اینکارو میکنم تا کاپ رو خالی میکنم ی اب بهش میگیرم و دوباره میذارم 

مامانم همیشه میگه من ۹ ماه سختی کشیدم ک قلبت شکل بگیره نذار یکی تو ده ثانیه بشکونه بره
تامپون احتمال نشتی و عفونت نداره؟  قیمتش چطوره

مهمونی و مراسم خاص یا ورزش و تفریح برا راحتی استفاده میکنم برا هر روز خوب نیست 

ولی اصلا نشتی نداره خیلی راحتی

هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی!  عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤