2789
عنوان

کاپ قاعدگی

| مشاهده متن کامل بحث + 1326 بازدید | 143 پست
سایزشو بر اساس مقدار خونریزی باید انتخاب کرد؟

اره هم مقدار خونریزی هم اینکه زایمان داشتی یا نه ،مثلا من خونریزی زیاد و سه زایمان طبیعی ,متوسط رو انتخاب کردم ،همین متوسطش هم خیلی بزرگ نیست 

🥴امضام نمیاد 

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

چطوررررر؟مگه میشه مگه داریم؟

هم با تامپون اشتباه نکنم،هم با کاپ میشه راحت رفت استخر ،میشه عزیزم نه آبی ورود می‌کنه نه خونی خروج ،البته باید درست جا زده باشی وگرنه نشتی داره

🥴امضام نمیاد 
مستقیم خونش رو خالی میکنی می‌شوری و دوباره میذاری یا نه؟

بله دستتو میشوری خوب راحت در میاد اگر  یاد بگیری خالی میکنی میشوری خیلیم توش دست نکش الوده میشه لبه ها رو بهم بسابی پاک میشه کیفیتشون جوریه که خون روش نمیمونه

و خدایی که در این نزدیکیست  قناد خونگی👩🏻‍🍳
عزیزم دکتر دیگه هم نشون بده ، به مامان منم همین رو گفتن فیبرومش بزرگ شد رفت دکتر دیگه دارو داد 

اخه دارو هایی که میدن هورمونی هست ومن مشکل کبد دارم و ممکنه بدتر کنه اونو  ،  ولی به صورت کلی دارویی نداره که مخصوص فیبروم باشه ؛ اره از دکتر دیگه پرسیدم همینو جواب داد بهم

به هر حال مشکل من فعلا داره رفع میشه امیدوارم دیگه برنگرده

چه خوب منم خیلی دوست دارم بخرم.

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶
ببین من خودم حدود یکسال از کاپ استفاده میکردم از لحاظ راحتی عالی بود پریودم بدون درد تر شده بود انگا ...

منم مطمئن نیستم از کاپ باشه ولی خب خیلیام هستن نواربهداشتی بهشون حساسیت میده 

من خودم برام مهمه ولی نه از این لحاصا که میرن معاینه میکنن و این چرت و پرتا برام مهمه که طرفم پاک با ...

منم با معاینه مخالفم خودمم نه همسرم گفت بریم نه خودم.

به نظرم توهین به خانومه که حتما باید دکتر گواهی بده که این خانوم تا حالا رابطه نداشته