2789
عنوان

کاپ قاعدگی

| مشاهده متن کامل بحث + 1326 بازدید | 143 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مشکل شما شخصیه یه کیسه خون هم ببینید شاید حالتون بد شه ربطی به کاپ نداره که

خوب منم گفتم

گفتم شخصا کاپ دوست ندارم به این دلیل

به کسی توصیه خوب و بد نکردم که استفاده نکنن یا استفاده بکنن

هیچی نگفتم فقط گفتم دوستش ندارم

به جز قوم شوهر که ویران گرند ، بنی ادم، اعضای یکدیگرند، ،،،، دلگیرم از این شهر سرد😔  بنی آدم رو اعصاب یکدیگرند

منم تجربم رو بگم،چندین ماهه دارم استفاده میکنم ،بدون مشورت پزشکم گرفتم و استفاده کردم ،ماه اول دل درد می‌گرفتم اذیت میشدم ،و اینکه روی خود بسته توضیحات نوشته بود باید مدتی بگذره تا بدن مچ بشه باهاش ،از بار اولی که استفاده کردم ،نشتی نداشت،راحت خوابیدم، راحت بلند شدم، راحت راه رفتم ،راحت حمام رفتم ,راحت استخر رفتم ،بدون دغدغه ،و اینکه با این حال که همیشه سعی میکردم به بهداشتم رسیدگی کنم زود به زود نوار تعویض کردم،ژل شستشو استفاده میکردم آخر یک بوی نامطبوعی طی این ۷رو متوجه اش میشدم ،الان دیگه خبری از ترشحات اضافه ،بوی نامطبوع ،عفونت نیست ،بنظرم خیلی بهداشتی تره ،بعد هم با دکترم که مشورت کردم گفتن جای معتبر خریداری کرده باشین نه مشکلی نداره چیز خاصی نیست استفاده کن ،اولین بار هم توی دی.جی کالا چشمم بهش خورد می‌دیدم همه خانمها نوشته بودن بهترین کاری که در حق خودم کردم خرید این کاپ بود،حالا منم به حرفشون رسیدم بهترین کاری که در حق خودم کردم همین خرید این کاپ بود ،چون ما هر ماه درگیر پریود هستیم و خیلی خیلی به کارم اومده،مرسی از کسی که اینو اختراع کرد🥰

🥴امضام نمیاد 
خب اگه اینه زنایی که طلاق میگیرن نباید کلا ازدواج کنن پرده چیزی نیست اونقدر مهم باشه، قدیما بودن هی ...

جدا از هر فرهنگ و مذهبی اولین حس رابطه ای دختر تجربه میکنه به نظر من خیلی مهمه و خوب باید قبول کنیم دختر ظریف تره آسیب پذیر تره

البته اینم بگم من نه مذهبی ام نه متعصب ولی باید واقع بین باشیم

ببین من خودم حدود یکسال از کاپ استفاده میکردم از لحاظ راحتی عالی بود پریودم بدون درد تر شده بود انگار و هیچ مشکلی هم از بابت عفونت اینا نداشتم  و هر دو سه ماه میرفتم چکاب رحم و اینا. 

یه دفعه دیدم فیبروم دارم .. دکترمم گفت علتش مشخص نیس .. حتی گفتم ممکنه کاپ باشه گفت نه ربطی نداره . خلاصه با التماس مادرم کاپ رو گذاشتم کنار و چند ماه از نوار استفاده میکردم .. که اینسری رفتم سونو گفتن فیبرومت خیلی کوچیک شده و خیالت راحت باشه مشکلی نیست. 

به دکترم باز گفتم به کاپ مربوط میشه گفت نه عزیزم ربطی نداره 

ولی من مطمین هستم که کاپ یه کارایی میکرد که باعث این اتفاق شد . چطور وقتی استفادشو متوقف کردم فیبرومم داره کوچیک و کوچیکتر میشه... 

شاید بگید من هزار ساله دارم استفاده میکنم چیزی نشده .. میخوام بگم شاید اناتومی داخلی ادم ها با هم فرق داره باهم شاید یکی مستعد تر هست .. و علم هنوز خیلی عقب هستش از این چیزا به نظرم...

بازم انتخاب با خودتون هست. 

شاید به شما بسازه اگر بسازه عالیه...