2777
2789
عنوان

چکار کنم 😓😓

811 بازدید | 45 پست

تو تاپیک قبلم گفتم یه خواستگار دارم ک همسرش فوت شده و یه دختر۸سالع داره خودمم شوهرم فوت شده یه دختر ۵ساله دارم از خانواده با شخصیتین موندم چکار کنم قبول کنم یا نه؟ برای دخترش میترسم 

شاغلم هستم 

راهنمایی کنید 🙏🙏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اول ببین علت طلاقش چی بود دوما مطمین شو واقعا علت طلاق همین بوده سوما یه چند جلسه با دخترش بشین ممکنه چون جدایی پدر مادرشو دیده عقده داشته باشه

زندگی جرم داد لطفا با من کل کل نکن اگه دیدی عکس گذاشتی نظر ندادم بدون زشتی ولی روم نشده بگم 😐من عاشقم لطفا برای رسیدنمون یه صلوات بفرس 🥲💔🌷مرسییییییییی
همسرش فوت شده

ای حوایم نبود نخوندم

زندگی جرم داد لطفا با من کل کل نکن اگه دیدی عکس گذاشتی نظر ندادم بدون زشتی ولی روم نشده بگم 😐من عاشقم لطفا برای رسیدنمون یه صلوات بفرس 🥲💔🌷مرسییییییییی
صد در صد ک آشنا میشم ولی  خانوادم میگن بچه دار نگیر

خب اگه گزینه خوب بود چرا ک نه